Metformin - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
29.8.17 23:02
@Markéta80 píše:
@aiwwa :mrgreen: :mrgreen: raději bych ne ale jak vidím metformin to je jak noční můra. manžel v tu dobu říkal že když mě hledá jde rovnou na wc, já tam vždy doběhla i s notasem a seděla min půl hodiny a pak celá zpocená dolezla do postele :mrgreen: :mrgreen:

Fakt? :mrgreen: nedokážu si představit, že sedím na wc s noťasem :mrgreen: :mrgreen: Sakra to ale přeci vůbec není směšné :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
29.8.17 23:03
@Markéta80 píše:
@aiwwa :mrgreen: :mrgreen: raději bych ne ale jak vidím metformin to je jak noční můra. manžel v tu dobu říkal že když mě hledá jde rovnou na wc, já tam vždy doběhla i s notasem a seděla min půl hodiny a pak celá zpocená dolezla do postele :mrgreen: :mrgreen:

Přesně, kdyby mě neřekla doktorka předem, že se to může stát, myslela bych že mám snad salmonelozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
29.8.17 23:04
@Beruska.tucnacek55 píše:
Mě neřekl doktor vůbec nic!! Dočetla jsem se to až tady, že je průjem častý.. :,(

Aha, no tak uvidíš, někdo má fakt ten průjem pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.8.17 23:06
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55 no poprvé po 8 cyklech léčby, po druhé 7 cyklů a malá se povedla bez snažení, měla jsem jen utrogestan na úpravu ms :mrgreen:. Doktor říkal že prý zázrak že jsme se zrovna trefili do mojí první ovulace. No to moc zázrak nebyl když sex byl min 1× denně to by se trefil i slepej :mrgreen: :mrgreen:

Jee to je fakt super, moc gratuluji :hug: Já nám za sebou asi pět cyklů a nic..ten poslední jsem brala čtyři pilulky denně, fuj :zed: Všude jsem četla, že metformin při pcos pomáhá, tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.8.17 23:08
@aiwwa píše:
Aha, no tak uvidíš, někdo má fakt ten průjem pár dní.

Děkuji za uklidnění :) Snad to dobře dopadne…Taky jsem přemýšlela co jsem mohla zdlábnout špatného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
29.8.17 23:10
@Beruska.tucnacek55 píše:
Děkuji za uklidnění :) Snad to dobře dopadne…Taky jsem přemýšlela co jsem mohla zdlábnout špatného :lol:

Zkus vysadit tučný a jíst dietně, mohlo by to pomoci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.17 23:12

@aiwwa To je pro mě těžké, jsem docela žrout :oops: Ale zvážím to!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
732
29.8.17 23:14

@aiwwa Jaj nevím proč se to zveřejnilo anonymě, asi jsem na to omylem klikla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
29.8.17 23:17

@Beruska.tucnacek55 :hug: na první dítě jsme čekali 5 let :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
30.8.17 08:51
@Markéta80 píše:
@Beruska.tucnacek55 :hug: na první dítě jsme čekali 5 let :jazyk:

Ale dočkali jste se..:) my se snažíme snad dva roky, nejdřív sami a od ledna s CARem, nejhorší je ta nevědomost, jestli to někdy vyjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
18.6.19 16:41

Ahojte holky,

Můžou být vedlejší účinky i otoky? Já si včera dala první tabletu a mám opuchlou jednu půlku obličeje. Gyndařka co mi to napsala má dovolenou a ORL nic nevidí… díky moc za odpověď Marky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.23 08:12

Mě metformin hodně pomohl. Reagovala jsem na něj tak velmi dobře, že mi dopomohl k vysněnému mimi. Záleží ale na každém jedinci, některá ho snáší dobře, jiná vůbec. Já jsem po něm začala hubnout a asi se mi i srovnaly hormony, protože se dostavila i ovu, ale bohužel nemohu říct, zda to byla úplná náhoda, nebo to bylo ovlivněno i tím metforminem, neb jsem ho brala krátkou dobu
Metformin bez předpisu - https://euhealth247.com/…g/glucophage

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital