Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
U těch hodne zamilovaných i u zadaných. Jen čekají až bude po dovolene, po Vánocích…
@Anonymní píše: Více
Pokud je milenka samostatna jednotka a zije si svuj zivot i bez chlapa, pak to tak opravdu neni
Timhle mozna trpi lide, co neumi byt sami. Ja to tu rikam porad, ze kdybych chtela vztah, tak ho davno mam.
Co mne teda pomohlo - nehovorim iba o milencoch - konci mi jedno pracovne obdobie, tak pisem asi primarne o tom - urobit si inventuru. Co dobre mi to dalo, to si v sebe dalej uchovat a inak urobit ciaru.
Jasne, ze chapem, ze s intimnymi vztahmi to nie je tak jednoduche. Ale v principe podobne. Aj ked asi o styri galaxie narocnejsie.
A najlepsia vec na svete - nezostavat na to sam. Jednoducho psychoterapeut. Da ti zrkadlo, nahlad.
@Adull píše: Více
My to pochopili, neboj! Užíváš si, ale jsi diskrétní a své početné milence sem dávat nebudeš.
![]()
@jege píše: Více
Napsala bych něco ve smyslu, že si přeju být hýčkaná ![]()
Ale napsala bych to nějak hodně diplomaticky. ![]()
Protože si fakt myslím, že ve svém věku a stavu si to už zasloužím. V poslední době u mě dominuje obecně sebeláska ![]()
Jo a nastavila bych věkové omezení, fakt těch 50 let max.
@Monicka39 píše: Více
To nemuze
To, ze jsem se zarekla, ze nebudu delat sceny, prece neznamena, ze si muze delat, co chce..jen uz to budu resit jinak…budu oplacet stejnou minci
Tuhle me vymlcel celou nedeli, ok, ja ho pak vymlcela cele pondeli…
Bez nervu a scen, druhy den jsem mu odpovedela jakoby nic…
A zatim dalsi vymlceni neprislo
On je Helmut pomerne chapavej
A ano, je zadanej, takze to tak musim brat…ze tam budou jiste rezervy, ale s tim v tom jsem a byt v tom nemusim…on me rozhodne nenuti. A myslim, ze rozchod bude aktualni, az tam nebudu mit zadne city, pripadne se zamiluju az po usi do jineho…do to doby mi to ale porad neco dava a tesim se na kazdou zpravu, na kazde setkani
Tak proc bych se rozchazela…
Vzdyt nekdo dalsi, kdo me ohromi muze prijit za 10 let…a u Helmuta je opravdu problem jen ta dalka. Jinak je pro me naprosto vyhovujici…a je to s nim nekdy tezke, ale nepoznala jsem chlapa, se kterym by nebylo
A Helmut jako jedinej ze vsech, dokazal velice dlouho a trpelive snaset me vylevy…to by jinej fakt nedal. A on mi proste stoji za to, abych se trochu v tomhle polepsila. To neznamena, ze mu vse projde, to jste spatne pochopili.
Tak jinak..evidentně náznaky nepadly na úrodnou půdu
…já to tak třeba mám…a nepíšu tu o tom… páč o rozbory nestojím..a myslím si, že nás je tu víc.
..
No ano
Copak se nevidame?
To, ze je toho vidani pomalu, na tom nic nemeni, zazitku mam i tak pozehnane ![]()
@marin píše: Více
Ja psala o Helmutovi…s nim jsem nikdy v aute na odpocivadle nic nemela, pokud vim ![]()
Stock…ano každý věnuje čas tomu čemu chce, co považuje za důležité či co. má pro relax a byť nestuduje bibli, tak o mentalním zakrněni nemůže být ani řeč…páč těch, kteří by se věnovali studiu bible mimo nějakou pánbíčkárskou komunitu moc nenajdeš… ![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 13:12
A vem si, ze my mame jeste i ten luxus, ze spolu jsme vzdy pres noc, dokonce pres vikend, to zase kolik mileneckych paru tohle ma? Takze ano, zazitku mame vic nez dost, na rukou si sedet nemusis ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Pochopila jsem, že je to obecná debata o bonusech a helmutech.
Společné zážitky?
No ale už si radši sedím na rukách.