Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77538
2.8.26 10:04
@xiaxxx píše: Více

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.8.26 10:06
@Luxusnixicht píše: Více

Tak jasne, ze to prechodne neni super stav. Rozchody bolej. Super stav je to az za delsi dobu, kdyz se z toho vymanis a ses v pohode. Je ti lepe za cenu toho, ze si s tebou muze delat Helmut co chce. Nechas si vsechno libit, jen aby te zase neopustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 10:06

Mně přijde, že jednotícím prvkem života milenek je věčné čekání: až bude on mít čas na schůzku, až se vrátí z dovolené s rodinou, až bude po Vánocích. To je frustrující

• Citovat
  • Upravit
1518
2.8.26 10:07
@Anonymní píše: Více
Čímž jsem mu, mimo jiného, docela dobře dosrala pracovní plán, protože zaskakoval za kolegy místo toho, aby byl tam, kde být potřeboval. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30346
2.8.26 10:09
@Anonymní píše: Více

Přitom by taky mohl čekat ten chlap, že? :mrgreen: v některých případech tomu tak je, ale nebývá to tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.8.26 10:12
@M_Vladim píše: Více

Kdyby se zenska kamaradovi nabidla, tak si myslim, ze by do toho sel, pokud to neni nejaka sereda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30346
2.8.26 10:13
@Velryba černá píše: Více

A co s tím máš společného ty, že zaskakoval za kolegy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
@marin píše: Více

Protože za ně zaskakoval kvůli mně. Už jsem to psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538

Tramtadá.
Zřejmě to vnímáš jako důkaz lásky a drobné vítězství.
Ale realita je taková, že ten chlap si prostě při svém vytížení milenku na častější reálné scházení nemůže dovolit.
Vždycky bude někdo z páru ve smyku - buď ty, protože ho vídáš míň, než bys chtěla, nebo on, protože buď nestíhá tebe, nebo práci. Úplně vám z toho vypadla základní koncepce mileneckého vztahu: měl by být primárně pro radost a vorázek z všedních světa běd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30346
2.8.26 10:16

Tomu nějak nerozumím. Jakože zaskakoval za kolegy, aby ho potom zastoupili oni, když byl s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
2.8.26 10:17

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39703
2.8.26 10:18
@Monicka39 píše: Více

Kamaradovi asi jo. :think:
Záleží dost na formě a situaci. :think:
Nesmí z toho trčet nějaký průšvih. ;)
A za druhé, neměla by z toho koukat ani ztráta kamarádky. I když tedy, k zatmění mozku tu dojít. může. :roll: :think: ;)

Příspěvek upraven 02.08.26 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 10:19
@sirikit píše: Více

No jo, moje z románů a filmů čerpaná zkušenost vypadá tak, že milenka je exkluzivní zboží, za kterým chlápek kluše a může se přetrhnout
Ovšem eMimino tvrdí něco jiného. Kdysi za svobodna jsem byla v blbém závislém vztahu. Tu čekací frustraci si vybavují živě. Fuj, nikdy víc, to radši celibát

• Citovat
  • Upravit
30346
2.8.26 10:20

Aha. A jinak by je nezastupoval? Oni nepotřebuji volno? Možná je to nějaká sezónní práce, to bych chápala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
2.8.26 10:22

Není to sezónní práce. Jinak by je nezastupoval, protože potřeboval být jinde. Písemně můj termín, na kterém jsem už trvala (konkrétní týden), komentoval jen tím, že odpověděl: Dobře, budu to tam směřovat. Jakým způsobem to tam přesně nasměroval, mi detailně vysvětlil až během setkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová