Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, já jsem odpůrce mikrovlnek, z důvodu co už tu někdo popisoval a dokonce výše na to někdo dal odkaz..takže o tom se rozepisovat nebudu. Jen takové zamyšlení - vážně si myslíte, že by výrobci mikrovlnek v návodu napsali něco o jejich škodlivosti, byť pro malé děti..To by to asi mohli rovnou zabalit a to jistě obchodníci nechtějí, že…To jen tak pro zamyšlení..
Klaris
Ahoj,
já souhlasím s LENKOU - taky ohřívám v mikrovlnce, a to od té doby, co jsem na lahvičce výživy od Hippu našla, že se to může (má se jen sundat víčko a obsah přikrýt např. pečícím papírem). Každá z nás prostě dělá to, co jí vyhovuje a čemu věří. Studie jsou na kdeco - např. čas od času někdo vyrukuje se škodlivostí mobilních telefonů (které všechny používáme), se škodlivostí počítačového záření (některé z nás si k počítači berou i mimina, i když já třeba ne) apod. Mléko je jednou zdravé, potom rakovinotvorné apod. Z toho bych musela mít hlavu jako meloun. Ale opakuju, ať každý dělá, co mu vyhovuje - ohřívání ve vodní lázni je jistě dobrá věc, třebaže mě osobně zdržuje.
Světlana
Já v mikrovlnce mrňousovi (9 měs.) nic neohřívám a ani nebudu, protože si myslím, že je to škodlivé, a v plastové nádobě tuplem. Vodní lázeň není nic složitého a trvá to skoro stejně dlouho jako v té mikrovlnce.
Puci a vy ostatní odpůrkyně - vy nemáte doma mobil, televizi, rádio, počítač apod. - to všechno vyzařuje škodlivé vlnění.
Tak všeho s mírou ![]()
Iva