Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Dollorres píše:
Jednoduše, děti vědí, ze je to vymyšlená postava. K nám domu si je netaham. Problém byl ve školce, i když syn věděl, ze je to jen jako, tak ve školce se těch kreatur stejně bál. Další rok jsem ho do školky nedavala, dostal jen balíček a darecky.
Jinak to určitě lze zařídit, ať čerta nechaj, ale mě jinak přijde i ponižující, když mají děti něco na povel předvádět.
Proc dostal balicek a darecky od nekoho, kdo neexistuje a jeho hrajou? Neco predvadet je ponizujici, ale vzit si balicek je v poradku? Cely ten vas zpusob fungovani je ponekud zvlastni, nemuzu si pomoct.
@mroe píše:
Proc dostal balicek a darecky od nekoho, kdo neexistuje a jeho hrajou? Neco predvadet je ponizujici, ale vzit si balicek je v poradku? Cely ten vas zpusob fungovani je ponekud zvlastni, nemuzu si pomoct.
Protože je spíš stydlivějši a nemá rad, když je tlačenej do nějakého veřejného projevu. Ať už jde o cokoliv, takže ho nebudu vystavovat tomu, aby se cítil pod tlakem na to něco předvádět. A balíček má doma, protože mi to přijde pěkné. Nikdo mu netvrdí, že je to od Mikuláše. Je to prostě jen pozornost k určité události. Já ty tradice nebojkotuji, jen si je upravuji tak, aby nám to všem bylo příjemné. Mladší syn se jeví extrovertnějšího ražení, tak pokud bude chtít, nebudu mu bránit v tom něco recitovat nebo zpívat. Ale vytvářet strach z čerta je pro mě těžce za hranou. A v těch školkách se to prostě děje, bohužel. Stejně tak jako veřejné sdělování “hříchů” před celým kolektivem.