Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ne. Já jsem ten kamerový systém spolunavrhoval.
![]()
@jege píše: Více
Tak určitě.
Já vždycky ob.eru tu nejhorší práci
![]()
@xiaxxx píše: Více
No co kulis oci, uz mas zabaleno nebo ti mam pomoct? ![]()
@xiaxxx píše: Více
Svádíš? Už jsem jí svedl!
![]()
Zatím jenom virtuálně, ale třeba po 5 letech dopisování si z toho něco bude aneb Andy můj vzor!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Ale tak… víš že už z něj pak žadný faux pas nevypadne… a máš ho nadopovanýho a ready.
![]()
Příspěvek upraven 11.04.26 v 21:10
@Mkmkz píše: Více
Hele, v tomhle máš úplnou pravdu.
Byla jsem podváděná manželka, nevěrná manželka, milenka ženatýho chlapa a jsem partnerka chlapa, jehož bývalou manželku znám osobně.
Když jsem si s ním začala, měla jsem jakoby potřebu s ní ještě zpětně soupeřit, přesto, že tou dobou byli už asi 20 let rozvedení… prakticky každá nextka má sklon chlapovi, sobě a pokud možno širému okolí dokazovat, že ona sama je mnohem lepší v každým směru, než ta blbě namalovaná jednoduchá exka.
A prd, Myšákova ex je naprosto pohodová, hezká ženská, myslím, že minimálně povahově máme hodně společného, neřeknu proti ní půl špatného slova a klidně bych s ní chodila na kafe a pokec i mimo rodinné akce, kdyby mi to nebylo blbý vůči Myšákovi (vídáme se na narozeninách vnoučat u vymacešené dcery).
Manželku jednoho svého milence jsem měla v okruhu známých, taky super, moc hezká ženská.
Myslím, že s většinou oficiálek svých milenců by se ženy docela klidně kamarádily, kdyby se s nimi potkaly za jiných okolností, ale v konkurenčním boji je holt třeba si racionalizovat, že manželka milence je v každém směru natolik hrozná, že on chudák nemůže jinak. Jako zamilovaná milenka jsem to měla úplně stejně.
@M_Vladim píše: Více
Ne.Jina léčiva. Pak se snad zase budu hýbat až to některým nebude milý
Zatím teda nic
BRZO SE UZDRAV. ![]()
@Anonymní píše: Více
Máš stesti protoze ja ani nevim o cem mluvis
, ale Kubelková nema moc hezky obličej, tu nezachrání ani takove sexy tělo. Potrebuju lepsi materiál ![]()
@jege píše: Více
Moje babca Adul neni hej nebo počkej
. Ty si ji vemes, nebo tě za tydle vlasy dotahnu na narodni vybor!!! Jako ze ja se jmenuju ja! To ti prisaham! ![]()
@Lorre píše: Více
Ja te nemuzu opustit
. Nikdy! Budem žít ted dohromady i s Mali. Jsem ji vyznala lasku
.