Pohádkové dětské stany

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.6.13 09:54

Pohádkové dětské stany

Ahoj holky, nemáte tipy na levné stany pro děti na pohádkové motivy?
Moc se mi líbí ten stan, co vypadá jako hrad… nemáte s ním některá z Vás zkušenosti? Nepromoká třeba?
Vy doma máte nějaký podobný pohádkově laděný stan?

Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.6.13 09:56

@VelitelkaRoty mladý má přesně ten Cars stan, co je na začátku, drží to jak luteránská víra, jen s tím promoknutím moc nepočítej.. tedy promokne.. lehčí déšť vydrží, ale spíš jen takové mrholení, nic víc to nezvládlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 09:58

Drží to jak luteránská víra :mrgreen: Ježiši, to mě dostalo!! :lol:
Tak pokud to nějakou tu lehkou spršku vydrží, tak v pohodě :-) Carsy se u nás moc nechytly, ale jsme právě ve fázi, kdy je berou hrdinní pohádkový hrdinové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.13 10:02

@VelitelkaRoty ten hrad je na stejné bázi.. jinak fakt, drží to, kluk má ten stan od 2 let, doteď je fakt v pohodě, ani jedna závada.. Ven jsme brali když bylo slunko - k bazénu a pod, jednou jsme v něm spali (moje záda, au au :mrgreen: ).. Ale já bych ho pořídila znovu, nebo právě ten hrad, protože je to super hračka, dá se snadno rozložit, složit a děcka si s tím vyhrajou :palec:, není problém ho mít rozložený i doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.6.13 10:04

My máme ten hrad, ale máme ho doma… Párkrát byl na balkoně, tam lehké mrholení zvládl, ale liják by asi nedal - je to jenom takový šusťák, nemá to žádnou nepromokavou vrstvu (navíc by teda asi pršelo dovnitř těma okýnkama :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 10:06

Takže koukám, že dobrá zkušenost, až na ty záda teda! :cert:
Jen jsem se blbec neměla dívat na ty stany tolik podrobně, protože jsem našla ještě jeden pěkný stan a teď teda pěkně váhám :zed: Mám dilemma, který z těchhle dvou:
Jestli s Krtkem nebo ten Hrad :-)
Sákra… :D Ale asik půjdu do toho hradu, je takový originální…sousedi budou čumět! :mrgreen: My se totiž s našima sousedama lehce předháníme… :pocitac:

Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.6.13 10:09

U hradu bych měla k držení drobné výhrady :mrgreen: Drží ho 4 tyčky, jak u stanu, které jsou dole v takové „kapsičce“ a uprostřed je přidržuje pásek na suchý zip. Nahoře je zase taková „kapsička“ v té špičce. Jako pokud si tam dítě zaleze a je tam hodné, tak bez problémů, jak tam začnou víc divočit, stěhovat polštáře a spol., často se stane, že některou tu tyčku vyvrátí - povolí ten suchý zip. Navíc ve dvou místech už nám ty tyčky propíchly tu špičku (ve švu), takže trčí ven - musím to zašít nějak líp, první pokus nepomohl :lol:

Ale i tak je fajn, ušila jsem jim tam kulatou matraci a občas tam ještě lezou. Máme ho něco přes dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 10:12

@Angua
Dva roky?
No tak to hustě! Kdyby u nás vydržel dva roky, tak je to rekord! :lol: Ty naši divochové jsou totiž likvidátoři největší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.6.13 10:17

@VelitelkaRoty ono malého to pak přestalo trochu bavit, lezl tam hlavně když to měl nové. Pak byl i chvíli schovaný, protože jsme neměli místo… Teď je sice roztáhlý, ale malá teprve domečkové období asi bude mít - takže ho používají jen občas. Pak taky uvažuju, že jim ho budu dávat ven (zatím máme kolem baráku bahniště).

Jako nejvíc mu dal zahulit asi v těch dvou letech, kdy nechápal, že si tam nemůže dát polštáře a pak se o to opírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.6.13 10:19

Jinak se mi moc nelíbí, jak má ten Cars stan dole ten rantl, přijde mi, že z toho musí jít blbě vyklepávat drobky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 10:21

@Angua :D S těma děckama je fakt sranda :-) Ale asi půjdu do toho hradu, fakt se mi líbí a na to, aby si tam dali třeba sváču a zahráli karty, to snad vydrží :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.6.13 10:25

@VelitelkaRoty to jo, to určitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 10:35

Tak jsem si ho teda objednala a já se vám tak děsně těším, až ho na zahradě postavíme! :dance:
Sousedi budou čumět :lol: Se budou moct zahrabat s tím svým obyč. khaki zeleným stanem :pocitac: Holky, taky se se sousedama takhle předháníte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.6.13 10:47

My jsme měli na zahradu tento:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.6.13 10:48

My teda ne :lol: