Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6210
11.4.26 17:07
@Arturie píše: Více

Skus mu povedat, ze si vybral cuchtu a zije s nou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6210
11.4.26 17:24
@Adull píše: Více

Poznala som takeho. Totalny vetroplach. Mal problemy aj so zakonom - pretoze mladicka nerozvaznost, adrenalin, prekracovanie hranic.
Ma straziacu manzelku. Velmi dobre vie, preco ju ma. Prinasa mu do zivota stabilitu, ktoru potrebuje. Drzi sa jej ako kliest. To nie je o tom, ze manzelka je straziaca, ale muz ju potrebuje, zamerne si taku vybral, robi jeho zivotu dobre.
Chce to fakt dobry zaludok, pchat sa niekomu do vztahu. Resp. zufalstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14868
11.4.26 17:27
@Mkmkz píše: Více

Kocko jses v milenkovskem vlakne. Tady neveru neodsuzujeme 8). Tady (krome mě samozřejmě) jsou vsechny ženský a vsichni chlapi zkažení :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
11.4.26 17:27

Dík.
Ty jo, vědět to, co vím teď, před třiceti lety, nemusela jsem bejt rozvedená.
Protože když manželka upozorní na příliš „přátelské“ chování sokyně otevřeně, ideálně před jejím partnerem i kamarády, jednak vzbudí pozornost „na každým šprochu pravdy trochu“, takže si jich budou všichni mnohem víc všímat a ztratí se ta pikanterie společného tajemství, a jako bonus polechtá ego chlapovi „jako, já se těm courám nedivím, že po tobě jedou, ale jestli to tadle začne přehánět, fakt jí ten drdol co nevidět přerovnám! :cert: :cert: "
Na houno situace, kdy se chlap za potenciàlku postavit nemůže (klidně mi tu ruku na to stehno zas dej… :srdce: ), takový koule má akorát sebevrah.
Podle mě chlap zahýbá buď z důvodu "nemusí být vysloveně krásná, hlavně, aby byla aspoň trošičku cizí..“, nebo proto, že se cítí manželkou nedostatečně obdivován a chtěný.
Když manželka hlídá, důvod B. padá.
No a Áčko je mnohem snáz realizovatelné, když je manželka úplně mimo společnost, kde se ti dva vídají, protože drápy fůrie v tom drdolu nejspíš nechceš.

Vidělas „Rychle a zběsile“?
Jak se tam holčiny natřásají před Dieselem, přikráčí oficiàlka, natáhne vzduch a zasyčí na tu nejbližš holku: „Cítím ku.vu!“
Tenhle styl, obrana neexistuje. Ale chce to neprůstřelné sebevèdomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 17:28
@My Melody píše: Více

Já bych se asi bála si nechat zasahovat do obličeje, každý milimetr vedle a udělá to úplně jinou tvář. Vzhled je důležitý do jisté míry, ale nechci chlapa, který by se mnou byl jen kvůli tomu, jak vypadám nebo mládí, umět stárnout je těžký, pořád si říkám, že to ještě jde, že bude hůř :mrgreen: asi se pak přestanu dívat do zrcadla a vnitřně se přesvědčím, že jsem stále hezká :mrgreen:, nojo, jak to tak píšu, tak si uvědomuju, že ten botox jednou nebude marnej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6210
11.4.26 17:28

.

Příspěvek upraven 11.04.26 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 17:30
@xiaxxx píše: Více

Haló 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17935
11.4.26 17:33
@Anonymní píše: Více

Jeden nas kamarad, ktery me predtim neznal, jen z jeho popisu, kdyz jsme se seznamili, mu na plnou hubu prede vsemi rekl, prestoze nadavky bezne u neho clovek neslysi : " Jses k*okot, pro tvoji zenu si prijde jiny a odvede si ji, pokud nezacnes premyslet nad sebou."
A to nebyl jediny pripad, bylo jich vic, lidi kteri me pozdeji poznali, rekli, ze jsem opak toho, co on rikal. Takovy rozdil muze byt v tom, kdyz te partner vykresluje jako megeru, aby sebe omluvil a vyzdvihl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
11.4.26 17:42

@xiaxxx vyšlo slunko, tak je cas na tvůj milovaný dezert co jsem ti s láskou připravil :jazyk:. Perfeit s mangem, kokosem a jablkem granatovym :*
@zmrzlik ten druhy neni pro tebe, tys zrala hranolky z mekace. V lednici mas mrkev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
11.4.26 17:44

Mala odbocka: Neříkala si ze muzi te uz hrozne nezajímají? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
11.4.26 17:45

Neudela ti jiny oblicej, pokud mas talentovanou, zkusenou dermatolozku a nenechas si toho aplikovat vic jak treba. Neni to videt, oblicej se nijak nemeni, ale nemas vrasky na cele a nemas nosoretni ryhy, ktere delaji unaveny vyraz.

Jina vec je, kdyz si da zena implantaty do obliceje a vyplni tolik, ze ma opuchly oblicej, to je presne to, co bych si nikdy udelat nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36152
11.4.26 17:54

Ty nejsi sado? 8o :think:

Adullka je spíše maso, takže to fakt bude spíše na Adullku než pro Adullku. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
11.4.26 18:09

Ja ji odsuzují, ale nevadí mi ani byt milenec :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14868
11.4.26 18:09

Ty ses nejhorší :cert:. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
11.4.26 18:10
@Mkmkz píše: Více

Jednu taku „cuchtu“ si vybral nas znamy, medialne znamy miestny pomrdnik, ona je neskusena, slusna, mila baba, ktera prisla do mesta z vidieka… blbo oblecena, nenamalovana, proste vzhlad nie je pre nu priorita. Myslim, ze si vedome vybral naivnu, neskusenu, oddanu, zboznujucu zenu, ktora ho nebude podvadzat ako on ju, ona se mu stara o decka a jeho komfort, zatial co sa on veselo kurvi.

Příspěvek upraven 11.04.26 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová