Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Náhodou, tohle na ženy se samaritánským komplexem nejvíc zabírá. Typu chudák chlap, aspoň já ho musím politovat a potěšit. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Hm…nevim no…snad se nam chlapec nahodi…
Pojedes za nim se mnou…to by ho mozna probralo
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No konecne ma Helmut u mne male, bezvyznamne plus. ![]()
Presne, kecy jaka je manzelka hlidaci megera, mi prijdou silne antisexy.
@sirikit píše: Více
A nejhorší varianta je, když manželka na chlapa dlabe, ale běda, kdyby měla zájem jiná - to jí voroštuje z princípu, ale ještě víc si to vyžere ten chlap.
![]()
Já tomu říkám: „Ani sobě, ale ani lidem aneb já nechci, takže ani Ty nebudeš!“ ![]()
Jo, v tomhle on je takovej uznalej…ale je pravda, ze on nepomlouva nikdy nikoho
Ma sve minusy, ale tohle je velke plus…
A presne, chlap, co si stezuje na svou manzelku…fakt neni asi nic, co by bylo vic antisexy… ![]()
Jo, to jsou ty despotické ženské manipulátorky, které jsou před lidmi jako andílci a pro cizího se rozkrájí, ale jediný, kdo zná jejích pravou tvář, je jejích partner, viz třeba Šteindler:
Milan Šteindler: Týrání a myšlenky na sebevraždu jsou ty tam. Je šťastný s krásnou přítelkyní
Život s jeho bývalou manželkou Jankou se podobal spíše peklu než šťastnému vztahu. Nejen že ho fyzicky i psychicky týrala, ale také ho obvinila, že obtěžoval svou dceru. Dělala mu prý takové věci, nad kterými zůstává rozum stát.
“Denně byl na pořadu řev a agrese, fackovala mě, škrtila, mlátila mě pěstí, kopala mě mezi nohy. Když jsem jen zvedl ruce, lehla si na zem a křičela: ‚Děti, tatínek bije maminku.‘ Vrchol přišel těsně před mým odchodem a je to věc, kterou se člověk nechce chlubit. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem,” vzpomínal herec Milan Šteindler v rozhovoru s deníkem Blesk. Došlo to až tak daleko, že se chtěl herec zabít.
No ja mu to vysvetlim…ze potrebujeme probrat k zivotu Helmuta…
Jako to bylo v Bajecnych letech pod psa, jak ten manzel mel nejakou depku a manzelka volala jeho byvale milence, jestli by nechtela zase prijet
![]()
Nooo kdyz me Lorrysek pusti, to vis, ze te v tom nenecham! Jsme přece rodina
.
Ale jo pustim, klidne můžeš odjet na 3 mesice ![]()
Mu řekni zes koupila pivo a trávu, kdy prijede, uvidíš jak ožije ![]()
A mi to nenabidnes
, to bych hned sel na rande ![]()