Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
No a tohle přesně u nekterych milenech celou dobu nechápu, že zustanou s milencem, i když jsou nespokojené, nešťastné atd… Uz jsem to tu psala, budu se opakovat. Ale v ofiko vztahu s detma, i kdyz nespokojenost je, tak je někdy složité, treba az nemožné odejit. Ale v mileneckem vztahu?
Nejsou v tom společné deti, majetek nic. Jen hezké chvíle, city… Tak se rozhodnu, jestli mi to vic dává a jak píše Soni (je mi lip s nim nez bez nej). Ale pokud je to opačně a ten vztah tu dotycnou trápí, no jdu od toho
.
…
@xiaxxx píše: Více
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Ony si to hlavně neuvědomují, že by jim bez něj bylo lépe. Tak moc chtějí kousek lásky, že raději budou s někým, kdo je ponižuje nebo je využívá (ony to tak nevidí a všechno omlouvají). To vidí všichni okolo, ale kdo v tom je, tak ne. Ale třeba to ani nemusí být ponižování nebo využívání. Jen to ten dotyčný chce prostě jinak a není schopen nebo ochoten dát víc. Ta ta žena se to pokouší na sílu změnit.
Příspěvek upraven 02.08.26 v 09:37
@Virgin_Mojito píše: Více
No úplně jsem celý její příběh vytahovat nechtěla, ono to bylo dost šílený a nechutný. Ostatně jako jo, měla v životě naloženo, ale… ![]()
@marin píše: Více
No polud to nevidi, tak porad prevazuje, je mi lip s nim. Coz teda OK a beru to. Ale bohuzel znam i pripady, kdy milenka vi, ze lip je bez nej a stejně v tom zustane
. Pro což proste pochopení nemám
…
@xiaxxx píše: Více
Pokud to nevidí, tak si často namlouvá, že je jí líp. Je prostě zamilovaná a to má růžové brýle. V tom druhém případě je to závislost jako každá jiná, a to není jednoduché se z toho vymanit.
@stock píše: Více
A kolikrát tak průměrně inteligentní člověk musí narazit do zdi té stejné slepé uličky, aby si definitivně uvědomil, že tudy skutečně cesta nevede? ![]()
@Velryba černá píše: Více
No vidíš, jak jsi to nakonec hezky pochopila. Takže ten úpal nebyl zbytečný. ![]()
Prostě vždycky počkáš, až Kačák najde okénko mezi zakázkami. ![]()
@sirikit píše: Více
To jako že ji s sebou tahal někam, kde potřeboval něco dokončit nebo odevzdat? ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne, to si nemyslim. Spis vysvetlil, proc se nemuzou vidat častěji
…
@Anonymní píše: Více
Ne, jakože předtím makal bez přestávky víc než tři týdny, zaskakoval za kolegy, aby si ten prostor vytvořil.
@Virgin_Mojito píše: Více
No vidíš.
Já nevim, proč se tomu pořád bráníš. ![]()
Tvoje podvědomí dobře ví, že tento svět plný absurdit nutně potřebuje k vyvážení toho logického racionálna, které žiješ v reálu.
Rozmazala to tady pak solidně, jen co je pravda. Místy jsem si říkala, že vše možná vědět ani nepotřebuji