Přípravy a nákupy na šestinedělí

15404
12.6.13 08:57

Uklizeno mame porad a navarila mi mamka asi na tyden - doporucuju. druhy tyden se staral muz a od 3. uz jsem zvladala.

Příspěvek upraven 12.06.13 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.6.13 08:57

Nedělala jsem žádné zásoby nic, obchod jsem měla cca 1 km a byla to každodenní procházka s kočárkem ;) dítko se narodilo v půlce června, byly vedra, takže bez problémů.. Jinak já neuklízela, když jsem jela do porodnice, tak doma bouračka :zed:, vrátila jsem se, byla hotová podlaha, položený koberec, vymalováno, paráda.. dodnes nechápu, jak to ex stihl :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.06.13 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.6.13 08:58

Hi hi hnízdění :lol:, chtěla jsem natírat futra, malovat a rekonstruovat sporák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
12.6.13 08:59

Já se nepřipravovala nijak. Manžel došel normálně nakoupit, běžně uklidil…Nic jinýho oproti normálu. Syn byl ale zletej, spal celý dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.6.13 09:00

Nevím no, v šestinedělí jsem měla normální režim jako třeba těhule, co je na tom zvláštního? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
12.6.13 09:02
@archienka1 píše:
Nevím no, v šestinedělí jsem měla normální režim jako třeba těhule, co je na tom zvláštního? :nevim:

Přesně, já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.6.13 09:03

Tak já měla akorát zásobu jídla na mrazáku, první týden vařil manžel, druhý tu byla babička a pak už to bylo na mě. S první mi to přišel mazec, ale s druhým už to byla pohoda :-D A to jsem před jeho narozením ležela 7 týdnů v nemocnici a doma mi hospodařila tchýně s manželem, takže to bylo teprv něco, dát si vše tam kde má být :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.6.13 09:05

@beruska112 v šestinedělní jsem měla úplně normální režim jako vžycky :) jen jsem trošku poklidila a žádné zásoby jsem si nedělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.6.13 09:05

Nijak, co si pamatuju, jen jsme koupili novej koberec :think: a u druheho uz vubec ne. Uklid normalni, to je jak s Vanocena :lol: U prvni jsem jeste den pred porodem sazela kytky a jezdila po navstevach, u druheho jsem par dni pred porodem byla s dcerou plavat, lezla v detskem labyrintu a byli jsme na nejake akci, myslim maskarni to bylo. Jedine, co jsem si chvili pred terminem pripravila, byly veci do porodnice a veci pro mimco jsem nachystala do autosedacky, aby to pak muz jen popadl a jel. Jestli na tebe leze hnizdeni, proste hnizdi :kytka: nebo se na to vybodni a jdi na prochazku, nekam na terasku na slunicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.6.13 09:06
@archienka1 píše:
Nevím no, v šestinedělí jsem měla normální režim jako třeba těhule, co je na tom zvláštního? :nevim:

přesně :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.6.13 09:06

Nijak :nevim:. Jen jsem si pohlídala, abych měla před odchodem do porodnice zpacifikované prádlo, běžný úklid atd., potraviny kupuju průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.13 09:07

@beruska112 mě manžel odjel ještě ten den, co nás pustili z porodnice.. Byl v práci 5 dní, já sama doma, kromě mimina jsem se starala o nemocnou tchýni.. Mamka mi přijela, když bylo mladému 14 dní, to už jsme byli sehraná dvojka.. neboj se toho, ono to není tak hrozné. Mi jediné, co zpočátku nešlo, zvyknout si na nedostatek spánku, jinak úplně v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.6.13 09:09

@beruska112 asi ano, už si to moc nepamatuju, ale určitě vím, že jsem doma byla sama, nikdo mi dopředu nenavařil ani nepomohl, opravdu se to dá zvládnout v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.6.13 09:14

@beruska112 neboj, to nebolí tak, že nemůžeš chodit ;) (většinou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.6.13 09:15

@beruska112 já jsem do obchodu teda nechodila, ale to proto, že byly závěje a musela jsem 14 dní čekat, než to povolí, ale jinak jooo, bolelo ale paradoxně za chůze to bolelo nejmíň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák