Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36966
12.4.26 00:35
@Anonymní píše: Více

Měřicí a automatizační techniku. Tenkrát ještě informační technologie nebyly.
Chemii jsem měl jen jako koníček. Jeden z více. :P Ale fyzika a chemie se pak báječně hodily při výrobě čipů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36055
12.4.26 01:02
@M_Vladim píše: Více

No vidíš, já měl chémii a přitom jsem jak jako dizertaci dělal automatický chemický reaktor, ke kterému jsem napsal program v Turbo Pascalu a Turbo Vision, takže hezky dialogová okna v době, kdy Windows ještě jenom začínaly. ;)

A řídilo se to pres krejt Kamak, ke kterému nebyla pořádná dokumentace, takže veškeré možností režimů většiny modulů se musely testovat zkusmo. :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.26 01:03

Tak jsi taky technicky maskovanej přírodovědec :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.26 01:05
@jege píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
36966
12.4.26 01:17
@jege píše: Více
:think: asi CAMAC vanu/rack :palec: K tomu poznámka trochu stranou, z oboru automatizace: analogové počítače jsou dnes neprávem zapomínanou kapitolou. Daly se s tím řídit i chemické procesy.
A hlavně… Fungovaly v dobách, kdy o číslicové technice nikdo neslyšel.
Každou chvilku je v televizi něco o dronech…ale jak se řídily takový V-1 a V-2 aby to vůbec fungovalo? Nebo rakety tak do konce šedesátek?
Když totiž zaběhnete do papírnictví a pořídíte si programovatelnou kalkulačku, budete mít v ruce stejně výkonný ale miniaturizovaný, počítač, jaký byl v přistávacím modulu Apolla.
Konec mojí polívčičky. 8) :P

Příspěvek upraven 12.04.26 v 01:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30665
12.4.26 01:31
@Luxusnixicht píše: Více
:lol: Helmut nic taky nevydrzi :cert:. Dvakrat za rok a takhle si stezuje. Kazdopadne ne, to byly ty ponozky pri sexu. Od te doby jsem vůči tobe naprosto ochladl :,(. Snažil jsem se to přejít, ale kdyz si každé ráno oblékam ponozky, nemůžu na to zapomenout. Bolí to :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36966
12.4.26 01:47

Tak taky mala odbočka s anketou..jak vám voníme, nebo smrdíme? :think:
Ne, nemyslím bezďáka, co tejden neviděl vodu… :roll:
Meli jsme takový téma s KBV. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14544
12.4.26 02:03
@Lorre píše: Více
:lol: :lol:
To chápu :hug: Vidíš, je možné, že to je teď důvod Helmiho ochladnutí… 8o :think: já ponožky při prvním aktu taky teď měla, neb jsem si zapomněla ostříhat nehty na noze :( :lol: :oops: :jazyk: Takže to bylo menší zlo :mrgreen: Pak jsem to samozřejmě napravila, ale asi to v něm zůstalo :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30665
12.4.26 02:06

To neni jen možné, tos proste podelala na plne care :cert:. Ponozky pri sexu to je stejny prusvih jak impotence. Příště si vem aspon nějaké cerne silonky. Člověk aby vás furt neco učil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.26 02:06

Je to hrozně zvláštní, muži, kteří se mi líbí a přitahují mě mi vždycky voní, ale co je podivný, že mi to funguje i virtuálně! 8o Ti, se kterými jsem si psala, mi pak v realitě všichni voněli :nevim: Ale někteří mi voní víc, obvykle ti, se kterými je ta chemie větší :oops: a na druhou stranu mě kolikrát i překvapí, že mi někdo nečekaně voní. Mužům, kteří mi nevoní se instinktivně vyhýbám. Je to vymyšlené chytře, mozek je rychlý počítač, myslím si, že lidé, kteří se k sobě geneticky hodí si voní a přitahují se.

• Citovat
  • Upravit
14544
12.4.26 02:18
@Lorre píše: Více

No ja si to s temi nehty uvedomila az ve vlaku :nevim: A myslela jsem, ze to stihnu po prichodu na hotel ve sprse…ale nejak jsem to nestihla :mrgreen: :oops: :jazyk: Tak jsem si radeji nechala ponozky :mrgreen: Snad se z toho Helmi vzpamatuje :,( :jazyk: Budu mu muset napsat neco podporujiciho :nevim: :jazyk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14544
12.4.26 02:23

Bohuzel… :D A bohuzel se k sobe casto hodi jen chemicky…ale ne mentalne, emocne a rozumove… :jazyk: :cert: Viz Andy…tam to byla chemie jak blazen…ale co clovek muze chtit od psychopata… :jazyk: :roll: Jinak mela jsem to vzdy stejne…kdyz byla jiskra uz skrz psani, byla pak i na zivo…vzdy ;) Teda jen 2× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30665
12.4.26 02:47

Takze ja ti vonim jak olomoucke tvaruzky? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30665
12.4.26 02:51

Neskutečná drzost dnešní lidi, co sis to dovolila :nevim:. Tohle fakt nepochopím. Příště bude jako co, to vklidu přijedeš s dlouhým chlupem v obočí? 8o Víš co, uz mi nepiš. Nebudu si psat s nekym kdo si neostrihal nehty na noze a pak si necha ponozky na zamaskovani. Je mi zle z tebe!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
12.4.26 06:26
@sirikit píše: Více

Si mě predstavujes v těch cernejch hadrech s želízky u pasu, jo? To naštěstí ne, můžu nosit své oblibene saticky a botičky. Dulezity je mit klíče od baráku a znát bezpecnostni kód.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová