Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
17.6.12 20:30

Jé holky, já vám tak závidím :oops: Zítra jdu na kontrolu do porodnice a už mám mít sebou věci, že si mě tam nejspíš nechají na vyvolávání :? Malej je jak klíště, ani trošku mi nekleslo břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
17.6.12 20:44

@paam Ahojky :kytka: budu na Tebe myslet, ať máš mimi brzy u sebe :hug: a hlavně pohodový porod! Já mám zítra taky kontrolu, termín mám za týden, ale kdyby si mě tam už nechali, tak by mi to vůbec nevadilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
17.6.12 20:56

@Lennia děkujuuu. Dofám, že už mě domů fakt nepustěj, už to chci mít za sebou, to čekání je na prd… pořád si říkám tak třeba dneska, tak třeba v noci… a furt nic, dneska druhý termín, konec 41ho týdne a furt nic noooooooo :cert:
No se ti ani nedivím, už je to v těch vedrech fakt k nevydržení viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
17.6.12 21:18

@paam úplně Tě chápu, navíc ty vedra, to je fakt za trest :cert: já jsem nedočkavá a to mám termín za týden, končit 41.tt - to už se snad nedá ani myslet na nic jiného než na porod. Těším se na foto miminka, zítra nebo pozítří už budeš určitě maminka :hug: Zkus se ještě pořádně vyspat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.6.12 12:09

@paam no to máš pravdu přesně tak se taky cítím tak ti držim palce já mám ještě 14dní čas :D tak hodně štěstí přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
18.6.12 15:22

Ahoj holky :kytka: máme po kontrole a všechno je v pořádku :srdce: Filípek má váhový odhad 3300g a má se v bříšku dobře. Ozvy super, akorát je měřili trochu déle, protože prďolka měl škytavku a vrtěl se až moc :dance: Čípku mám ještě 2cm, takže v nejbližších dnech nejspíš rodit nebudu. Pan doktor nám nakázal sexík aspoň 3× denně, ať malého popoženeme :mrgreen:
co paam?? Myslím na Tebe :hug:

A jak zvládáte to horko holky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.6.12 18:57

Ahoj holky, tak mě poslali domu, porodní cesty zcela nepřipravené, otevřená už jsem týden jen na 1 prst, na ctg skoro žádný kontrakceprý kdyby mě dali na kapačku tak tam stejně dva dny ležím, než se něco začne dít, tak ve středu tam jedu zas na kontrolu, a prý ve čtvrtek, nejdýl v pátek budou vyvolávat, ale když se nepodaří, tak mě fiknou… Jinak malej se má prý dobře a odhad váhy 3,6kg…

To vedro dneska je strašný, právě mám nohy v ledový vodě, ptž mi otekly jak blázen.

@Lennia 3× denně?? To dneska asi těžko že? :-D A u nás ani ten nezabírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
18.6.12 19:49

@paam Miminku je u Tebe asi až moc dobře, třeba bude pořádná bouřka a ta ho popožene ven :hug:
Doktor říkal 3× denně mimimálně :pankac: že prý si mám pozvat celou dědinu, srandista :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.6.12 19:54

No asi najedem na nějakou dietu, mamka mi říkala ať se nedivím, že teď má samý dobroty a až vyleze tak bude jen na mlíce :-D
Koukám že ti gyndaři jsou asi nejvtipnější doktoři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
18.6.12 19:58

Hmm, na tom taky možná něco bude :D ale na druhou stranu až budeme kojit, tak nebudeme moct tolik mlsat, tak když už se mimi nechce z bříška, tak aspoň chuťové buňky můžou být spokojené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
18.6.12 20:00

A co Hamilton, nenabídli ti ho? Mi ho doktor dneska kreslil na papír - jak se to vlastně dělá a proč, možná si ho nechám udělat příští týden, jestli se do té doby nic nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.6.12 20:54

No toho mi dělali už po třetí dnes, prý do třetice všeho dobrého. Ale poprvé to nebylo moc fajn… lepší když to nečekáš asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
18.6.12 21:39

@paam tak to je mazec, prckovi se u Tebe fakt moooc líbí.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.6.12 21:47

@Lennia No jo, asi jo :mrgreen: Dlouho jsme na něj nemohli zadělat, tak si říká ať si ho taky dlouho užijem v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
19.6.12 22:24

Ahoj holky,
Tak tomu našemu milackovi už je měsíc. Hrozne to utika,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí