Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jj, ti fikanejsi manželku ani nepriznaj ![]()
@sirikit píše: Více
No, hele, ten můj ex milenec mě voshukal na stole v zasedacce. A byl to šéf IT, proto vedel, kde jsou a nejsou kamery. A v byvale firme kamery nebyly jen ve sprchach, to jsme vedeli od manzelky office managera a soulozila tam pulka firmy.
@Venetia píše: Více
Hele, oni už si rikaji sami. Teď se vratil jeden znamy po 2,5 letech z Nemecka a hned psal, co potrebuju na chate, ze ma volny vikendy a chce zrelaxovat. Tak mi bude natírat štít, už jsme domluveny. Teď v ty nový práci už mám namotany dva udrzbare.
A tenhle Sexbomb to umí se drevem. Normálně mu reknu. U něj bych teda chtěla platit v naturaliich. Ale třeba ten naterac mluvil o pivu a grilovani. Sice jsem s ním kdysi spala, ale teď se mi nechce, i když ma teda fakt peknou figuru, v ksiltovce vypadá dobře a není mu ani pade (motorkar).
@Lorre píše: Více
Jak že si to říkal, nenápadnej jako salám v průhledném pytlíku? ![]()
@Arturie píše: Více
No jasný.
Ale ty nejsi šéf IT, ne?
Ono je to šumák, tvoje věc, jaké máš možnosti.
Každopádně možnost brát si potenciála v noci do objektu, ve kterém pracuju, vzbuzuje ve zvídavèjším typu zájem o to, na jaké pozici tam takový člověk sakra pracuje. ![]()
U nás se ani jako externista nemám šanci dostat na firmu, aniž by mě recepční vybavila kartou a pustila přes turniket, při zpáteční cestě totéž, kartu odevzdám, pro otevření vrat podzemní garáže jí cinknu od vchodu.
Takže si fakt neumím představit, na jakém postu dokáže zaměstnanec dostat mimo provozní dobu třeba I jen na ten blbej bazén člověka, který tam nemá co dělat, o divadle ani nemluvím. ![]()
@M_Vladim píše: Více
V divadle a na bazénu?
Přes noc?
Zkus to znovu.
Já jsem teda ten nocni bazén využila jen jednou. Šéf s tím nemá problém, jen tam nesmim být sama, abych se neutopila. Což jsem splnila ![]()
A v lete slavime narozeniny ve venkovnim, takže se tam i chlasta. Jediná podminka vedeni je se neutopit. Kolega chodil sam do sauny a to mu šéf zatrh. Protože je to suchar a chodil tam sám ![]()
Ok, ok.
Jak říkám, je mi to fuk, každý má v práci jiné možnosti, a já kdysi, sedíc na recepci kempu, samozřejmě taky pouštěla milence do areálu na svůj čip. ![]()
Spíš mě zaujalo, jak jsi tu vytáhla ty možnosti u ženatého potenciála, se kterým, předpokládám, na delší vztah nepočítáš.
Fakt by mě ani náhodou nenapadlo ohromovat chlapa pracovními možnostmi, proboha, chlap má snad ohromovat mě!
![]()
A navíc, když jsi v jedné z těch prací pár měsíců i s cestou.
Dovolovat se vedení viz bazén, poslouchat nějaký kecy kolegů, co mě případně nemusí, to by mi za případný zásun a šoupačky určitě stálo. ![]()
Ať milenec normálně cálne wellness, ne? ![]()
@sirikit píše: VíceŠiš, to byl odkaz na film/y Flynn Carson…, jehož figura je oficiálně knihovník.
Když ho manželka hlídá jako ostříž, tak se těžko bude moct vypařit na welness, kde může i náhodně někoho potkat…takhle se proplíží tmou do bazénu a když to A. ošéfuje, že nebudou v nočních zprávách jako ti dva co shukali v bazénu…tak dle mě cajk ![]()
Navic typ co se bojí manželky bude těžko vyvíjet extra aktivitu ![]()
@Adull píše: Více
Když o tom tak premyslim, mně by stacilo, kdyby udelal ty posuvny dvere. Chci takový atypicky retro rustikalni. A muže za to chodit zadarmo do bazénu. My jsme se totiž bavili o pohybu, ze má koupenou permici a nevytah manželku letos ani jednou.
Chceš naučit dát odkaz přímo do textu, aby lidi hned pochopili, na co narážíš? ![]()
@jege píše: Více
Asi takhle? ![]()
https://cs.wikipedia.org/…Flynn_Carsen
Potíž je, že to asi chce vidět. Takový Indiana Jones, popis některych scén prostě kulhá.
Ale o co jde, je snad jasné. ![]()
Ne, přímo tahle: Knihovník ! Když to bude jako odkaz, tak to lidi napadne, že to má něco společného s tím odkazem a rozkliknou ho. ![]()
Ze to nabídnou sami to znám i já… Ale vyloženě říct bych si neuměla