Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6208
11.4.26 18:46
@My Melody píše: Více

Ked ti to stoji za to, mozes.
Zeny nemaju v skutocnosti zaujem o chlapov, ale porovnavaju sa a superia s ich partnerkami.
Chlapi su v podstate len take handry, ktorymi niektore zeny potrebuju vytriet podlahu, aby si poradili s vlastnymi mindrakmi.
Blbe je, ze chlapi si to nie su schopni uvedomit a mozu za to zaplatit rozpadom svojej rodiny. Pre zenske superenie a potrebu dokazat si, ze o mna niekto stoji…
Ty si tiez myslis, ze si lepsie namalovana ako ta chudera, inak by si to neriesila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
11.4.26 18:47
@Mkmkz píše: Více

8o Precitaj si to prosim ta. Ze je blbo oblecena a nenamalovana tam predsa je, to som nezmazala, zmazala som jedine slovo - hanbliva, pretoze to nebol spravny vyraz, co mi doslo, az ked som to citala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6208
11.4.26 18:47
@Lorre píše: Více

Mas pravdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6208
11.4.26 18:51

Ano, mas pravdu.
Ale je to jeho vyber a jej vyber. A co, ze je blbo oblecena, nenamalovana…
Je to ich vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
11.4.26 18:53

Tak este raz, tu je ten text, chod si to precitat, vymyslela si si, ze, ze som to zmazala.

Jednu taku „cuchtu“ si vybral nas znamy, medialne znamy miestny pomrdnik, ona je neskusena, slusna, mila baba, ktera prisla do mesta z vidieka…blbo oblecena, nenamalovana, proste vzhlad nie je pre nu priorita. Myslim, ze si vedome vybral naivnu, neskusenu, oddanu, zboznujucu zenu, ktora ho nebude podvadzat ako on ju, ona se mu stara o decka a jeho komfort, zatial co sa on veselo kurvi.

Zmysel toho textu bol parafraza na oznacovanie manzeliek ako cuchta od mileniek, pre mna ona cuchta nie je. Je to mila, fajn, celkom pekna baba, len proste nevenuje cas a energiu do upravy a na tom nie je nic zle, prestoze by ju milenky jej muza mohli oznacit za cuchtu. O tom bol ten prispevok a chod sa hadat s niekym inym, diky.

Příspěvek upraven 11.04.26 v 18:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6208
11.4.26 18:56

Trocha mi to trvalo, ale pochopila som :lol:
Prepac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
11.4.26 19:01

Boze moj, ako inak to mas napisat, ked chce uviest priklad, kedy by manzelku tiez mohli milenky oznacit ako cuchtu, za to, ze nie je namalovana a oblecena? No tak musis napisat, ze sa nemaluje a je blbo oblecena, ale to nebola kritika, ze sa nemaluje, ale popis, ktoremu sa nevyhnes, ked chces vyjadrit myslienku o oznacovani manzeliek za cuchty. Nie je to ziadna cuchta, ale fajn, mily clovek, len poriadne naivny. A keby si ju poznala, tak ju budes mat rovnako rada ako ja, mne je jej uprimne luto, pretoze ona svojho muza miluje a obdivuje a on je to hajzlik, uz sa rozumieme?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
11.4.26 19:03

ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
11.4.26 19:29

Mne to prijde divny, ale zdrzuju se komentaru :D A tyhle kecy o manzelce, jak je hrozna a hlida ho - hned zkraje…no to bude asi kvalita :roll: Na me by to taky pusobilo silne antisexy…kdyz uz nic, tak Helmut nikdy o te sve nic spatneho nerekl. Pro me je to dost cervena vlajka. Protoze stejne pak muze mluvit o milence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36092
11.4.26 19:32
@Adull píše: Více

Nějaká zkušená, co? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36092
11.4.26 19:33

Zmrzlika mám na klinik, tak ho také nemohu přetěžovat. :cert: ;)

Příspěvek upraven 11.04.26 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30702
11.4.26 19:33
@Anonymní píše: Více

Pošli mi zas fotku prsou jako driv jame si posílali :oops:, jde na me nějaké jaro a ja nemam do čeho píchnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30702
11.4.26 19:34
@xiaxxx píše: Více

Ne ja jsem nejhorsi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36092
11.4.26 19:36

No a? Kdo se může pochlubit, že má vlastního stalkera/ku? Kdo ho v dnešní době nemá, jak kdyby nebyl! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
11.4.26 19:38
@xiaxxx píše: Více
:mrgreen: Jo, zkrot :jazyk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...