Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Pozde
. Zase vstavas v poledne a utece ti vsechno
.
@sirikit píše: Více
Ano, máš pravdu, clovek nemusi studovat když nechce a nema chuť se dovidat něco nového. Potom jsou tací, kteří nemají chuť mentálně zakrnět, a učí se celý život. ![]()
Odpověď znela: "Cesty Pane jsou nevyzpytatelné ". ![]()
@free333 píše: Více
Jsem jen to první. Hele, proč nemá tolik stran moje Poradnička? Asi si otevřu íšop s majlenkama a majlencema
![]()
@M_Vladim píše: Více
Jako nezainteresovaný čtenář to vnímám přesně takhle.
Furt něco hroznej Kačák, do toho prosakuje neuměle maskovaná psychická závislost, pak teda rozchod, protože Kačák neplní, co se očekává, v rámci něhož se ale neustává v komunikaci a nakonec se vyrazí na vyříkávací schůzku s přespávačkou.
Kterou ale nezorganizoval o návrat se usilovně snažící milenec, ale rozcházející se milenka.
Bylo to, předpokládám, až na ten úpal všecko krásné, takže vztah plynule naváže.
Kačák bude nicméně vzhledem k pracovnímu vytížení furt jezdit málo a pes jitrničku sežral.
Helmut a Sonarka hadr.
@xiaxxx píše: Více
Jo, moc Tě potřebuji, abys mě ráno budila dříve a po ranním sexu už se mi dál spát chtít nebude.
![]()
@sirikit píše: Více
Nad těmi historkami vždy kroutím hlavou a protacim oči. Je to v těžkém kontrastu oproti faktu, že seznamky jsou plné chlapů, hledající milenky, tudíž logicky jsem usoudila, že milence musí snést modré z nebe, protože poptávka přece těžce převyšuje nabídku. A pak tu čteš o seniorech, co nemyslí na klimatizaci a způsobí milence úpal nebo o chlapech, co se jim nosí na rande vlastní čaj.
Nemám v tom žádnou angažovanost a proto mě pak napadá hodně cynických otázek typu k čemu čerstvá 40+ potřebuje dědu na prahu šedesátky, když si může vybrat z davu nadržených a ochotných 30-50. Ale to je pragramatický přístup, protože nemám v tom city, já vím ![]()
@xiaxxx píše: Více
Podobnou situaci. Akorát to sem dat nemůžu, mohli by se poznat.
(A pořád v tom ještě jsem zainteresovaný jako kamarád… a nevím jestli bych nedostal kolektivně na kokos
).
@Ploskutáček píše: Více
Hele, nejdříve dočti celé vlákno, a pak přispívej, ju?!
![]()