Metoda P-shine, jak jste spokojené?

1794
7.1.14 20:43

Metoda P-shine

Ahoj holky, obracím se na vás s dotazem ohledně P-shine. Chtěla jsem se zaptat, zda s tím některá máte zkušenost. Zajímalo by mě zda je to na ne těch opravdu znát, jak často se chodí a případně zda se to dá nějak dělat i doma. Předem děkuji za postřehy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
7.1.14 21:04

Ahoj, da se to doma uplne v klidu, nehty se krasne lesknou. Neni to nic tezkeho.
Da se bud koupit sada kde je pasta a pudr, nebo tekuty pshine, vysledek obdobny, tekuty je jednodussi na aplikaci, mene pracny.
Obdobneho vysledku dosahnes s lestickou, takovy trojhranny jakoby pilnik, ma 3 ruzne strany, prefrcis nehty podle cisel a lesknou se taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.1.14 21:09

Byla jsem jednou a spokojená jsem teda nebyla… nehty se sice chvíli leskly, ale pak se na nich udělaly jakési šrámy a všude jsem tím háčila :roll: a že by to bylo nějak pěkný? To vůbec ne e…

• Citovat
  • Upravit
1794
7.1.14 21:09

@BellinkaX dekuji,mně jde i to to, že se nanehty prý nanáší nějaká kašička, která by ty nehty mela zpevnit. Přemýšlela jsem že bych si na ten p-shine aspoň jednou zašla aby věděla co a jak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
7.1.14 21:10

@Nejhodnější aha děkuji za názor, to mě trochu zarazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
7.1.14 21:10

Jestli mluvíš o P-shine na nehtech, tak je to fajn,. Dělám si to doma a mám nehty o dost lepší…Mmch na doporučení holek z již založené diskuze :nevim:
Takže doporučuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
7.1.14 21:11
@Lucka91 píše:
@BellinkaX dekuji,mně jde i to to, že se nanehty prý nanáší nějaká kašička, která by ty nehty mela zpevnit. Přemýšlela jsem že bych si na ten p-shine aspoň jednou zašla aby věděla co a jak. :nevim:

A navíc prý na to musíš chodit minimálně 3-4 měsíce, aby to mělo nějakej výsledek :roll: nesmíš si to ani nalakovat… A dala jsem za to 179 kč…

• Citovat
  • Upravit
1794
7.1.14 21:11

@Brooucinda aha já jsem žádnou diskuzi nenašla tak jsem založila tuhle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
7.1.14 21:13

@Lucka91 O to nejde, já jsem se tam před časem ptala holek a ty mi to právě moc chválily a na tom základu jsem si to pořídila i já.. Jen jsem to napsala, že jsi mohla uspořit čas ;)

• Citovat
  • Upravit
1794
7.1.14 21:18

@Nejhodnější aha tady to stoji 90 Kč to se mi nezdá moc tak to asi zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
7.1.14 21:20

@Brooucinda aha no já si na to asi zajdu někam do salonu a pak si to případně poridim domů když rikas, ze je to snadné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
7.1.14 21:20

Ahoj,

Já byla jednou v salónu na p-shine, okoukla jsem to, dala za to 200,– doma koukla na internet a objednala si za 1000,– celou sadu, přesně jako měla manikerka. Dělám si to už asi 2 roky, asi tak 1× za 2-3 týdny a jsem spokojená! Nehty mám pevnější a tu úpravu zvladneš v pohodě sama. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
7.1.14 21:21

@LucinkaLuc Jee děkuji moc, asi to udělám tak že si na to jednou nebo dvakrát zajdu a pak si to budu dělat sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
7.1.14 21:24

@Lucka91 Ahoj, já na tom byla párkrát a super, nehty se mi spravily ;-) Lakovat si je můžeš, ale až po pár dnech. :kytka:

@Brooucinda Ahoj :mavam: tebe jsem neviděla, ani nepamatuju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1794
7.1.14 21:30

@Ve-ru děkuji, asi do toho půjdu. Už jsem koukala na ty sady a asi si ji poridim :pankac: ale napřed si na to zajdu abych věděla co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí