Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Oni muzou byt paradoxne pak po 35 zklidneni, sve si odsoulozili, odvztahovali a pokud jsou to nezaproblemovani, normalni muzi a potkaji zenu sveho zivota, muzou byt vernejsi, jak starnouci tatka, ktery nemel zkusenosti, vzal si prvni, ktera ho vzala na milost a ma pocit, ze nic nevyzkousel, nezazil a pak to dohani.
Příspěvek upraven 13.04.26 v 16:17
@My Melody píše: Více
Příspěvek upraven 13.04.26 v 16:23
@Luxusnixicht píše: Více
Tak budem cist dal o Helmutech a mas Jegeho na svedomi… ![]()
@M_Vladim píše: Více
No u Helmiho hraje roli i psychika a vycitky…vis jak jsi to mel ty s tou kamaradkou…clovek by i rad, ale neco ho brzdi, takze ten vysledek je pak rozpacitej…a ja to na nem vzdy vidim, ze neco proste v sobe resi…ja myslim, ze s tim vubec neni v pohode. A neumi v tom moc chodit. Je videt, ze tu hlavu malokdy vypne uplne…a on muze mit vycitky jak k ni, tak ke mne, coz je pak takovy dvojnasobny napor…
![]()
Tohle je individualni…muj ex toho taky moc nezkusil a zadna takova krize na nej nedolehla…muj tata to stejny…ja si spis myslim, ze ten kdo mel velkej apetit a byl na zensky, ze to tak bude mit celej zivot
Tohle se moc nemeni, to zakladni nastaveni…Na toho hodnyho kluka muze takova krize taky dolehnout, ale je to vetisnou jen kratke obdobi a jemu pak dojde, ze mu to nic nedava, nebot to neni jeho prirozenost.
@Klopotkova píše: Více
No jeho „Ex“ tam urcite nejakym zpusobem figuruje…
Ale jakym, to nevim…ted jak mi 14 dni psal tak divne a odtazite, tak dnes napsal, ze je to proto, ze mel nejake stresy doma…ale neupresnil to…mozna vecer se rozepise…uvidime.
Takže mam zase utrum?
Tak ja nakrmim naším piknikem kachny ![]()
No nejslizactejsi, nejotravnejsi zahybaci byvaji nejcasteji prave nic-moc tuctovi chlapi, co si potrebuji furt neco dokazovat. Nejlepsi zkusenost mam paradoxne s muzi, kteri nemaji se zajmem zen problem.
@M_Vladim píše: Více
Jenze je to v podstate nesmysl…nekdo lituje, ze nebyl promiskuitnejsi, jiny, ze se nebavil, kdyz byl mladej, par lidi mi reklo, ze lituji, ze si neprechlastali mladost jak ja… a ja zas rikam, ze kdybych mela stejny mozek, jak dnes, cas vyuziju na jine veci. Chlastala jsem jak duha za studentskych casu, porad nejaka parba, vymetali jsme jednu party za druhou a nedalo mi to nic, az na zkusenost, ze to bylo o nicem.
Příspěvek upraven 13.04.26 v 17:13
Nj, jenze kazdej tuctovej a prumernej chlap, si nepotrebuje neco dokazovat
Ja se s tim paradoxne setkala jen u Andyho, kterej byl pomerne pohlednej
Takze je to spis zalezitost sebevedomi, vychovy, povahy…muj ex byl taky prumer a na nejake loveni zen a dokazovani si, nikdy nebyl, spis se takovym chlapum smal
U Helmuta, tam mohla probehnout nejaka krize stredniho veku, ale myslim si, ze uz to pominulo…on neni od prirody nejak promiskuitni a asi zjisitil, ze to sebou nese vic problemu, nez radosti
A on ma rad ten svuj klid. Promiskuitni muze byt jak peknej, chlap, tak i mene atraktivni…
Setkala jsem se s obojim ![]()
Ja mela na mysli normalniho, nezaproblemovaneho chlapa, ktery nema se zajmem zen problem, ze mam s nimi dobrou zkusenost… Andy do te kategorie nepatri, on je chodici komplex a problem, teda podle toho, jak ho popisujes.
Příspěvek upraven 13.04.26 v 17:21