Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: A obráceně. Milodar, nebo zaplacená služba není žádný super ocenění chlapa.
@Venetia píše: Více
Co za co? ![]()
Jako přiměřeně schopnýho samce homo sapiens sapiens bohemus přeci. ![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 12:00
@Virgin_Mojito píše: Více
A pomocí AI? Jakou bys použila a jaký promt bys jí předhodila? ![]()
@Adull píše: Více
No v téhle diskusi smaží na sklo každý kdeco, ale tohle se tady zatím neobjevilo nebo mi to uteklo?
@jege píše: Více
Nemám úplně motivaci teď nad tím přemýšlet. Ale něco bych vyrobila.
@Anonymní píše: Více
Ne každý kdo sem přispívá a má milenecký poměr to tu rozebírá na skle…což neznamená, že to tak nemá…
…jen treba nestojí o detailní rozbor ![]()
Třeba, nejspíš…podle mě tady těch milenek přispívalo hafo a teda nepamatuju si, že by to nějaká měla podle toho ideálu „milenec je pro potěšení“, leda teda snad kdysi Arturie. Čímž jsem si to mentálně vyhodnotila, že šance na to, aby se naplnilo očekávání „milenec je pro potěšení“ je srovnatelná s výhrou ve Sportce. Může se to stát, možná někdo zná někoho, komu se to stalo, ale těch neúspěšně sázejích je víc
@Virgin_Mojito píše: Více
Ale ty seznamky jsou fakt plné chlapů, hledajících milenku.
Nejenom seznamky, čteš Arturii.
Sama jsem tuhle po delší době vyrazila pracovně do terénu, a na nezájem respondentů - pánů - o moji maličkost jsem si vážně nemohla stěžovat.
A to jsem měla spořádaně dlouhou rozevlátou sukni a nic neukazující top. ![]()
Akorát holky se vždycky upnou na nějakého „jejich srdce šampióna“, úspěšně samy sobě namluví, že bez něj už nedokážou být šťastné, a pak jsou ochotné pořádat tyhle veletoče a ještě si u toho namlouvat, že to tak vlastně od začátku chtěly a jsou tak spokojené.
Kdo chce kam… ![]()
Studium je užitečné za každých okolností a v každém věku.
Někteří lidé prostě nemají čas, chuť nebo kapacitu studovat věci, o kterých mají silné pochybnosti, nebo které nepovažují za relevantní, či kterym nerozumi. Věnují svůj čas tomu, co potřebují, co je zajímá, např. drbum na emiminu. Ale máš pravdu – až půjdeš do důchodu, můžeš se věnovat téměř jakémukoli podivnému nebo nepodstatnému studiu protože máš často více času.
Já si u toho vždycky vzpomenu na film Tajnosti, jak kamarádka postavě, kterou hrála Bittová, důležitě a světácky vykládala, že milenec má být radost a že to má dělat jako ona, která je se svým milencem těžce nad věcí, aby se pak v další scéně zhroutila a přiznala, že je úplně v pr… To mi přijde velmi realistické
@jege píše: Více
Proc myslis? Zalezi na tom, na co je milenka nastavena…me by treba ty bousy, ktera Arturie cerpala, nejak zvlast nenadchly…
Ja z toho cerpam uplne jine bonusy…pro me je hlavni, ze jsem s tim dotycnym, spolecne zazitky atd…kazdemu nejde o vecne dary. Ostatne takovych bylo, co mi nabizeli kdesi cosi, dokonce i financni ohodnoceni
Ale to je jako nabizet vegetarianovi, ze ho kazdy vecer budes brat do Steakove restaurace
![]()