Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markéta80 píše:
@aiwwa![]()
raději bych ne ale jak vidím metformin to je jak noční můra. manžel v tu dobu říkal že když mě hledá jde rovnou na wc, já tam vždy doběhla i s notasem a seděla min půl hodiny a pak celá zpocená dolezla do postele
![]()
Fakt?
nedokážu si představit, že sedím na wc s noťasem
Sakra to ale přeci vůbec není směšné
![]()
@Markéta80 píše:
@aiwwa![]()
raději bych ne ale jak vidím metformin to je jak noční můra. manžel v tu dobu říkal že když mě hledá jde rovnou na wc, já tam vždy doběhla i s notasem a seděla min půl hodiny a pak celá zpocená dolezla do postele
![]()
Přesně, kdyby mě neřekla doktorka předem, že se to může stát, myslela bych že mám snad salmonelozu.
@Beruska.tucnacek55 píše:
Mě neřekl doktor vůbec nic!! Dočetla jsem se to až tady, že je průjem častý..
Aha, no tak uvidíš, někdo má fakt ten průjem pár dní.
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55 no poprvé po 8 cyklech léčby, po druhé 7 cyklů a malá se povedla bez snažení, měla jsem jen utrogestan na úpravu ms. Doktor říkal že prý zázrak že jsme se zrovna trefili do mojí první ovulace. No to moc zázrak nebyl když sex byl min 1× denně to by se trefil i slepej
![]()
Jee to je fakt super, moc gratuluji
Já nám za sebou asi pět cyklů a nic..ten poslední jsem brala čtyři pilulky denně, fuj
Všude jsem četla, že metformin při pcos pomáhá, tak nevím no ![]()
@aiwwa píše:
Aha, no tak uvidíš, někdo má fakt ten průjem pár dní.
Děkuji za uklidnění
Snad to dobře dopadne…Taky jsem přemýšlela co jsem mohla zdlábnout špatného ![]()
@Beruska.tucnacek55 píše:
Děkuji za uklidněníSnad to dobře dopadne…Taky jsem přemýšlela co jsem mohla zdlábnout špatného
Zkus vysadit tučný a jíst dietně, mohlo by to pomoci. ![]()
@aiwwa Jaj nevím proč se to zveřejnilo anonymě, asi jsem na to omylem klikla.. ![]()
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55na první dítě jsme čekali 5 let
Ale dočkali jste se..:) my se snažíme snad dva roky, nejdřív sami a od ledna s CARem, nejhorší je ta nevědomost, jestli to někdy vyjde ![]()
Ahojte holky,
Můžou být vedlejší účinky i otoky? Já si včera dala první tabletu a mám opuchlou jednu půlku obličeje. Gyndařka co mi to napsala má dovolenou a ORL nic nevidí… díky moc za odpověď Marky
Mě metformin hodně pomohl. Reagovala jsem na něj tak velmi dobře, že mi dopomohl k vysněnému mimi. Záleží ale na každém jedinci, některá ho snáší dobře, jiná vůbec. Já jsem po něm začala hubnout a asi se mi i srovnaly hormony, protože se dostavila i ovu, ale bohužel nemohu říct, zda to byla úplná náhoda, nebo to bylo ovlivněno i tím metforminem, neb jsem ho brala krátkou dobu
Metformin bez předpisu - https://euhealth247.com/…g/glucophage