Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ale teda zenskou co ma ráda výšlapy ci ráda sportuje, to bych teda nechtěl. Mi stačilo ‚rande‘ na kolečkových bruslích… vsecko me bolelo tak týden a polo zvrtnuty kotník s odřeným kolenem se hojil tak měsíc
. Holt moje ego neumelo rict uz nemůžu, tak sem si pak vysílenim brutálně rozbil tlamu
. No, ona pak rikala: a ja myslela, ze to není tak hrozný, kdyz si rikal, ze nic neujedeš ![]()
@Lorre píše: Více
Ale ty šlapadla jsou moc dobrý nápad, to musím někdy vyzkoušet ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne nejsou
. Pokud teda nechces randit se spocenym chlapem
@jege píše: Více
No čoveče, asi jsem cíťa, ale po první facce od sebevíce milovaného bych byla odmilovaná ve vteřině, a v té následující bych se pustila do balení jeho nebo svých kufrů, podle toho, čí by byl kvartýr.
Pro tyhle psychopaty holt nejsem vhodná cílovka. ![]()
@Arturie píše: Více
Zajímalo. by mne, jak ty chlapy k té práci dovedes? Řekneš jim to nějak na rovinu, nebo nahodí téma a naznačuješ a ono se na to chytí?
To mi nevadí, šlapou dva nebo ne? Tohle musím prostě vyzkoušet!
Pokud jsou práce schopni, určitě lze udělat výjimka.
@Venetia píše: Více
Tohle ja taky nechapu
Tak snad nam Arti da nejaky navod
![]()
@Klopotkova píše: Více
No pry si vzpomnel na to, jak jsem tu kdysi psala, ze Helmuta po kazdem nasem setkani boli ptak
A radeji to odvolal
AI mi napsala, ze jsem na Helmuta „moc“, natoz pak na Detsu
![]()
@M_Vladim píše: Více
Mě by zajímalo, co jsi vlastně studoval
mám občas pocit, že to samé, co já ![]()
Možná je to jeho taktika - divoženka pak není večer schopná výrazného odporu.
![]()
Moje ego takhle jednou utrpělo od holky, co jsem jí měl moc rád… leč, chodila na karate a já už přes dva roky nesportoval (hrál jsem tenis ještě za časů, kdy byl vítěz ten, co zůstal stát, žadná zkrácena hra
)…a tak jsem po pár desítkách metrů spolecného běhu na Petřín málem vyplivnul plíce.
ale zas jsem byl z kamarádů jediný, kdo proti ní vyhrál cikánský souboj. ![]()
A možná jsme se mohli vidět ve čtvrtek, ale nepotentovalo se to a neskolaboval jsem se zimnicí.:pocitac: