Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75720
11.4.26 21:53
@M_Vladim píše: Více

Myslela jsem Arturii.
Logicky - kdo jiný než členka ostrahy má možnost v noci zvát potenciální milence ať už na bazén, nebo do divadla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
11.4.26 21:57
@Luxusnixicht píše: Více

On jí vůbec nepomlouval. Jen vysvetloval, proč se neozval. Nevím teda kam se chtěl ozvat, když na mě nemá telefon. I když kdo vi, jestli jestli je v té skupine na Whatsappu, tos mi vnukla nápad se tam podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
11.4.26 21:59
@Mkmkz píše: Více

To je absolutni blabol, ze zeny nemaji zájem o toho muže. A já s ní vůbec nechci souperit. To by byl nerovny boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
11.4.26 22:02
@Arturie píše: Více

Předpokládám v těchhle barákách celkem všude. Romantika: ježiš, sem nechoď, tadyhle se protáhni při zdi a tady proplazíme. :mrgreen:
Ale stejně, na jaký asi tak pozici můžeš být v noci na pracovišti, kromě ochranky? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
11.4.26 22:03
@Lorre píše: Více

No potrenovala jsem teda dukladne :mrgreen: Snad me zase v noci nevzbudi bolesti celeho tela :lol: :cert: Ale zatim to vypada dobre… :jazyk: Uz mam trochu trenink…Brzy si troufneme i na Snezku :jazyk: :mrgreen:
Ale tak to on latinu ted sekat bude…ale v dlouhodobem horizontu, tomu uplne tak neverim…uz jen proto, ze ma nejak porouchane ego…taci zakomplexovani, si porad potrebuji neco dokazovat…ale ta zamilovanost je na chvili zklidni…jako temer kazdeho :nevim: Tak rok, dva no :nevim: :jazyk: :D Ale je zvlastni, ze temer kazdy muz, ktery si se mnou da rande, posleze najde tu pravou :nevim: :lol: Andy neni jediny…Mozna jsi zavahal… Ja proste prinasim stesti :nevim: :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
11.4.26 22:13
@sirikit píše: Více

Souhlas…proste nejsme monogamni druh…kazdej druhej si rad odbehne obcas nekam jinam pro zpestreni 8)…to neznamena, ze manzelka je zla furie, ktera mu dela ze zivota peklo…ono ostatne vsude je po letech neco, nejcasteji to je proste vyprchani hormonu a okoukani, nic vazneho…a tam, kde je to hodne zly, tam se vesmes rozejdou i bez cizi „pomoci“…takze tyhle povidacky, manzelka je takova a makova a ty jedina mi rozumis, to snad muze vypravet jen uplnej amater :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36015
11.4.26 22:15

Ty jo… 8o Môžeš to rozvést blíže? Jak bys mě chtěla potěšit? :think: :dance:

To bych možná i na to polcestí dorazil, ale když Ty furt chutney, chutney, tak jsem si ani nemohl pomyslet, že tím myslíš i něco jiného! ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36015
11.4.26 22:18
@Adull píše: Více

Náhodou, jednou v tmavé komoře stačilo namísto ruky podat spolužačce něco jiného, a namísto facky byla noha v nohávu! ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14774
11.4.26 22:18
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
11.4.26 22:20
@My Melody píše: Více

Jo, nejspis no…hlavne dle te online aktivity…predtim tam visel celej den…ted je tam rano a vecer, kdyz mi pise :jazyk: :think: Nj, tak ja se divila, ze chce dve noci :nevim: Ale samozrejme jsem se nebranila…myslela jsem, ze to ma nejak poresene, ze treba ta jeho nebude doma…ona obcas jezdi za rodinou do Holandska, takze by nezjistila, ze Helmi neni doma…tak to treba bylo pri tom minulem vikendu…ale ted to asi nejak neklaplo :think: Asi urcite. No buhvi, co bude dal…treba mam pristi tyden pred domem Helmuta i s kuframa :nevim: :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36015
11.4.26 22:26

A když ještě ten chlap co chvíli poslouchá, jak ho tá ženská má plné zuby a jak by ho ráda zbavila, ale přitom ho každou chvíli úkoluje a neustále něco potřebuje, tak je to fakt na zabití! :zed: :pocitac:

Ovšem, jak říká MyMelody, je to zlatá duše a každý, kdo jí zná, jí chválí do nebes, jaká je to dobrá duše. I dnes jsem vezl známé již dříve přislíbený a dnes vlastnoručně upečený kulič (mazanec), ovšem odvézt jsem ho musel já aneb dejte mi lidi a já to udělám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36015
11.4.26 22:27

Asi jí blbec miloval a ve světlých chvílích byla neodolatelná! :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36015
11.4.26 22:30
@Luxusnixicht píše: Více
… a sex! ;) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8174
11.4.26 22:31
@jege píše: Více
🤦🏼‍♀️ 😂…mysliš Rohypnol?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
11.4.26 22:32

Houbeles. Naznačuje potenciální Mileně, že je šťastně zadán. Aby když tak věděla, kde je její místo. A nechtěla časem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová