Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, potřebuju akutní radu. Kterou metaxu koupit? Chlap právě odstátnicoval, vím, že říkal, že mu chutná, ale jak je to s těma hvězdama? Já tohle pití nemusím, tak nevím, kterou zvolit…
Hvězdy označují dobu „zrání“. Máme jí taky rádi, rozhodně kup minimálně pětihvězdu. Sedmihvězda je jdražší, o něco silnější, tou rozhodně neurazíš.
Příspěvek upraven 12.06.13 v 12:57
@Gina super, díky.. já tyhle pití nemusím, tak se v tom nevyznám… kuju, fičim pro ni ![]()
Ještě teď koukám, že existuje i 12-ti hvězdičková, ale to už bude luxusnější záležitost ![]()
Můj táta to pije…7mi hvězdičková je hodně dobrá, pokud však chceš opravdu potěšit a můžeš investovat a přítel to ocení, tak určitě 12ti * ![]()
http://www.la-vin.cz/…-07l:p:16424#…
A tohle už je TOP, ale kupovala bych opravdu jen pro toho, kdo to dokáže ocenit, to znamená, tomuto pití opravdu rozumí ![]()
Asi nebrat tříhvězdu, ta je málo vyzrálá. No a pak cokoliv od 5-star výše, 7 už je jemnější, 12-letá luxus no a private reserva nebo jak se označuje, což je 30+ je exkluzivní zážitek, dostal jsem jí jednou, ale stojí kolem patnácti set. V Řecku je dokonce Metaxa akademie, kde se musí propít důkladným testováním ![]()
@napresdrzku Já tu Reserva chtěla koupit tátovi na narozky, ale máma by mě zabila, ona by to nerozchodila, jelikož jsem na mateřské a ona prostě nechce, abych jim něco kupovala…ale věřím, že to musí být pro milovníky Metaxy zážitek ![]()
Nakonec jsem koupila 7mi hvězdu, vyšší měli jen mega lahev za 2900,–, to fakt nemám
Ale tak snad to potěší ![]()
@martina.se píše:
Nakonec jsem koupila 7mi hvězdu, vyšší měli jen mega lahev za 2900,–, to fakt nemámAle tak snad to potěší
metaxa toho, kdo jí pije rád, vždycky potěší ![]()