Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
To bys byla drahá uklízečka a zválcovala by tě konkurence.
Ode mě tuhle chtěla úklidová firma necelé 4000 za 7,5 hodin práce, uklízečky byly dvě a fakt makaly. Konečně mám dobrej pocit, že je doma průběžně uklizeno všude najednou.
![]()
@jege píše: Více
Ty tak plošně vtipkuješ se všema, ale u Satana to fakt působí zhrzene, ze ho Son nechtela a ted na ni hleda hnidy. A tenhle pocit jsem mela jeste predtim, nez Son napsala, ze ji psal sz.
@sirikit píše: Více
Za budu mít štěstí Tě potkat, a že bude v moři o žraloka vic ![]()
@stock píše: Více
Jestli mě potkáš, stejně o tom nebudeš vědět. Že ti to za to stojí, prsimtě.
![]()
To jste měli v uzavrence, to nemůžu posoudit, v čem se ti zdá zákeřná.
@Arturie píše: Více
Ne ze je Son zákeřná, ale že o Jegem řekla, že je zákeřný a podlý. Aspoň tak jsem to chytla.
Satan není chlap, po tom, co tady už dlouhodobě předvádí, ho vnímám jen jako atrapu na chlapa a takové neštěstí pro všechny ženy. Od takových dál. Ta zhrzenost ohledně Son je úplně odpuzující.
@Arturie píše: Více
Ne ona, ale prý já, protože i když si rýpnu anebo jenom popíchnu, tak přitom nejsem hulvát jako Pírko, což je pro ní zákeřné a podlé.
![]()
@MyMelody píše: Více
Kdyz vlezes na muj profil, tak uvidis, do kterych diskusi jsem prispivala. Ja uz to nikomu nevyvracim, at si kazdej mysli co chce ![]()
@Centropen píše: Více
Ano, ano, pochopila jsi to naprosto správně a nebylo to v uzavřence, ale tady. ![]()
@Klopotkova píše: Více
A víš o tom, že mnozí naprosto stejně vnímají tebe? Jako odpuzující atrapu na ženskou!
![]()
Vím, však si každý může psát názor, na koho chce. ![]()