Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15864
11.4.26 16:10
@My Melody píše: Více

Tak v tom případě se to tebe netýká vubec :hug: :* :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.4.26 16:10
@Arturie píše: Více

Nevim proc to ty zenske tak rady zatloukaji a melou o genech a vitaminech… a nevim, proc to nepriznat, ja mam kyselinu + botox, ale nedavam si toho moc, mam to jemne, chci aby byl dojem prirozeny. A az jednou budu potrebovat lift, pujdu na to.

Příspěvek upraven 11.04.26 v 16:11

• Citovat
  • Upravit
78087
11.4.26 16:11
@Adull píše: Více

Nikdy nevíš, klidně si tak můžou utužovat vztah. :nevim:
Tuhle se v hospodě Myšákova spolužačka ze střední s rukou na Myšákově stehně (nejspíš ze srandy, sama má hamiňami o několik let mladšího borce) rozplývala, jak oni by si, oba skřivánci, úžasně rozuměli, och, a jejich soužití by nemělo chybu.. :srdce: :srdce:, já se po rotvajleřím chladně vložila, že to si měla ujasnit před 45 lety a když si tu ručičku zas hezky vrátí na vlastní stehno, nebude ji mít přeraženou v lokti :*, Myšák se pobaveně řehtal a spolužačka se stáhla fakt bleskově. :jazyk:
Občas je fajn otevřeně vykolíkovat hranice, chlap je zpravidla polichocen, pokud se to nedělá blbě (počítám, že mezi poluční sny většiny z nich patří představa sebe jako nadsamce, jehož partnerka vyškrabává davům zájemkyň voči, ideálně všechny v plavkách a bahně. :P )
Rozumíš, je blbost dělat scény chlapovi, naopak je třeba voroštovat zájemkyni hnedle zkraje.
Asi to nepomůže, pokud týpek fakt zasunout chce, ale když je předem jasné, že je z hlídací manželky v nervu, jsou pozice dané a manželka může být reálně v zenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.4.26 16:14
@xiaxxx píše: Více

Zhyralec neni jen ten, kdo ma milence, zhyrala muzes byt i s partnerem v sexu a muzes byt zhyrala v lenosti, v prokrastinaci, v chlaste… ja bych rekla, ze jsem slusne zhyrala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15864
11.4.26 16:17
@My Melody píše: Více

Moje představy o tvé bezúhonnosti právě vzaly za své 8o. I ty jedna! Ty se neznáš :cert:. Fuj ho! Tak nevím nevím, jestli mi babička @Adull dovolí se s tebou dál přátelit :think:. Já jsem naprosto neposkvrnena duše 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.4.26 16:22
@Anonymní píše: Více

No vzdy to prave, ze to predstavovani si manzelky jako megery je predpokladam takova racionalizace a sebeomluva, kdyby to byla napriklad nejaka mila a utrapena pani, ktera treba resi tezkou nemoc, deprese, umrti v rodine, potrat, nebo neco jinyho v zivote a manzel je posledni, ceho se muze drzet, by to byla pro milenky neprijemnejsi predstava, jak ze je megera.

Muj ex psychopat me vykresloval pred lidmi, kteri me neznali, jako monstrum a kdyz jsme se seznamili, byli v soku a pozdeji mi to rekli, ze jsem presny opak toho, jak me on kdysi popsal.

• Citovat
  • Upravit
10628
11.4.26 16:27
@xiaxxx píše: Více

Kdepak…žádný kamarádění nebude :cert: jeste tě zkazí :think: :cert:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
11.4.26 16:41
😂 myslim, ze hobik jako ja nemuze rict nic noveho expertce jako jsi ty :mrgreen:
Manzelku si musi posefovat on sam, ale trval bych na tom, ze se o vasem pripadnem dobrodruzstvi nedozvi vubec nikdo, hlavne nikdo z vasi party. No a az prijde za tebou do prace, tak ho zmermomocnis a napises
nam tu o tom :lol:
Byl by to svezi vanek do vlakna :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
11.4.26 16:44
@sirikit píše: Více

No, něco takovýho čoveče. Akorát teda ona není tak hezká jako ty, taková cuchtička.

• Citovat
  • Upravit
15864
11.4.26 16:45
@Adull píše: Více

Ja jsem si to myslela, je to zhyralka :nevim:. A ja ji tak věřila, že je slušňačka! :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
11.4.26 16:46
@Fukitol píše: Více

Jj, můžu nabidnout noční bazén (nahy samozřejmě) nebo noční divadlo. Oboje poměrně atraktivni prostředí. Poreferuju.

• Citovat
  • Upravit
5228
11.4.26 17:01

Hodne lakave :palec: s takouvou nabidkou rychle uvaze rotvailera u lampy pred hospodou a skoci za tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová