Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dcera má nějaký základnější a levnější model, taky Levenhuk, a tam si pamatuju, že mě ta „krycí sklíčka“ fakt pobavila. Jsem zvyklá na klasický tenounký sklíčko tak 2×2 cm a tady to byla taková tenounká fólie třetinovýho rozměru. Tak jestli nemají u vyšších modelů lepší sklíčka, mohli jste je snadno přehlídnout ![]()
@ugluk A nevzpomenete si ještě, kde byla přibalena? Jestli v krabičce s těmi podkladovými nebo někde jinde? Doufám, že jsme je nevyhodili… Už se nám líhnou žábronožky na zkoumání… ![]()
My jsme ho nadělila vloni a sklicka tam byla, ale opravdu mrňavá
Teď jsem tu krabici otevřela, uvnitř je to v polystyrenovém obalu se spoustou vybrání. V jednom z nich je krabička asi 2×2 cm modro-zelená s nápisem cover glasses. Nevím, jak je to u vašeho modelu, ale u nás kdyby tam ta krabička chyběla, je tam viditelná díra.
@ugluk Tak u nás žádné místo na čtvercovou krabičku.
Jsem z toho jelen…
Tak to asi víc neporadím.. Každopádně bych tak jako tak dokouila pořádná krycí sklíčka, tahle stojí za houby.
@ugluk Určitě pořídíme. Už jsem se po nějakých na netu koukala. To jen, že nám tam rostou ty žábronožky a syn se těšil na zkoumání. ![]()