Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, potřebuji poradit a zároveň otvírám nové téma. Budujeme novou kuchyni- kuchyni v provence stylu. Mám problém se spotřebiči. Původně jsme si vybrali všechny v retro stylu, ale ouha. Vestavěná mikrovlnka v retro stylu je velice drahá. Takže mám zakoupit vestavěnou mikrovlnku normální a zbytek spotřebičů retro. / mikrovlnka bude nad troubou/, nebo zakoupit všechny spotřebiče normální? Budu ráda, za vaše názory, rady i fotky vašich kuchyní. Martina
Příspěvek upraven 23.02.16 v 13:33
Dala bych vse retro, kdyz jste zvolili tento styl. Kuchyne je porizovana na mnoho let, nesetrila bych na tom. Tu retro mikrovlnku jsem nasla za 3500. To si myslim, ze neni tak moc. ![]()
Tak asi hodne zalezi, jak presne bude kuchyn vypadat. ale ja bych brala „normalni“ spotrebice avybiraa podle znacky a funkci a ne podle retro designu.
tady jsou treba moderni spotrebice a vypada to ok.
Mi spis ty retro spotrebice pripadaji vetsinou dost strasne (krome SMEG, ale to je dost vysoka liga) a u vetsiny platis jen za design, s kvalitou to nema nic spolecneho.
treba takova ta „jakobyretro“ trouba s pulkulatym okynkem to je des ![]()
Příspěvek upraven 23.02.16 v 13:36
@olcak70 Mikrovlnka není vestavěná, sice retro je, ale nelíbí se nám.
Promiň, jen poznámka, píše se to Provence - mě to hrozně trhalo oči:-), neber si to osobně. Jinak styl je to moc pěkný… mě by se to moc líbilo.
@Podzimnice Ta mikrovlnka není vestavěná a nelíbí se nám její zpracování. Našli jsme retro vestavěnou mikrovlnka, cena 29.000,–
@martas 40 a nešla by třeba mikrovlnka zavřít dvířkama (podobně jako lednice)? Nebo bych vybrala všechny spotřebiče v nerezu. Ale rozhodně bych teda nekupovala „retro“ spotřebiče jen kvůli tomu, že jsou retro.
Ja jsem z tohoto duvodu zvolila Ikea mikrovlnku i troubu, protoze mi to ladilo do barvy smetanove kuchyne. Vagad+Rutinerad. Jsou nad sebou a vypada to spickove. Foto pres mobil nevlozim bohuzel, ale mrkni na webovky, urcite najdes.
@AnastazieB O tom jsme taky uvažovali, zavřít jí za dvířka. Nějak mi ty retro spotřebiče k té provence kuchyni pasovaly.