Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6361
13.4.26 13:15
@Fukitol píše: Více

To sis tam pridal ty:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
13.4.26 13:32
@sirikit píše: Více
Říkala jsi, že se za to, co tady o sobě píšeš, nestydíš, že tvůj nick zná partner, děti, zeť, že všichni vědí, že jsi na eMiminu velmi aktivní.
Kdyby si to tady přečetl přítel, budiž, ale tobě by nevadilo, kdyby to tady četla třeba tvoje dcera se zetěm? Konkrétně tento příspěvek, kdy kouříš nějakého chlapa v přírodě a on tě potom bere zezadu opřenou o dub?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
13.4.26 13:36
@Klopotkova píše: Více

Neprud zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
13.4.26 13:38
@Venetia píše: Více
… já jsem se slušně zeptala, fakt mě to zajímá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.4.26 15:01
@Honza 12 píše: Více

Myslim - zklidni v tom smyslu, ze prestane nahanet jine ;) A ze celkove ten dotycnej seka latinu, protoze ma v hlave jen toho jednoho/tu jednu…ale casem se zase vrati ta puvodni „nezklidnena“ povaha :D Hormony nefunguji vecne :jazyk: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.4.26 15:05

To jen aby videl, ze kvuli nemu nesmutnim, ani jsem neskocila z mostu :nevim: :jazyk: Aby si nemyslel, ze je nejakej nenahraditelnej :* To snad mohu ne :jazyk: Vzdyt o nic nejde. Fotky na WA dava kdekdo…neposilam je primo jemu, je to verejne. Nemusi na ne koukat…ale kouka :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.4.26 15:07

Ten urcite nepotrebujeme :D Ja nevim, z ceho ho to boli :nevim: Pry to tak je, kdyz chlap malo soulozi :jazyk: ;) Ale tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.4.26 15:10

V klidu, uz jsme si to vysvetlili ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
13.4.26 15:14
@Luxusnixicht píše: Více

Asi tak… 8)
Plus bolí to, co si nemyslí, že bolí a úplně jinde. :P :zed: To vysvětlení :roll: : když budete mít zkroucenou ruku a pak jí natáhnete, docela lehce se může stát, že to bude bolet, nebo ty svaly dostanou i křeč. V tohle případě se můžou přidat i „blue balls“. Faktickou příčinou jsou přeplněné a překrvené měchýřkové žlázy - což je „standart blue balls“ i když překrvená můžou být varlata taky… Nebo dlouhá pauza. No a pak po nich chcete, aby zaběhly maraton ve stříkání a světe, div se, ono to pak taky bolí.
Zkuste si jen tak z fleku zaběhnout desítku s druhý den můžete referovat. :roll: :mrgreen:
Jenomže bolest se v obou případech promítá do varlat a vystřeluje do penisu, nesignalizuje skutečné místo problému (a sem tam i do „mravenčích drah“ - vnitřní strana stehen, podbřišek).
Důvod?
Jsou totiž na společné nervové dráze a mozek to nevyfiltruje.
Zrovna mám fajn zkušenost. :poblion: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
13.4.26 15:41
@sirikit píše: Více

Jo, Harrachov, ten znám jako svoje boty, když jsem byla na ZŠ, tak jsme tam každé léto jezdili a co jsme se tam nachodili, na skokanské můstky pěšky, zpět lanovkou, pramen Labe, Mumlavské vodopády, pěšky do Rokytnice nad Jizerou atd. Úžasné vzpomínky, dva roky zpět a minulý rok jsem tam opět byla, moje srdce jen plesalo, teď je to tam více komerční, ale to je jasné a tou dobou a restaurace Mumlava, kam jsme chodili občas na večeři už nefunguje, tedy funguje, ale ne primárně jako restaurace, je z ní jakýsi sport hotel, osobně se mi libí Harrachov víc než třeba Špindl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.4.26 15:57
@M_Vladim píše: Více

Aha…to je zajimave…a asi to tak bude ;) Ja po nem teda zadny maraton nechtela… :D sex byl parkrat za ty dva dny…bylo videt, ze vic by asi nedal…ale on to tak mel vzdycky… Ale pro me byl dulezitejsi ten spolecny cas, mazleni a tak :* Takze to neresim. Na maratony taky nejsem :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
13.4.26 15:57
.. s kuframa a s deckama ve stridavce :mrgreen: A misto o Helmutech budem cist o tom, jak se Son stara o male, nevychovane nemcouriky.

Příspěvek upraven 13.04.26 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
13.4.26 16:00

Ale on třeba jo. :think:
Apetence (chuť na věc), obzvlášť v přítomnosti velmi, ale fakt :jazyk:… žádoucí osoby, jen tak neopadne. :dance: A to i tehdy když je jeden už dost uondaný…
Po pauze stačí i desítka. :think: :lol:… kilometrů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.4.26 16:07
@My Melody píše: Více

Ti uz jsou pomerne velci :D Ti by si zalezli do pokoju a byl by klid… :jazyk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
13.4.26 16:13
Máš jistotu, ze tam nějaká žena fakt figuruje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová