Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14850
11.4.26 16:10
@My Melody píše: Více

Tak v tom případě se to tebe netýká vubec :hug: :* :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
11.4.26 16:10
@Arturie píše: Více

Nevim proc to ty zenske tak rady zatloukaji a melou o genech a vitaminech… a nevim, proc to nepriznat, ja mam kyselinu + botox, ale nedavam si toho moc, mam to jemne, chci aby byl dojem prirozeny. A az jednou budu potrebovat lift, pujdu na to.

Příspěvek upraven 11.04.26 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
11.4.26 16:11
@Adull píše: Více

Nikdy nevíš, klidně si tak můžou utužovat vztah. :nevim:
Tuhle se v hospodě Myšákova spolužačka ze střední s rukou na Myšákově stehně (nejspíš ze srandy, sama má hamiňami o několik let mladšího borce) rozplývala, jak oni by si, oba skřivánci, úžasně rozuměli, och, a jejich soužití by nemělo chybu.. :srdce: :srdce:, já se po rotvajleřím chladně vložila, že to si měla ujasnit před 45 lety a když si tu ručičku zas hezky vrátí na vlastní stehno, nebude ji mít přeraženou v lokti :*, Myšák se pobaveně řehtal a spolužačka se stáhla fakt bleskově. :jazyk:
Občas je fajn otevřeně vykolíkovat hranice, chlap je zpravidla polichocen, pokud se to nedělá blbě (počítám, že mezi poluční sny většiny z nich patří představa sebe jako nadsamce, jehož partnerka vyškrabává davům zájemkyň voči, ideálně všechny v plavkách a bahně. :P )
Rozumíš, je blbost dělat scény chlapovi, naopak je třeba voroštovat zájemkyni hnedle zkraje.
Asi to nepomůže, pokud týpek fakt zasunout chce, ale když je předem jasné, že je z hlídací manželky v nervu, jsou pozice dané a manželka může být reálně v zenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
11.4.26 16:14
@xiaxxx píše: Více

Zhyralec neni jen ten, kdo ma milence, zhyrala muzes byt i s partnerem v sexu a muzes byt zhyrala v lenosti, v prokrastinaci, v chlaste… ja bych rekla, ze jsem slusne zhyrala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 16:14

Já jsem se musela tady v tom vlákně nastavit jinak, protože nemůžu nic změnit ani ovlivnit, ani nikoho zachránit, můžu to jen sledovat. Ona je Arturie ve skutečnosti opravdu milá ženská. On se zajímá o ní, ví, jak to má, že je volná, je to jeho zodpovědnost a penis. Arturie ustojí se svýma zkušenostma všechno, neublíží jí to, jedinej, komu to ublíží bude ta manželka, ale tu neznáme a tady jsem díky Tess pochopila, že ten blbej papír dává do rukou manželek velkou moc vládnout nad manželstvím, byť by jinak dávno ten člověk utekl… nevíme, co je zač, proto si ji já pro svůj klid představuju jako megeru…

• Citovat
  • Upravit
30701
11.4.26 16:15
@Luxusnixicht píše: Více

A tak proto to zvláštní chovani ohledně našeho imaginarniho rande :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14850
11.4.26 16:17

Moje představy o tvé bezúhonnosti právě vzaly za své 8o. I ty jedna! Ty se neznáš :cert:. Fuj ho! Tak nevím nevím, jestli mi babička @Adull dovolí se s tebou dál přátelit :think:. Já jsem naprosto neposkvrnena duše 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
11.4.26 16:22
@Anonymní píše: Více

No vzdy to prave, ze to predstavovani si manzelky jako megery je predpokladam takova racionalizace a sebeomluva, kdyby to byla napriklad nejaka mila a utrapena pani, ktera treba resi tezkou nemoc, deprese, umrti v rodine, potrat, nebo neco jinyho v zivote a manzel je posledni, ceho se muze drzet, by to byla pro milenky neprijemnejsi predstava, jak ze je megera.

Muj ex psychopat me vykresloval pred lidmi, kteri me neznali, jako monstrum a kdyz jsme se seznamili, byli v soku a pozdeji mi to rekli, ze jsem presny opak toho, jak me on kdysi popsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8244
11.4.26 16:27
@xiaxxx píše: Více

Kdepak…žádný kamarádění nebude :cert: jeste tě zkazí :think: :cert:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4499
11.4.26 16:41
😂 myslim, ze hobik jako ja nemuze rict nic noveho expertce jako jsi ty :mrgreen:
Manzelku si musi posefovat on sam, ale trval bych na tom, ze se o vasem pripadnem dobrodruzstvi nedozvi vubec nikdo, hlavne nikdo z vasi party. No a az prijde za tebou do prace, tak ho zmermomocnis a napises
nam tu o tom :lol:
Byl by to svezi vanek do vlakna :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
11.4.26 16:44
@sirikit píše: Více

No, něco takovýho čoveče. Akorát teda ona není tak hezká jako ty, taková cuchtička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 16:44

Buď ráda, že to nedělal na emiminu :mrgreen:, já vím, trochu černý humor..
Já jsem pro to, aby se lidé nepodváděli a chovali se k sobě fér, ale nejde to vždycky, obzvlášť blbý to je, když mají ty páry malé děti. Nevěra je podle mě vždycky pro ženu řešení z nudy nebo zoufalosti, ale u mužů si nejsem jistá.

• Citovat
  • Upravit
14850
11.4.26 16:45
@Adull píše: Více

Ja jsem si to myslela, je to zhyralka :nevim:. A ja ji tak věřila, že je slušňačka! :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
11.4.26 16:46
@Fukitol píše: Více

Jj, můžu nabidnout noční bazén (nahy samozřejmě) nebo noční divadlo. Oboje poměrně atraktivni prostředí. Poreferuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4499
11.4.26 17:01

Hodne lakave :palec: s takouvou nabidkou rychle uvaze rotvailera u lampy pred hospodou a skoci za tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová