Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Trochu tý rafinovanosti, ne? ![]()
Můžeš chtít překlad z arabštiny, vysvětlit současné dění na Blízkém Východě, zeptat se, jestli náhodou nemá palestinu, že ti na minulé propalestinské demonstraci tu starou podpálili, poslat jakože někomu jinýmu nějaký motorkářský dotaz, to se zaručeně chytne, šmarjá, mám já učit starou vorlici lítat?
![]()
Známá sbalila současného muže, když mu na dálnici nabořila auto, ale to nemůžeme použít. Máme telefonní číslo, a od toho je třeba se odrazit. ![]()
@sirikit píše: Více
Hele, bourat kvůli chlapovi nebudu 🙈 teď jsem nechala opravit co naboural syn. Žiši, blízký východ, Palestina
Něco o psech třeba neví?
Ale neber to smrtelně vážně, jo ![]()
@tess50 píše: Více
Psa nemá.. budeš mu muset rozšířit obzory. ![]()
Hele, naťuknu ho, jak to s těma babama vede.
Barák máš, garáž určitě taky, tuhle v tý hospodě vypadal, že to jsou pro něj klíčové parametry při výběru ideální partnerky, takže bez šance nebudeš. ![]()
Znám jednu dívku, tá má dukáty, má dukáty!!
![]()
@sirikit tak s garáží nemůžu sloužit. Takže to nejspíš neprojde. ![]()
No já asi nejsem zážitkový typ, já nejvíc vzpomínám na takové ty chvilky pohody
@Luxusnixicht píše: Více
Proč fotky pro Andyho? Napsala jsi, že jsi a ním skončila? Co tím sleduješ?
Já taky. Jak jsme byli takovi exhibicionisti, tak jsme měli sex na dost neobvyklych mistech. Třeba na balkone osvetlovacu v Obecnim dome na nejakym rautu nebo na Male Americe na ostruvku, tam je to jak amfiteatr.
Tohle je naprosto nová a převratná myšlenka. Že zamilovanost někoho zklidní. To jsem ještě neslyšel. Každý ho zamilovanost na chviličku rozhodí. Aspoň jsem si. To doposud myslel. ![]()
A profík co toho hodně přefikl. To je fakt terno.
@Honza 12 píše: Více
Zalezi jak moc je to intenzivní… Ale spíše zklidni a nakopne k vyšším výkonům.