Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Všechny zdravím. Přemýšlím nad možností microneedling včetně chemického peelingu. Ale nemám ve svém okolí nikoho kdo by mi dokázal říct, zda toto má nějaký efekt..případně jaký.
Je tu někdo kdo by mi napsal zda chodí, jak často a zda jste spokojené děkuji
@mofiz píše:
Všechny zdravím. Přemýšlím nad možností microneedling včetně chemického peelingu. Ale nemám ve svém okolí nikoho kdo by mi dokázal říct, zda toto má nějaký efekt..případně jaký.
Je tu někdo kdo by mi napsal zda chodí, jak často a zda jste spokojené děkuji
microneedling si nemůžu vynachvált. Kosmetička mi ho tedy zatím dělala jen jednou, ale plet je jak znovuzrouená.
Chemický peeling mi roumlouvá a nemám v plánu na něj jít.
@Kockazvysocan píše:
microneedling si nemůžu vynachvált. Kosmetička mi ho tedy zatím dělala jen jednou, ale plet je jak znovuzrouená.
Chemický peeling mi roumlouvá a nemám v plánu na něj jít.
Můžu se zeptat, kde si na tom byla? Taky o micronnedlingu uvažuju a nevím, kam na to jít.
@ivašot. píše:
Můžu se zeptat, kde si na tom byla? Taky o micronnedlingu uvažuju a nevím, kam na to jít.
úplně nechci říkat město, protože by bylo zřejmé, odkud jsem. Nicméně je to menší město u Prahy. Chodím ke kamarádce kosmetičce a ani teda nevím, kolik to stojí.
@Kockazvysocan píše: úplně nechci říkat město, protože by bylo zřejmé, odkud jsem. Nicméně je to menší město u Prahy. Chodím ke kamarádce kosmetičce a ani teda nevím, kolik to stojí.
Tak to nic, já právě myslela, že si byla někde v Praze ![]()
@ivašot. píše:
Tak to nic, já právě myslela, že si byla někde v Praze
nn, já nejsem z Prahy ![]()
@Kockazvysocan píše:
nn, já nejsem z Prahy
to asi ty Vysočany v nicku mě zmátly
@ivašot. píše:
to asi ty Vysočany v nicku mě zmátly
To je účel ![]()
Jako jo, jsem rodilý Pražák, ale z Vysočan ne, ale už mnoho let v Praze nebydlím.
U nás to dělá lékařka takže si říkám že by to úplně marné být nemuselo. Děkuji
Oživuji diskuzi.
Vzhledem k tomu, že na ošetření půjdu v lednu, rád bych zjistil reálné zkušenosti (jinak načteno mám hodně a před objednáním jsem se na hodně věcí doptal kosmetičky).
Jak hodnotíte microneedling s odstupem času? Šly byste znova, nebo dokonce chodíte pravidelně? Měly jste nějaké reakce, nebo otoky?