Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Akras2
Tak ať ti to zítra rychle uteče. Mě čeká akorát práce doma, navařit uklidit, hromada prádla…pořád dokola. Už se těším na léto, až někam vypadnem a někdo se bude pro změnu starat o mě ![]()
Já vařím teď protože rodinka bude zítra doma tak aby neumřeli hladem
. Jsem na to zvědavá. Kluci tam byli dneska uklízet protože tam od prosince nikdo nebyl tak jsem na to zvědavá jak si dali záležet. Jinak tam budu ještě ráno lítat s hadrem.
Jo otvírání muzea je radost. Jinak to asi uteče rychle protože mi tam 4× přijede vláček s lidma a ve skanzenu je akce. Ale je fakt že na takhle velkou akci tam budu poprvé úplně sama.
@Akras2
tak to máš zajímavou práci
To já mám podle tebe úplnou prudu, čísla, čísla a zase jenom čísla…kdyby se aspoň ty zákony pořád neměnily, kdo se v tom má pořád orientovat ![]()
Za práci to úplně vydávat nemůžu. Je to taková sezónní brigáda a placený to taky není až tak skvěle. Ale k mateřský je to dobrý. Aspoň doma nezblnu. A děti si tam můžu vzít sebou. Teda tu starší. Malá by z toho ještě udělala kůlničku na dříví a ještě by se tam přizabila. Účetnictví je pro mě španělská vesnice i když jsem z něj kdysi maturovala za jedna. Ale už tehdy jsem věděla že to není nic pro mě. Takže to ti opravdu nezávidím
Ahoj holky,
jak se máte? Všem přeji hezké Velikonoce a hlavně bez migrény. Já musím zaklepat, zatím dobrý.
Tak to je dobrá zpráva Beru, díky za přání a nápodobně!!Taky zatím bez migrény..ťuk ťuk ťuk
.jiného ťukajícího smajlíka jsem nenašla ![]()
Skvělá zpráva, u mě taky zatím klid. Hlavně ať nám to vydrží.
Taky přeju krásné velikonoce a ať už přijde JARO.
No jaro si letos dává načas. Já už se těším, až si dám konečně zase na terase kafe.
Dneska jsem byla s malou doma, je nemocná. Ráno mě jsem i byla ráda, že v té chumelenici nikam nemusím.
Jsem ráda, že je vám taky dobře. Tak ať nám to vydrží co nejdýl. Kdo neví, jak může bolet hlava, nepochopí ![]()
@berunka1 píše:
Ahoj holky,jak se máte? Všem přeji hezké Velikonoce a hlavně bez migrény. Já musím zaklepat, zatím dobrý.
Ja super. Zjistila jsem jak to ted mivam.
Cviceni mi docela pomaha alespon v tom, z enemam ty migreny tak dlouhy ( misto 3 dnu ted „jen“2
), jak kdyz jsme necvicila
.
Jaro by si melo vzit tretky a padit sem. Uz z toho mam takovou depresi, ze me ani nakupovat nebavi
. Ja uz se tesim na prvni grilovani a vylety.
Jinak preji tez krasne Velikonoce.
Joooo grilovačky a výlety…to jooo!!! Beztak máme teď migrény už jen z té dlouhé zimy ![]()
Tak mi to dneska zase popadlo, auuuuuu. Mám dostat MS za den dva, takže asi to s tím souvisí. Jsem v práci, ještě že tu máme gauč, tak ležím s notesem na kolenou
Střídavě tu svítí sluníčko a prší, takže počasí taky nepřidá.
@veru324
Hlavně že se můžeš aspoň natáhnout i když musíš pracovat. Já jsem byla na magistrátu a jak tam byl vydýchaný vzduch tak mě taky začínala bolet hlava, naštěstí to venku přešlo ale měla jsem docela nahnáno. já jen doufám že se mi povede zase brzo otěhotnět a budu mít aspoň chvíli klid.
Drž se a ať tě ta potvora brzo opustí
@veru324 píše:
Tak mi to dneska zase popadlo, auuuuuu. Mám dostat MS za den dva, takže asi to s tím souvisí. Jsem v práci, ještě že tu máme gauč, tak ležím s notesem na kolenouStřídavě tu svítí sluníčko a prší, takže počasí taky nepřidá.
Ja to mam tez s MS. Ms= migrena ![]()