Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30870
11.4.26 23:30
@Luxusnixicht píše: Více

Ale teda zenskou co ma ráda výšlapy ci ráda sportuje, to bych teda nechtěl. Mi stačilo ‚rande‘ na kolečkových bruslích… vsecko me bolelo tak týden a polo zvrtnuty kotník s odřeným kolenem se hojil tak měsíc :lol:. Holt moje ego neumelo rict uz nemůžu, tak sem si pak vysílenim brutálně rozbil tlamu :lol:. No, ona pak rikala: a ja myslela, ze to není tak hrozný, kdyz si rikal, ze nic neujedeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 23:32
@Lorre píše: Více

Ale ty šlapadla jsou moc dobrý nápad, to musím někdy vyzkoušet :dance:

• Citovat
  • Upravit
30870
11.4.26 23:35
@Anonymní píše: Více

Ne nejsou :mrgreen:. Pokud teda nechces randit se spocenym chlapem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
11.4.26 23:35
@jege píše: Více

No čoveče, asi jsem cíťa, ale po první facce od sebevíce milovaného bych byla odmilovaná ve vteřině, a v té následující bych se pustila do balení jeho nebo svých kufrů, podle toho, čí by byl kvartýr.
Pro tyhle psychopaty holt nejsem vhodná cílovka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
11.4.26 23:40
@Arturie píše: Více

Zajímalo. by mne, jak ty chlapy k té práci dovedes? Řekneš jim to nějak na rovinu, nebo nahodí téma a naznačuješ a ono se na to chytí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 23:49

To mi nevadí, šlapou dva nebo ne? Tohle musím prostě vyzkoušet!

• Citovat
  • Upravit
106377
11.4.26 23:55

Pokud jsou práce schopni, určitě lze udělat výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
12.4.26 00:03
:mrgreen: Jo no…ja mam vzdycky takovy sverazy :lol: Helmi je taky dost svuj…Andy zase na zivo to tak nejak asi umi…okouzlit umi urcite ( i ja na nej po tom vsem obcas myslim vic, nez by si zaslouzil…)…jen je otazka, na jak dlouho… :D Ale tak kazdy pry mame nekde svuj protikus… :nevim: Treba poznal nejakou prave pri hrani online her… :think: :D Mohou mit stejne zajmy…ale obcas me napada, jestli vubec nejaka pritelkyne je :lol: :think: Jestli mi proste nechtel jen ublizit…i taci lide jsou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
12.4.26 00:05
@Venetia píše: Více

Tohle ja taky nechapu :mrgreen: Tak snad nam Arti da nejaky navod :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
12.4.26 00:09
:mrgreen: :mrgreen: Ja uplne vyslapy taky nemusim…mam rada spis prirodu…a muj kamarad vzdycky neco vymysli a postavi me pred hotovou vec :lol: Ja uz radeji nic nevybiram, pac to jsme se tenkrat dokonce ztratili :lol: A posledne, kdyz jsem zase vybrala jednu vyhlidku, tak jsme ji vubec nenasli :lol: Tak to mame v planu pristi vikend…najit ji :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37155
12.4.26 00:11
@sirikit píše: Více

Knihovník?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
12.4.26 00:14
@Klopotkova píše: Více

No pry si vzpomnel na to, jak jsem tu kdysi psala, ze Helmuta po kazdem nasem setkani boli ptak :nevim: :jazyk: :lol: A radeji to odvolal :mrgreen: AI mi napsala, ze jsem na Helmuta „moc“, natoz pak na Detsu :,( :oops: :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37155
12.4.26 00:16
@jege píše: Více

Ty máš ještě rohypnol? 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.26 00:27
@M_Vladim píše: Více

Mě by zajímalo, co jsi vlastně studoval :think: mám občas pocit, že to samé, co já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37155
12.4.26 00:30

Možná je to jeho taktika - divoženka pak není večer schopná výrazného odporu. :think: :mrgreen:
Moje ego takhle jednou utrpělo od holky, co jsem jí měl moc rád… leč, chodila na karate a já už přes dva roky nesportoval (hrál jsem tenis ještě za časů, kdy byl vítěz ten, co zůstal stát, žadná zkrácena hra :P )…a tak jsem po pár desítkách metrů spolecného běhu na Petřín málem vyplivnul plíce. :zed: ale zas jsem byl z kamarádů jediný, kdo proti ní vyhrál cikánský souboj. :oops:
A možná jsme se mohli vidět ve čtvrtek, ale nepotentovalo se to a neskolaboval jsem se zimnicí.:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová