Poradna duly
Jana Čurdová
Jé holky, já vám tak závidím
Zítra jdu na kontrolu do porodnice a už mám mít sebou věci, že si mě tam nejspíš nechají na vyvolávání
Malej je jak klíště, ani trošku mi nekleslo břicho…
@paam Ahojky
budu na Tebe myslet, ať máš mimi brzy u sebe
a hlavně pohodový porod! Já mám zítra taky kontrolu, termín mám za týden, ale kdyby si mě tam už nechali, tak by mi to vůbec nevadilo ![]()
@Lennia děkujuuu. Dofám, že už mě domů fakt nepustěj, už to chci mít za sebou, to čekání je na prd… pořád si říkám tak třeba dneska, tak třeba v noci… a furt nic, dneska druhý termín, konec 41ho týdne a furt nic noooooooo ![]()
No se ti ani nedivím, už je to v těch vedrech fakt k nevydržení viď…
@paam úplně Tě chápu, navíc ty vedra, to je fakt za trest
já jsem nedočkavá a to mám termín za týden, končit 41.tt - to už se snad nedá ani myslet na nic jiného než na porod. Těším se na foto miminka, zítra nebo pozítří už budeš určitě maminka
Zkus se ještě pořádně vyspat ![]()
@paam no to máš pravdu přesně tak se taky cítím tak ti držim palce já mám ještě 14dní čas
tak hodně štěstí přeji ![]()
Ahoj holky
máme po kontrole a všechno je v pořádku
Filípek má váhový odhad 3300g a má se v bříšku dobře. Ozvy super, akorát je měřili trochu déle, protože prďolka měl škytavku a vrtěl se až moc
Čípku mám ještě 2cm, takže v nejbližších dnech nejspíš rodit nebudu. Pan doktor nám nakázal sexík aspoň 3× denně, ať malého popoženeme ![]()
co paam?? Myslím na Tebe ![]()
A jak zvládáte to horko holky???
Ahoj holky, tak mě poslali domu, porodní cesty zcela nepřipravené, otevřená už jsem týden jen na 1 prst, na ctg skoro žádný kontrakceprý kdyby mě dali na kapačku tak tam stejně dva dny ležím, než se něco začne dít, tak ve středu tam jedu zas na kontrolu, a prý ve čtvrtek, nejdýl v pátek budou vyvolávat, ale když se nepodaří, tak mě fiknou… Jinak malej se má prý dobře a odhad váhy 3,6kg…
To vedro dneska je strašný, právě mám nohy v ledový vodě, ptž mi otekly jak blázen.
@Lennia 3× denně?? To dneska asi těžko že?
A u nás ani ten nezabírá ![]()
@paam Miminku je u Tebe asi až moc dobře, třeba bude pořádná bouřka a ta ho popožene ven ![]()
Doktor říkal 3× denně mimimálně
že prý si mám pozvat celou dědinu, srandista ![]()
No asi najedem na nějakou dietu, mamka mi říkala ať se nedivím, že teď má samý dobroty a až vyleze tak bude jen na mlíce ![]()
Koukám že ti gyndaři jsou asi nejvtipnější doktoři ![]()
Hmm, na tom taky možná něco bude
ale na druhou stranu až budeme kojit, tak nebudeme moct tolik mlsat, tak když už se mimi nechce z bříška, tak aspoň chuťové buňky můžou být spokojené ![]()
A co Hamilton, nenabídli ti ho? Mi ho doktor dneska kreslil na papír - jak se to vlastně dělá a proč, možná si ho nechám udělat příští týden, jestli se do té doby nic nezmění…
No toho mi dělali už po třetí dnes, prý do třetice všeho dobrého. Ale poprvé to nebylo moc fajn… lepší když to nečekáš asi…
@Lennia No jo, asi jo
Dlouho jsme na něj nemohli zadělat, tak si říká ať si ho taky dlouho užijem v bříšku ![]()
Ahoj holky,
Tak tomu našemu milackovi už je měsíc. Hrozne to utika,.