Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virgin_Mojito
2.8.26 09:15
@Fukitol píše: Více

Rozmazala to tady pak solidně, jen co je pravda. Místy jsem si říkala, že vše možná vědět ani nepotřebuji :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
15667
2.8.26 09:26
@Arturie píše: Více

No a tohle přesně u nekterych milenech celou dobu nechápu, že zustanou s milencem, i když jsou nespokojené, nešťastné atd… Uz jsem to tu psala, budu se opakovat. Ale v ofiko vztahu s detma, i kdyz nespokojenost je, tak je někdy složité, treba az nemožné odejit. Ale v mileneckem vztahu? 8o Nejsou v tom společné deti, majetek nic. Jen hezké chvíle, city… Tak se rozhodnu, jestli mi to vic dává a jak píše Soni (je mi lip s nim nez bez nej). Ale pokud je to opačně a ten vztah tu dotycnou trápí, no jdu od toho 8o:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77731
2.8.26 09:26
@Virgin_Mojito píše: Více

Královna Kosmíru, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30448
2.8.26 09:31
@xiaxxx píše: Více

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Ony si to hlavně neuvědomují, že by jim bez něj bylo lépe. Tak moc chtějí kousek lásky, že raději budou s někým, kdo je ponižuje nebo je využívá (ony to tak nevidí a všechno omlouvají). To vidí všichni okolo, ale kdo v tom je, tak ne. Ale třeba to ani nemusí být ponižování nebo využívání. Jen to ten dotyčný chce prostě jinak a není schopen nebo ochoten dát víc. Ta ta žena se to pokouší na sílu změnit.

Příspěvek upraven 02.08.26 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 09:34

No úplně jsem celý její příběh vytahovat nechtěla, ono to bylo dost šílený a nechutný. Ostatně jako jo, měla v životě naloženo, ale… :roll:

• Citovat
  • Upravit
15667
2.8.26 09:35
@marin píše: Více

No polud to nevidi, tak porad prevazuje, je mi lip s nim. Coz teda OK a beru to. Ale bohuzel znam i pripady, kdy milenka vi, ze lip je bez nej a stejně v tom zustane 8o. Pro což proste pochopení nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30448
2.8.26 09:38
@xiaxxx píše: Více

Pokud to nevidí, tak si často namlouvá, že je jí líp. Je prostě zamilovaná a to má růžové brýle. V tom druhém případě je to závislost jako každá jiná, a to není jednoduché se z toho vymanit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77731
2.8.26 09:50
@stock píše: Více

A kolikrát tak průměrně inteligentní člověk musí narazit do zdi té stejné slepé uličky, aby si definitivně uvědomil, že tudy skutečně cesta nevede? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15667
2.8.26 09:55
@Fukitol píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77731
2.8.26 09:56
@Velryba černá píše: Více

No vidíš, jak jsi to nakonec hezky pochopila. Takže ten úpal nebyl zbytečný. :palec:
Prostě vždycky počkáš, až Kačák najde okénko mezi zakázkami. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 09:58
@sirikit píše: Více

To jako že ji s sebou tahal někam, kde potřeboval něco dokončit nebo odevzdat? 8o

• Citovat
  • Upravit
15667
2.8.26 09:59
@Anonymní píše: Více

Ne, to si nemyslim. Spis vysvetlil, proc se nemuzou vidat častěji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
2.8.26 10:00
@Anonymní píše: Více

Ne, jakože předtím makal bez přestávky víc než tři týdny, zaskakoval za kolegy, aby si ten prostor vytvořil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 10:01
@Velryba černá píše: Více

Tak aspoň tak.

• Citovat
  • Upravit
77731
2.8.26 10:03

No vidíš.
Já nevim, proč se tomu pořád bráníš. :think:
Tvoje podvědomí dobře ví, že tento svět plný absurdit nutně potřebuje k vyvážení toho logického racionálna, které žiješ v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová