Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Tak jasne, ze vsetci tu zenu musia zhodit… Nie je mozne, aby pochopili, ze si ju on podvedome, alebo vedome vybral ako tu najlepsiu volbu pre seba. Ako svoju zivotnu partnerku.
@Mkmkz píše: Více
Zamerne som dala slovo cuchta do uvodzoviek, pretoze pre mna ona cuchta nie je, bola to parafraza na ten vyrok, ze ta manzelka je cuchta.
Mne je jej luto, viem dobre, co je jej muz zac, poznam ho. Myslim, ze pride cas, ked na to sama pride.
A milenky jej muza by sa tiez mohli zacat ubezpecovat, ze manzelka je „taka nejaka cuchta“, megera, pripadne rottweiler.
Příspěvek upraven 11.04.26 v 18:26
Nojo, to je děsný, já to znám i obráceně od žen. Užila sis teda ![]()
Ale to je zase len tvoje hodnotenie tej zeny. Robis z nej chuderu. Blbo namalovana ci co… To je teda hodnotenie. Ved to je ich parova dynamika, oni su pre nieco spolu. Nieco im to dava.
On to dostává jinde… tohle je blbý, ať ta holka vypadá jak chce..
Nerozumieme sa, ja z nej nerobim chuderu, ten popis sluzil ako prklad k tomu, ze tiez by ju milenky mohli oznacit ako cuchtu, pre mna ona cuchta nie je… je mi jej luto, protoze dobre poznam jej muza.
@Anonymní píše: Více
Ale pritom je ona celkom pekna baba, len se nemaluje, neoblieka, to neznamena, ze je cuchta, len proste to nie je pre nu priorita.
No upravila si povodny prispevok a v nom si pisala - naivna, z dediny, blbo namalovana, oblecena… Ked toto nie je zhadzovanie, co potom?
A co ako, ze tebe sa nezda vhodne namalovana…? Co je teba do toho… Je to ich vztah.
Mozeme poprosit admina, aby povodny prispevok vratil, ak chces a uvidis, ze som to upravila koli slovu : „hanbliva“, pretoze ked som to po sebe citala, uvedomila som si, ze to nie je spravny vyraz, ze nie je hanbliva, ze je skor skromna, ako hanbliva. Ze je blbo oblecena a nenamalovana som tam nechala a nebolo to myslene negativne.
Příspěvek upraven 11.04.26 v 19:06
No vy dve jste tu teda chyběly
, videl jsem jak do sebe jedete jinde. Ale tady se to ztrati, to je fakt, hotova žumpa ![]()