Metformin - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
29.8.17 22:24

Zdravím, chci se zeptat, zda je normální strašný průjem ihned po první tabletce..Dnes jsem ho dostala od doktorky z důvodu nulové reakce na clostilbegyt, mám pcos…holky a fakt jste po něm zhubli? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59382
29.8.17 22:31

@Beruska.tucnacek55 :mrgreen: :mrgreen: já ho dostala na cukrovku a trávila jsme hodiny na wc, fakt šílený, bála jsme se z domova vzdálit, musela mě doktorka napsat jiné léky :lol: Hubnutí se teda konalo tím jak jsme byla pořád na wc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.8.17 22:34
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55 :mrgreen: :mrgreen: já ho dostala na cukrovku a trávila jsme hodiny na wc, fakt šílený, bála jsme se z domova vzdálit, musela mě doktorka napsat jiné léky :lol: Hubnutí se teda konalo tím jak jsme byla pořád na wc :mrgreen: :mrgreen:

No na mě to přišlo v práci a měla jsem co dělat, abych doběhla :oops: Upřímně jsem nikdy takovou hrůzu ještě nezažila :mrgreen: Hrozně mě to vyděsilo..A jak dlouho si ho brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59382
29.8.17 22:40

@Beruska.tucnacek55 doktorka furt at vydržím, pak že mě dá s postupným uvolnováním a hrůza stejná. Takže ten obyčejný měsíc ten jako lepší 14 dní. To se nedalo, cokoliv jsme snědla do půl hodiny wc a klidně několikrát po sobě, zbytek času jsme proležela :lol: Tak pak milostivě napsala jiné, prý průjem je častá reakce, do pár dní většinou průjem zmizí :lol: Tak uvidíš, pokud bude trvat týden zavolej doktorce že už nemůžeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.8.17 22:45

@Markéta80 Dobře, děkuji za radu :mrgreen: A bereš ho kvůli cukrovce nebo kvůli neplodnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115871
29.8.17 22:52
@Beruska.tucnacek55 píše:
Zdravím, chci se zeptat, zda je normální strašný průjem ihned po první tabletce..Dnes jsem ho dostala od doktorky z důvodu nulové reakce na clostilbegyt, mám pcos…holky a fakt jste po něm zhubli? 8o

Já ho měla na cukrovku a po týdnu musela vysadit kvůli neskutečně silnému průjmu a špatně od žaludku. Bylo mi tak zle, že jsem omdlívala. Nikdy víc, glykémie mi navíc raketově vyletla, takže opačný účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59382
29.8.17 22:53

@Beruska.tucnacek55 na cukrovku, na neplodnost jsem měla clostil + utrogestan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.8.17 22:54
@aiwwa píše:
Já ho měla na cukrovku a po týdnu musela vysadit kvůli neskutečně silnému průjmu a špatně od žaludku. Bylo mi tak zle, že jsem omdlívala. Nikdy víc, glykémie mi navíc raketově vyletla, takže opačný účinek.

Bože tak toto mě fakt vyděsilo :think: Achjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.8.17 22:54
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55 na cukrovku, na neplodnost jsem měla clostil + utrogestan ;)

A povedlo se? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115871
29.8.17 22:55

@Markéta80 jak jde o cukrovku, jsme tu obě viď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115871
29.8.17 22:57
@Beruska.tucnacek55 píše:
Bože tak toto mě fakt vyděsilo :think: Achjo :(
Říkala doktorka, že někdo to fakt nesnese, někdo má týden průjem a pak dobrý. Co ti řekl doktor?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115871
29.8.17 22:58

Já po něm zhubla, protože jsem byla na wc nebo ležela. na jídlo ani pomyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59382
29.8.17 23:00

@aiwwa :mrgreen: :mrgreen: raději bych ne ale jak vidím metformin to je jak noční můra. manžel v tu dobu říkal že když mě hledá jde rovnou na wc, já tam vždy doběhla i s notasem a seděla min půl hodiny a pak celá zpocená dolezla do postele :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.8.17 23:01
@aiwwa píše: Říkala doktorka, že někdo to fakt nesnese, někdo má týden průjem a pak dobrý. Co ti řekl doktor?

Mě neřekl doktor vůbec nic!! Dočetla jsem se to až tady, že je průjem častý.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59382
29.8.17 23:02

@Beruska.tucnacek55 no poprvé po 8 cyklech léčby, po druhé 7 cyklů a malá se povedla bez snažení, měla jsem jen utrogestan na úpravu ms :mrgreen:. Doktor říkal že prý zázrak že jsme se zrovna trefili do mojí první ovulace. No to moc zázrak nebyl když sex byl min 1× denně to by se trefil i slepej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí