Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5150
2.8.26 10:27
@Anonymní píše: Více

a nekdy jsou milenec i milenka se svymi rodinami o vanocich a dovolenych, tak na sebe vecne necekaji. Spis musi domlouvat, kdy se videt pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24955
2.8.26 10:30
@sirikit píše: Více

List Římanům, kap.11, verš 33 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
2.8.26 10:37
@Virgin_Mojito píše: Více

Kéž by sis mohla vybrat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76793
2.8.26 10:55

Na palici. :roll:
V mém mileneckém období mi maximalně vyhovovala frekvence setkávání cca 1× do měsíce, bydleli jsme od sebe zhruba 200 km, oba sezdaní s někým jiným, samozřejmě pracující. Častější schůzky bychom nestíhali ani jeden, každopádně ty naše vždycky inicioval on.
Byla jsem zamilovaná a tolerovala jsem leccos, co bych jako méně citově zainteresovaná nepřešla, třeba hysterická bezpečnostní opatření kvůli dozorující manželce. :?
Ale když už bylo míň radosti než opruzu, vztah jsem, byť s citovými ztrátami, jak píše Arturie, definitivně típla.
KSV vztahy a takové ty hravě milenecké, při nichž jsem si uchovala funkční mozek v hlavě, už byly čistě jen o rozmazlování a radůstkách, včetně toho Fukitolova sociálního auta bez střechy.
Abych někomu kroutila rukou, aby si na mě laskavě udělal čas, to mi vzhledem k situaci na seznamovacím trhu přijde vcelku kontraproduktivní, což sebevèdomě tvrdím vzdor pokročilému věku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39167
2.8.26 10:56
@Fukitol píše: Více
:palec:
Takový tenisový zápas je společné dílo.
( :oops: třeba najdete lepší přirovnání :nevim:, napadá mi výlez na Kapelníka - jenže to bych musel, aspoň pro někoho, vysvětlit, že tím myslím pískovcovou věž v Hruboskalsku…a někomu lézt nahoru s pr..lí v luftu a závratí… :roll: :P )..tak teda ta zábava je společná. Aspoň na tu chvíli je moje tvoje a tvoje moje, bez té sítě v prostředku, a musíme si pomáhat a pečovat i o druhou stranu…
Tady se někteří seknou - přeci nejsem mimino…nestarej se s makej! A zalezou za síť. Chyba! 8) :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76793
2.8.26 11:01
@stock píše: Více

8o
Nečekáš ode mě, že si to budu dohledávat, že ne?
Pokud mám na nějaký jev názor, nepotřebuju kvůli tomu studovat půlku bible, díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 11:02

Je to tak. Zoufalce ti může být líto, ale stejně to není nic erotického.

• Citovat
  • Upravit
39167
2.8.26 11:07
@Padlý.anděl píše: Více

Proto je to náš citlivý bod. :roll: ;)
To jsou pak potřeba různé… :oops: pak děláme psí kusy… :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.08.26 v 11:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108291
2.8.26 11:09
Jen tech nezadanych
@sirikit

@sirikit píše: Tramtadá. Zřejmě to vnímáš jako důkaz lásky a drobné vítězství. Ale realita je taková, že ten chlap si prostě při svém vytížení milenku na častější reálné scházení nemůže dovolit. Vždycky bude někdo z páru ve smyku - buď ty, protože ho vídáš míň, než bys chtěla, nebo on, protože buď nestíhá tebe, nebo práci. Úplně vám z toho vypadla základní koncepce mileneckého vztahu: měl by být primárně
pro radost a vorázek z všedních světa běd.

Myslim, ze velryba je takova hodně vazna a ten vztah ma k jinym ucelum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39167
2.8.26 11:11

A proč se netěšit na další střetnutí? :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39167
2.8.26 11:22

A obraceně. :think:
Milodar, nebo zaplacená služba není žádný super ocenění chlapa. :roll: :?

Příspěvek upraven 02.08.26 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76793
2.8.26 11:22
@Venetia píše: Více

Evidentně. Čtu tu primárně dlouhý sled Velrybích pokusů předělat pod psychologickým nátlakem a demonstračním vydíráním rozchodem pána v seniorním věku k naplňování svých představ, což ale oba zjevně baví, jinak by to nedělali.
Zbývá oběma popřát hodně štěstí, pevné nervy a železné zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15461
2.8.26 11:23

Pokud je ta milenka volna a milenec je stredobod jejiho zivota, tak to asi tak bude. Ale pokud to bere jinak, nečeká a užívá si jen hezké chvíle, hezké zpravy, te bonus co z toho mileneckeho vztahu je a milenec neni smysl zivota, jen jeho doplněk ;). Pak to funguje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15461
2.8.26 11:26

Tos napsala hezky, presne! Proc mit milence… pro radost a vorazek :mrgreen: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39218
2.8.26 11:28
@Virgin_Mojito píše: Více

Královna Kosmíru.

Edit: Aj ta krajta, zase jste se tu rozjeli. Člověk horko těžko vstane z postele a tady dalších 10 stránek. :zed: :pocitac:

Příspěvek upraven 02.08.26 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová