Byly byste milenkami kvůli jídlu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2847
27.10.25 21:08
@Kelsey1 píše: Více

Prosím? Až bude starší, proč by neochutnal šunkovou pizzu, vždyť ta je mezi dětmi oblíbená, snad nejoblíbenější, ale mně nechutná, na to mám snad právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
27.10.25 21:26

Sakra jděte do háje, kvůli téhle diskusi jsem vlezla na prezentaci sýrovky a mám pocit, že ten kuřecí Cheese King budu muset ochutnat :D A co ten Swiss King, bramborová placka, to je takový to co dávají ke snídani? :D To mi chutnalo :D Jaký to je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5397
27.10.25 22:29
@Ploskutáček píše: Více

Já mám jednu výhodu a jednu nevýhodu.

Výhoda je, že je mi upřímně jedno, jestli přijdeš s hambáčem nebo kytkou. Kytky mám ráda, ale aktuálně jsem v životní fázi vděčnosti za jakékoliv jídlo, které nemusím jít koupit, uvařit a umýt po něm nádobí. (Možná kromě lékořice. I když jsem slyšela, že je to o zvyku.)

Nevýhoda je, že za to nebudou služby, jaké nabízí Klopotková.

Obávám se tedy, že spadám do kategorie ‚ztráta času‘. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5397
27.10.25 22:30
@Michelle_M píše: Více

TAK PŘECE JE TO REKLAMA! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36845
27.10.25 23:09
@Havlova píše: Více

Rozklepnout, plácnout, osolit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
28.10.25 08:54
@Klopotkova píše: Více

No jasně, v pondělí mekáč, v úterý burger king, ve středu čína, ve čtvrtek pizza… udělala bych to najednou jako grupáč a celý týden bych se mohla zdarma ládovat. Klopčo, jdi do toho. Ušetříš a ještě se skvěle nabaštíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79951
28.10.25 08:55
@M_Vladim píše: Více

To není míchané vejce.
A fakt chodí kuwy za takové částky? Jako já chápu, z frndy neubude, ale z toho moc nepřežije. Vždycky jsem měla představu řádově vyšší částky. Přece jen, chlap nejsem, s kuwama tohoto typu se nestykam, tak nemám vubec představu. Řekla bych, že 150 za kuwu je málo, za hamburger moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.10.25 09:04
@Kipa22 píše: Více

Mně stačí, že bychom se setkali jednou týdně do poloviny února a přinesl by na každou schůzku 3× Swiss king.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
28.10.25 09:10
@Klopotkova píše: Více

Myslela jsem, že milence má člověk kvůli sexu, některým tedy dává i jakýsi pocit lásky a zájmu :)

Pokud bych měla v plánu poskytovat sexuální služby výměnou za Mekáče, říkala bych tomu Mekáčová prostituce, takže bych přejmenovala nadpis na " Prostituujete se také kvůli Mekáči zadarmo?", bylo by to výstižnější… :andel:

Pro mě jídlo není až tak důležité, takže bych do toho nešla, navíc u Mekáče mi chutná jen zmrzlina s karamelem, milenci bych vyšla dost levně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
28.10.25 09:18
@inkakřivák píše: Více

No vidíš, za 500. A takový studený hamburger od McDonald's, to ti je dobrota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
28.10.25 09:23

Když to bude jíst pravidelně. Tak bude vzducholoď. Kde pak bude žadonit o pozornost? Už ani v tom Mekáči se žádný krasavec nechytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.10.25 09:24

Blbá zpráva je, že personál nikomu jídlo zdarma dávat nemůže. Dokonce ani jídlo pro sebe nemají zdarma, pouze slevu. :mrgreen: :mrgreen: Aby Klopotková nesouložila zbůhdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11454
28.10.25 09:28
@M_Vladim píše: Více

Takhle napsáno to zní jako sexuální praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
28.10.25 09:31
@free333 píše: Více

Ty jejich hranolky jsou taky moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11454
28.10.25 09:33
@free333 píše: Více

Free, buď sakra trochu free a nekonzervativní, proč by milenci měli naplňovat jen klasické a nudné otvory? Proč by nemohli plnit i hladová bříška? Suchej dovnitř, mokrej ven, já vám přeju dobrej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová