Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahooj. Mate někdo zkušenost s nějakými nahrazkami drahých parfému? Které jsou nejlepší, nejvíce napodobené?
Z každý tip budu ráda ![]()
Zrovna před Vánoci. Já dám nekupovat, nevoní stejně, škoda peněz lepší ušetřit a koupit si originál.
Nejlepší jsou fejky z Číny. Tam je takové krásné chemie. Mlask
Další stá diskuze s fake parfémy. Někdo tu asi potřebuje prodat ty šmejdy.
Mám dobrou zkušenost z „fejky“ z lidlu (asi 5 známých vůní) a jednu značku z dmka, která taky dělá fejky známých značek. Lidl tuším 120, dmko za 250.
@val27 píše:
Ahooj. Mate někdo zkušenost s nějakými nahrazkami drahých parfému? Které jsou nejlepší, nejvíce napodobené?
Z každý tip budu ráda
No fuj fake nekupuji. Jezisek mi nakupuje v dutifree nebo Sephore.
@val27 píše:
Z každý tip budu ráda
A kdybych nemela na origos tak koupim treba u Avonu.
@Alice180 já mám dobrou zkušenost s jednou značkou, voní to stejně, takže to neodsuzuji
@lilith1 já mám zkušenost s jednou značkou a voní do skoro stejně. Každý nemá na to kupovat drahé parfémy.
@Serpentini pokud nemáš tip na moji otázku není potřeba psat sem odpověď, dekuji.
@val27 píše:
@lilith1 já mám zkušenost s jednou značkou a voní do skoro stejně. Každý nemá na to kupovat drahé parfémy.
Tak kupuj od Avonu…nejsou spatne.
@val27 píše:
@Serpentini pokud nemáš tip na moji otázku není potřeba psat sem odpověď, dekuji.
Tohle je diskuze na internetu, můžu si tu psát co chci ![]()
@val27 tak to asi zkrátíme ne? Napiš nám sem ten “úžasnej” tip, který tu chceš propagovat. Ať to máme za sebou.
Jinak mě fakt fascinuje, že to ještě někdo kupuje.
Každý ví, že to nevoní stejně a už zdaleka to nevydrží tak dlouho!
@Serpentini Pokud Tě baví psát lidem pod otázky věci co nejsou v kontextu ani potřeba tak prosím🤷🏻♀️ Já to budu raději přehlížet a nekazit si tvou potřebou zbytečně negativně komentovat den💋