Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
a nekdy jsou milenec i milenka se svymi rodinami o vanocich a dovolenych, tak na sebe vecne necekaji. Spis musi domlouvat, kdy se videt pak
Na palici. ![]()
V mém mileneckém období mi maximalně vyhovovala frekvence setkávání cca 1× do měsíce, bydleli jsme od sebe zhruba 200 km, oba sezdaní s někým jiným, samozřejmě pracující. Častější schůzky bychom nestíhali ani jeden, každopádně ty naše vždycky inicioval on.
Byla jsem zamilovaná a tolerovala jsem leccos, co bych jako méně citově zainteresovaná nepřešla, třeba hysterická bezpečnostní opatření kvůli dozorující manželce. ![]()
Ale když už bylo míň radosti než opruzu, vztah jsem, byť s citovými ztrátami, jak píše Arturie, definitivně típla.
KSV vztahy a takové ty hravě milenecké, při nichž jsem si uchovala funkční mozek v hlavě, už byly čistě jen o rozmazlování a radůstkách, včetně toho Fukitolova sociálního auta bez střechy.
Abych někomu kroutila rukou, aby si na mě laskavě udělal čas, to mi vzhledem k situaci na seznamovacím trhu přijde vcelku kontraproduktivní, což sebevèdomě tvrdím vzdor pokročilému věku. ![]()
@Fukitol píše: Více
@stock píše: Více
![]()
Nečekáš ode mě, že si to budu dohledávat, že ne?
Pokud mám na nějaký jev názor, nepotřebuju kvůli tomu studovat půlku bible, díky. ![]()
@sirikit píše: Více
Je to tak. Zoufalce ti může být líto, ale stejně to není nic erotického.
@Padlý.anděl píše: Více
Proto je to náš citlivý bod.
![]()
To jsou pak potřeba různé…
pak děláme psí kusy… ![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 11:16
@Anonymní píše: VíceJen tech nezadanych
@sirikit@sirikit píše: Tramtadá. Zřejmě to vnímáš jako důkaz lásky a drobné vítězství. Ale realita je taková, že ten chlap si prostě při svém vytížení milenku na častější reálné scházení nemůže dovolit. Vždycky bude někdo z páru ve smyku - buď ty, protože ho vídáš míň, než bys chtěla, nebo on, protože buď nestíhá tebe, nebo práci. Úplně vám z toho vypadla základní koncepce mileneckého vztahu: měl by být primárně
pro radost a vorázek z všedních světa běd.Myslim, ze velryba je takova hodně vazna a ten vztah ma k jinym ucelum.
A obraceně. ![]()
Milodar, nebo zaplacená služba není žádný super ocenění chlapa.
![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 11:23
@Venetia píše: Více
Evidentně. Čtu tu primárně dlouhý sled Velrybích pokusů předělat pod psychologickým nátlakem a demonstračním vydíráním rozchodem pána v seniorním věku k naplňování svých představ, což ale oba zjevně baví, jinak by to nedělali.
Zbývá oběma popřát hodně štěstí, pevné nervy a železné zdraví.
Pokud je ta milenka volna a milenec je stredobod jejiho zivota, tak to asi tak bude. Ale pokud to bere jinak, nečeká a užívá si jen hezké chvíle, hezké zpravy, te bonus co z toho mileneckeho vztahu je a milenec neni smysl zivota, jen jeho doplněk
. Pak to funguje. ![]()
@sirikit píše: Více
Tos napsala hezky, presne! Proc mit milence… pro radost a vorazek
.
@Virgin_Mojito píše: Více
Královna Kosmíru.
Edit: Aj ta krajta, zase jste se tu rozjeli. Člověk horko těžko vstane z postele a tady dalších 10 stránek.
![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 11:32