Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tak jasne, ze to prechodne neni super stav. Rozchody bolej. Super stav je to az za delsi dobu, kdyz se z toho vymanis a ses v pohode. Je ti lepe za cenu toho, ze si s tebou muze delat Helmut co chce. Nechas si vsechno libit, jen aby te zase neopustil.
Mně přijde, že jednotícím prvkem života milenek je věčné čekání: až bude on mít čas na schůzku, až se vrátí z dovolené s rodinou, až bude po Vánocích. To je frustrující
@Anonymní píše: VíceČímž jsem mu, mimo jiného, docela dobře dosrala pracovní plán, protože zaskakoval za kolegy místo toho, aby byl tam, kde být potřeboval.
@Anonymní píše: Více
Přitom by taky mohl čekat ten chlap, že?
v některých případech tomu tak je, ale nebývá to tak často.
@M_Vladim píše: Více
Kdyby se zenska kamaradovi nabidla, tak si myslim, ze by do toho sel, pokud to neni nejaka sereda ![]()
@Velryba černá píše: Více
A co s tím máš společného ty, že zaskakoval za kolegy? ![]()
@marin píše: Více
Protože za ně zaskakoval kvůli mně. Už jsem to psala.
Tramtadá.
Zřejmě to vnímáš jako důkaz lásky a drobné vítězství.
Ale realita je taková, že ten chlap si prostě při svém vytížení milenku na častější reálné scházení nemůže dovolit.
Vždycky bude někdo z páru ve smyku - buď ty, protože ho vídáš míň, než bys chtěla, nebo on, protože buď nestíhá tebe, nebo práci. Úplně vám z toho vypadla základní koncepce mileneckého vztahu: měl by být primárně pro radost a vorázek z všedních světa běd.
Tomu nějak nerozumím. Jakože zaskakoval za kolegy, aby ho potom zastoupili oni, když byl s tebou?
@Monicka39 píše: Více
Kamaradovi asi jo. ![]()
Záleží dost na formě a situaci. ![]()
Nesmí z toho trčet nějaký průšvih. ![]()
A za druhé, neměla by z toho koukat ani ztráta kamarádky. I když tedy, k zatmění mozku tu dojít. může.
![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 10:21
@sirikit píše: Více
No jo, moje z románů a filmů čerpaná zkušenost vypadá tak, že milenka je exkluzivní zboží, za kterým chlápek kluše a může se přetrhnout
Ovšem eMimino tvrdí něco jiného. Kdysi za svobodna jsem byla v blbém závislém vztahu. Tu čekací frustraci si vybavují živě. Fuj, nikdy víc, to radši celibát
Aha. A jinak by je nezastupoval? Oni nepotřebuji volno? Možná je to nějaká sezónní práce, to bych chápala.
@marin píše: Více
Není to sezónní práce. Jinak by je nezastupoval, protože potřeboval být jinde. Písemně můj termín, na kterém jsem už trvala (konkrétní týden), komentoval jen tím, že odpověděl: Dobře, budu to tam směřovat. Jakým způsobem to tam přesně nasměroval, mi detailně vysvětlil až během setkání.