Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.26 12:26
@Luxusnixicht píše: Více

Společné zážitky? 8o No ale už si radši sedím na rukách.

• Citovat
  • Upravit
30299
2.8.26 12:27
@Venetia píše: Více

U těch hodne zamilovaných i u zadaných. Jen čekají až bude po dovolene, po Vánocích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17434
2.8.26 12:28
@Anonymní píše: Více

Pokud je milenka samostatna jednotka a zije si svuj zivot i bez chlapa, pak to tak opravdu neni ;) Timhle mozna trpi lide, co neumi byt sami. Ja to tu rikam porad, ze kdybych chtela vztah, tak ho davno mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6604
2.8.26 12:28

Co mne teda pomohlo - nehovorim iba o milencoch - konci mi jedno pracovne obdobie, tak pisem asi primarne o tom - urobit si inventuru. Co dobre mi to dalo, to si v sebe dalej uchovat a inak urobit ciaru.
Jasne, ze chapem, ze s intimnymi vztahmi to nie je tak jednoduche. Ale v principe podobne. Aj ked asi o styri galaxie narocnejsie.
A najlepsia vec na svete - nezostavat na to sam. Jednoducho psychoterapeut. Da ti zrkadlo, nahlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39840
2.8.26 12:29
@Adull píše: Více

My to pochopili, neboj! Užíváš si, ale jsi diskrétní a své početné milence sem dávat nebudeš. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39588
2.8.26 12:30

Bolí mě biceps na pravačce.. :think: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
2.8.26 12:45
@jege píše: Více

Napsala bych něco ve smyslu, že si přeju být hýčkaná :)
Ale napsala bych to nějak hodně diplomaticky. :P
Protože si fakt myslím, že ve svém věku a stavu si to už zasloužím. V poslední době u mě dominuje obecně sebeláska :mrgreen:
Jo a nastavila bych věkové omezení, fakt těch 50 let max.

• Citovat
  • Upravit
17434
2.8.26 12:47
@Monicka39 píše: Více

To nemuze :nevim: To, ze jsem se zarekla, ze nebudu delat sceny, prece neznamena, ze si muze delat, co chce..jen uz to budu resit jinak…budu oplacet stejnou minci :jazyk: Tuhle me vymlcel celou nedeli, ok, ja ho pak vymlcela cele pondeli… 8) Bez nervu a scen, druhy den jsem mu odpovedela jakoby nic… :* A zatim dalsi vymlceni neprislo :mrgreen: On je Helmut pomerne chapavej 8) :jazyk: A ano, je zadanej, takze to tak musim brat…ze tam budou jiste rezervy, ale s tim v tom jsem a byt v tom nemusim…on me rozhodne nenuti. A myslim, ze rozchod bude aktualni, az tam nebudu mit zadne city, pripadne se zamiluju az po usi do jineho…do to doby mi to ale porad neco dava a tesim se na kazdou zpravu, na kazde setkani :nevim: Tak proc bych se rozchazela… :D Vzdyt nekdo dalsi, kdo me ohromi muze prijit za 10 let…a u Helmuta je opravdu problem jen ta dalka. Jinak je pro me naprosto vyhovujici…a je to s nim nekdy tezke, ale nepoznala jsem chlapa, se kterym by nebylo :lol: A Helmut jako jedinej ze vsech, dokazal velice dlouho a trpelive snaset me vylevy…to by jinej fakt nedal. A on mi proste stoji za to, abych se trochu v tomhle polepsila. To neznamena, ze mu vse projde, to jste spatne pochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30299
2.8.26 12:52
:lol: :mrgreen: :lol: každý ty zážitky vidí v něčem jiném. Jeden třeba Maledivy, druhy je spokojeny v aute na odpočívadle. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10094
2.8.26 12:53

Tak jinak..evidentně náznaky nepadly na úrodnou půdu :D :D…já to tak třeba mám…a nepíšu tu o tom… páč o rozbory nestojím..a myslím si, že nás je tu víc. :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17434
2.8.26 12:56

No ano :nevim: Copak se nevidame? :think: To, ze je toho vidani pomalu, na tom nic nemeni, zazitku mam i tak pozehnane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17434
2.8.26 12:57
@marin píše: Více

Ja psala o Helmutovi…s nim jsem nikdy v aute na odpocivadle nic nemela, pokud vim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10094
2.8.26 13:00

Stock…ano každý věnuje čas tomu čemu chce, co považuje za důležité či co. má pro relax a byť nestuduje bibli, tak o mentalním zakrněni nemůže být ani řeč…páč těch, kteří by se věnovali studiu bible mimo nějakou pánbíčkárskou komunitu moc nenajdeš… :think:

Příspěvek upraven 02.08.26 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17434
2.8.26 13:01

A vem si, ze my mame jeste i ten luxus, ze spolu jsme vzdy pres noc, dokonce pres vikend, to zase kolik mileneckych paru tohle ma? Takze ano, zazitku mame vic nez dost, na rukou si sedet nemusis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30299
2.8.26 13:04
@Luxusnixicht píše: Více

Pochopila jsem, že je to obecná debata o bonusech a helmutech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová