Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím, chci se zeptat, zda je normální strašný průjem ihned po první tabletce..Dnes jsem ho dostala od doktorky z důvodu nulové reakce na clostilbegyt, mám pcos…holky a fakt jste po něm zhubli? ![]()
@Beruska.tucnacek55
já ho dostala na cukrovku a trávila jsme hodiny na wc, fakt šílený, bála jsme se z domova vzdálit, musela mě doktorka napsat jiné léky
Hubnutí se teda konalo tím jak jsme byla pořád na wc
![]()
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55![]()
já ho dostala na cukrovku a trávila jsme hodiny na wc, fakt šílený, bála jsme se z domova vzdálit, musela mě doktorka napsat jiné léky
Hubnutí se teda konalo tím jak jsme byla pořád na wc
![]()
No na mě to přišlo v práci a měla jsem co dělat, abych doběhla
Upřímně jsem nikdy takovou hrůzu ještě nezažila
Hrozně mě to vyděsilo..A jak dlouho si ho brala?
@Beruska.tucnacek55 doktorka furt at vydržím, pak že mě dá s postupným uvolnováním a hrůza stejná. Takže ten obyčejný měsíc ten jako lepší 14 dní. To se nedalo, cokoliv jsme snědla do půl hodiny wc a klidně několikrát po sobě, zbytek času jsme proležela
Tak pak milostivě napsala jiné, prý průjem je častá reakce, do pár dní většinou průjem zmizí
Tak uvidíš, pokud bude trvat týden zavolej doktorce že už nemůžeš ![]()
@Markéta80 Dobře, děkuji za radu
A bereš ho kvůli cukrovce nebo kvůli neplodnosti?
@Beruska.tucnacek55 píše:
Zdravím, chci se zeptat, zda je normální strašný průjem ihned po první tabletce..Dnes jsem ho dostala od doktorky z důvodu nulové reakce na clostilbegyt, mám pcos…holky a fakt jste po něm zhubli?
Já ho měla na cukrovku a po týdnu musela vysadit kvůli neskutečně silnému průjmu a špatně od žaludku. Bylo mi tak zle, že jsem omdlívala. Nikdy víc, glykémie mi navíc raketově vyletla, takže opačný účinek.
@Beruska.tucnacek55 na cukrovku, na neplodnost jsem měla clostil + utrogestan ![]()
@aiwwa píše:
Já ho měla na cukrovku a po týdnu musela vysadit kvůli neskutečně silnému průjmu a špatně od žaludku. Bylo mi tak zle, že jsem omdlívala. Nikdy víc, glykémie mi navíc raketově vyletla, takže opačný účinek.
Bože tak toto mě fakt vyděsilo
Achjo ![]()
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55 na cukrovku, na neplodnost jsem měla clostil + utrogestan
A povedlo se? ![]()
@Beruska.tucnacek55 píše:Říkala doktorka, že někdo to fakt nesnese, někdo má týden průjem a pak dobrý. Co ti řekl doktor?
Bože tak toto mě fakt vyděsiloAchjo
Já po něm zhubla, protože jsem byla na wc nebo ležela. na jídlo ani pomyšlení.
@aiwwa
raději bych ne ale jak vidím metformin to je jak noční můra. manžel v tu dobu říkal že když mě hledá jde rovnou na wc, já tam vždy doběhla i s notasem a seděla min půl hodiny a pak celá zpocená dolezla do postele
![]()
@aiwwa píše: Říkala doktorka, že někdo to fakt nesnese, někdo má týden průjem a pak dobrý. Co ti řekl doktor?
Mě neřekl doktor vůbec nic!! Dočetla jsem se to až tady, že je průjem častý.. ![]()
@Beruska.tucnacek55 no poprvé po 8 cyklech léčby, po druhé 7 cyklů a malá se povedla bez snažení, měla jsem jen utrogestan na úpravu ms
. Doktor říkal že prý zázrak že jsme se zrovna trefili do mojí první ovulace. No to moc zázrak nebyl když sex byl min 1× denně to by se trefil i slepej
![]()