Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Měřicí a automatizační techniku. Tenkrát ještě informační technologie nebyly.
Chemii jsem měl jen jako koníček. Jeden z více.
Ale fyzika a chemie se pak báječně hodily při výrobě čipů.
@M_Vladim píše: Více
No vidíš, já měl chémii a přitom jsem jak jako dizertaci dělal automatický chemický reaktor, ke kterému jsem napsal program v Turbo Pascalu a Turbo Vision, takže hezky dialogová okna v době, kdy Windows ještě jenom začínaly. ![]()
A řídilo se to pres krejt Kamak, ke kterému nebyla pořádná dokumentace, takže veškeré možností režimů většiny modulů se musely testovat zkusmo.
![]()
@jege píše: Více
Příspěvek upraven 12.04.26 v 01:41
@Luxusnixicht píše: Více
Tak taky mala odbočka s anketou..jak vám voníme, nebo smrdíme? ![]()
Ne, nemyslím bezďáka, co tejden neviděl vodu… ![]()
Meli jsme takový téma s KBV. ![]()
@Lorre píše: Více
To neni jen možné, tos proste podelala na plne care
. Ponozky pri sexu to je stejny prusvih jak impotence. Příště si vem aspon nějaké cerne silonky. Člověk aby vás furt neco učil ![]()
@M_Vladim píše: Více
Je to hrozně zvláštní, muži, kteří se mi líbí a přitahují mě mi vždycky voní, ale co je podivný, že mi to funguje i virtuálně!
Ti, se kterými jsem si psala, mi pak v realitě všichni voněli
Ale někteří mi voní víc, obvykle ti, se kterými je ta chemie větší
a na druhou stranu mě kolikrát i překvapí, že mi někdo nečekaně voní. Mužům, kteří mi nevoní se instinktivně vyhýbám. Je to vymyšlené chytře, mozek je rychlý počítač, myslím si, že lidé, kteří se k sobě geneticky hodí si voní a přitahují se.
@Lorre píše: Více
No ja si to s temi nehty uvedomila az ve vlaku
A myslela jsem, ze to stihnu po prichodu na hotel ve sprse…ale nejak jsem to nestihla
Tak jsem si radeji nechala ponozky
Snad se z toho Helmi vzpamatuje
Budu mu muset napsat neco podporujiciho
![]()
Bohuzel…
A bohuzel se k sobe casto hodi jen chemicky…ale ne mentalne, emocne a rozumove…
Viz Andy…tam to byla chemie jak blazen…ale co clovek muze chtit od psychopata…
Jinak mela jsem to vzdy stejne…kdyz byla jiskra uz skrz psani, byla pak i na zivo…vzdy
Teda jen 2× ![]()
Takze ja ti vonim jak olomoucke tvaruzky? ![]()
Neskutečná drzost dnešní lidi, co sis to dovolila
. Tohle fakt nepochopím. Příště bude jako co, to vklidu přijedeš s dlouhým chlupem v obočí?
Víš co, uz mi nepiš. Nebudu si psat s nekym kdo si neostrihal nehty na noze a pak si necha ponozky na zamaskovani. Je mi zle z tebe!!! ![]()
@sirikit píše: Více
Si mě predstavujes v těch cernejch hadrech s želízky u pasu, jo? To naštěstí ne, můžu nosit své oblibene saticky a botičky. Dulezity je mit klíče od baráku a znát bezpecnostni kód.