Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75753
11.4.26 14:51
@Adull píše: Více

No, úplně nevím, jestli je Arturie ta správná zachránkyně manželkou utlačovaných mužů, ale je fakt, že pro držení „slepého Arturiina úhlu“ kam nedohlídnou kamery na pracovišti favorita, má o dost větší pochopení, než já.

Už jsem fakt stará, tyhle srandy jdou totál mimo mě. :oops: :oops:
Tak jo, kouzlo se povede, dojde k zásunu, třeba i opakovanému, juch 🥳, za mnoha bezpečnostních opatření, aby rotvajlerka nevystartovala.
Pro Arturii to ani nemůže být adrenalin - co si na ní manželka asi tak vezme?
Jedině, že by to brala jako výzvu - borec hlídanej vostrou manželkou, a stejně jsem ho fikla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
11.4.26 14:52
@Luxusnixicht píše: Více

To neni žádná krize, to uz tu byly horší. Tohle bude v cakju do pár dnů ;) :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
11.4.26 14:54
@sirikit píše: Více

Tak Arti o nic nejde, te muze byt rotvailerka uplne ukradena, ať se stará pán :nevim:. Co ji tak může udělat? Rafne ji? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36318
11.4.26 14:59
@xiaxxx píše: Více

Kdykoliv a kdekoliv! Na Tebe žádná (pražská) nemá! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36318
11.4.26 15:00

S Tebou nemám ani PMS, PoMS, ani MS a donesu si i vlastní bičík. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
11.4.26 15:03
@jege píše: Více

Ja jsem ta romantička! Biciky si nech na Adulku! Prčic si tady nikdo nic nepamatuje??? :roll: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
11.4.26 15:15

No, oni (jako parta) na mě jdou psychologicky. Asi si vsimli vzajemnych sympatii. Ať prý neprinasim rozruch do komunity. Hele, on na mě nemá telefon, ale vi, kde budu v pondelí odpoledne. A blbej neni. Tak buď zavola na pevnou nebo mě neuvidi celý léto. Stehuju se na chatu. P. S. je extrémně peknej a manuálně zrucnej, to jak se ptala Sir, na co mi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
11.4.26 15:18

Jo, manželka mi fakt nevadi. Zamilovat se nehodlam. A pro chlapy, co to umí se drevem mám fakt slabost (můj táta vyrezaval pro divadlo loutky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 15:19
@Arturie píše: Více

A není to už rozhodnuté tím, že ho chceš? ;) Víš do čeho jdeš, bude to adrenalin a to tě přece láká nebo ne? Tak si to užij, jsou statečnější plemena než rotwaileři ;)

• Citovat
  • Upravit
8309
11.4.26 15:23

Tak otázkou je proč ho manželka tak moc hlídá…páč co si budeme…moc normální to nejni. Pokud pominu verzi, že je pominutá…tak buď je to vošoust co celoživotně fikne kde co…a nebo se probral na starý kolena a byť se mu to zatim nevede, moc by chtěl(proto ten odpuzující hovor o hlidani manželkou..zkušený proutník by to asi vynechal a zařídil se)…a ostřížím očím manželky to holt neušlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
11.4.26 15:25
@Anonymní píše: Více

Njn, máš pravdu, vlastně mě na tom baví ten adrenalin. Plus jsem premyslela o posuvnych dverich s ozdobnymi starymi panty, drevo na to mám pripraveny (to nedotah do konce bývaly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
11.4.26 15:26

Woe…na to ma Zmrzlika…já jsem romantická duše…
Adull je motýl…Adull je včela…Adull je růže..vhozena do kostela… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
11.4.26 15:28
@Adull píše: Více

Dejme tomu se prestehovali z díry do velkomesta. A kolem toho pade se projevil propastny rozdíl ve vzhledu manželka vs manzel.
P. S. já jsem starší než manzelka (cca o 5 let) ovsem u mě plasticky chirurg opravdu odvedl kus prace (stejný jako Bílá, Havlová).

Příspěvek upraven 11.04.26 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 15:28

To je dobře, že žiješ tak daleko :mrgreen: To vyřezávaní loutek je moc sympatický, ty jsi na ty chlapy jako z reklamy, máš opravdu talent je balit, nevím, jak to děláš :mrgreen: asi si u tebe zaplatím školení :mrgreen: Líbí se mi, že to máš takový dobrodružný, třeba to klapne a vyleze z pantoflí, ty tvoje nohy mu za to stát budou ;) užij si to potvoro :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.26 15:30
:mrgreen: :mrgreen: dostalas mě
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat