Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
Jak za 500, když hamburger stojí do 200?
@Havlova píše: Více
Ano, Swiss king, když to není menu, tak stojí jeden přesně 179, což je 179×3 = 537Kč
@inkakřivák píše: Více
Mělo bys jít s dobou, hamburger se říkalo nevím kdy, dnes se říká burger.
@Klopotkova píše: Více
No vidíš, tak si ho radši kup. Pak bych radila toho osobního trenéra, ať ty burgery vyboucháš ![]()
@Silwinka87 píše: Více
Ještě ne. Ono je to totiž tak: dříve jsem se tady do něj zamilovala, nikdy jsme se neviděli, zamilovala jsem se do písmenek, potom se mi ten člověk zhnusil, dnes je tady už dlouhodobě pod jiným nickem a smaží burgery v Mekáči. A protože já Mekáč fakt mám ráda, jak jsem psala, občas si tam zajdu na jídlo a relax od muže a syna a teď, když začala ta Sýrovka, tak mě prostě napadlo mít s tím mužem poměr, dnes se tedy za to, že jsem se do něj kdysi zamilovala stydím, ale chtěla bych vědět, jaký je c posteli, jelikož k němu už žádné city nemám, jen si ho chci v posteli vyzkoušet a potřebuji trochu vzrušení, tak mu nechci dát zadara a tahat z něj prachy se mi nechce, přijde mi to blbé, tak mě napadlo to, že mi za sex mlže dávat ten výborný Swiss king a roovnou donést 3 na naši schůzku.
Tak zase nejsem ten typ, co sní kousek něčeho kalorického a hned má 2 kg nahoře, to není můj případ, jsem zvyklá na pohyb docela dost a 3 burgery v jednom dni za týden mi neublíží nijak, kdyby bylo na mně, tak bych na Swiss king chodila každý den, ale to prostě ne, mám stopku v první řadě kvůli zdraví.
Rozumné, ale přece, Klopčo. Co když kecal? Co když tam nepracuje nebo mu je proboha
16 let? Vždyť když jsme někdy v Brně, děcka chcou Mekáč, tak tam pracují vesměs puboši.
Není už dávno puberťák a psal tady jeden muž o něm, že je v id a smaží v Mekáči burgery.
Ani neva, v posteli jsme měla i šeredné chlapy různých národností, opilé, sprosté, nebudu rozepisovat, kde to bylo.
A klidně spíš i s chlapem, který tě fyzicky nepřitahuje?