Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Tak já jsem čerstvě v rozvodovém řízení.
Ale on ne. A stihame. Nebydlíme od sebe 200 km.
Takže se to dá😊
@Padlý.anděl píše: Více
Né, povídám, že jsem se o náboženství zajímala po střední.
Fakt jsem si koupila Bibli, přečetla ji, i když mě to těžce nebavilo, snažila se vstřebat tu filozofii a občas zašla na mši, ať to teda mám od nejpovolanějších z první ruky.
Ale nic, ani ťuk, nejsem hodna. ![]()
A navíc je evidentní, že kdybych učinila pokání, oběhala nějaké ty zpovědi a dostatečně se promodlila, dle církve by mi byla nejspíš odpuštěna i ta nevěra, protože jsem se nevdávala v kostele, takže o nevěře de facto z církevního hlediska nemůže být řeč.
Jsem duší spíš Kelt nebo Viking, a tak by z morálního hlediska bylo všecko v úplným pořádku. ![]()
@M_Vladim píše: Více
To ne no
Být chap a mít půl šestou, když bych chtěla udělat dojem, tak bych se už asi neukázala.😁
I když jsem slyšela v jednom seriálu vtipnou hlášku: " To víš, penis nemá svědomí." ![]()
@Padlý.anděl ostatně on sám pravil, že kdybych se vším souhlasila, byla spokojená s čímkoli, začal by se brzy domnívat, že jsem ducha mdlého. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Dobrá hláška! ![]()
Proto taky dostává i jméno. Podle toho jak pomůže, nebo naopak zradí. ![]()
Má prostě svou hlavu hlavičku. ![]()
Edit: Proto se nedá zas tak úplně spoléhat na nějakou vypovídací schopnost. ![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 14:58
@Centropen Limetková příchuť. Čekala jsem to horší, tohle asi vypít dokážu. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jistě.
Beznarokova milenka už je zabrana. ![]()
@Anonymní píše: Více
A ty ses tu ocitla jak?, Pekne anonymne, abys sis tu z lidi utahovala?
@M_Vladim píše: Více
Amatére! Na erekci jsou ta-ble-ty a/nebo zvrhle představy a u ejakulace musíš tuplem fixlovat, když partnerka nepoužívá HA, kondomy vadí, dáma po orgazmu pokračovat nemůže a Ty chceš také občas dojít k orgasmu uvnitř.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No vida.. Uz to delas jako ja
Cloveka ti chlapi nauci