Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Presne, romanticky mu rekne “to vis, ze nesmrdis jako tvaruzek, ty muj Romadurku” ![]()
@Lorre píše: Více
To uz je tak dlouho?
Jaktoze mi to uniklo
Ted se z toho budu vzpamatovavat cely vecer ![]()
@Luxusnixicht @Lorre To ještě nezávazně vtipkujete anebo už slizce flirtujete?
![]()
@Venetia píše: Více
Hele různě, my se vídali cca jednou za 3 týdny, měsíc, a to pokaždý do wellness nejdeš - většinou jsme bývali v nějakém penzionku a na závěr si dali společnou vanu.
Tu a tam, když na to bylo počasí, klidně piknik na dece někde v přírodě, když jsem bývala v létě na plážové recepci, tak za mnou jezdíval tam, často jsme byli na naší chatě, jednou za čas ten wellness někde na mojí půlce republiky, nebo dobrý hotel v Praze, když se mi to třeba sešlo se školením, pak ke konci ty jeho off roady - to bylo s přespáním v upraveném teréňáku, to mě bavilo! ![]()
Na ten Harrachov mě vzal, když jsme byli s partou v Příchovicích na chalupě, stavil se pro mě a vzal mě na vejletek. Nuda je zabiják vztahu, za ty roky jsme spolu byli leckde.
@sirikit píše: Více
Tak proto ty milence mame, ze jo. Není to jen o sexu, ale o zazitcich.
@sirikit kdepak mám to číslo na Myšákova kámoše? Zůstanu na ocet? ![]()
@tess50 píše: Více
Vydrž, zejtra mu volám, protože prvně s ním potřebuju ve vší počestnosti randíčko já.
Se mu zmíním. ![]()
@tess50 Anebo ti dám to číslo, jemu nic neřeknu, a zdůvodni si mu to, jak chceš! ![]()
On určitě o žádným eMiminu a Sirikit v životě nic neslyšel.
Hlavně nesmíš vyzradit nic o partnerce kámoše s papouškama!
![]()
@sirikit píše: Více
Ne, to ne. Ježíši. Přeci se nebudu nabízet chlapovi sama od sebe 🙈 😂
@Arturie píše: Více
Je to tak. Vlastně víc vzpomínám na výjimečná místa a zážitky, než na výjimečná óčka. ![]()
Když mu napíšeš, že nesmrdí jako tvarůžek, tak ne, záleží, co chceš