Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka39 píše: Více
No vidis, tudiz asi nema smysl neco resit…
A delat si, co chci, muzu i ja…holt si oba musime spocitat, jestli chceme nekoho, u koho ta vernost nejde prokazat, ani se jinak dopidit vzhledem ke vzdalenosti.
@Luxusnixicht píše: Více
Otazka je, jestli jemu tvoje pripadna „nevera“ vadi. Nemyslim delat si co chce ve smyslu jinejch zenskejch, spis, ze si k tobe muze dovolit cokoliv.
@jege píše: Více
Blbečku, ty taky myslíš furt jen na to jedno!
![]()
Limetková po limetce, ne asi? ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak tyhle hry ti kazdej hrat nebude, nekteri muzi na to maji averzi a chteji taky citit zajem a jen takove zeny si vazi, ktera se chova dle toho, co opravdu citi, ne nejake komediantky manipulativni, ktera si s nima hraje
To mozna zabira jen na urcitou sortu chlapu, kteri mi uprimne receno prijdou spis smesni, kdyz na tohle slysi…a pokud si nekdo mysli, ze ma nekoho jisteho, pak jeho problem
Jisteho neni nikdy nic, at uz se ten druhy chova tak, nebo onak… Snazit se ma chlap porad, ale nejen chlap, oba a ne jen, kdyz si mysli, ze toho druheho nemaji jisteho
![]()
Hele ale to, ze se chlap snazi neni zadna hra.
Tak to vadi kazdemu chlapovi
To dela jesitnost
Ja porad nevim, z ceho usuzujes, ze si ke mne muze dovolit cokoliv…? To snad ani nikdy nedelal
Mozna si ho pletes s Andym… ![]()
No z toho, co pises. Porad posunujes ty hranice. Staci te vymlcet a vyslapujes.
@jege píše: Více
Ještě tě žádná nevyvedla z omylu, že ananasy a limetky pojídati, je totálně zavádějící a nemá to na nic vliv? ![]()
No vsak to pisu
Pac anonymni psala, ze se chapi snazi jen, kdyz citi, ze nemaji nic jisteho…coz je nesmysl uz ze sve podstaty, protoze jisteho neni prece nikdy nic
Ani v partnerstvi, ani v manzelstvi a uz vubec ne v milenectvi..a opravdu si nemyslim, ze by se muj nemecky milenec, ktereho navic vidam jednou za uherak, mohl domnivat, ze me ma nejak jistou
To by musel byt trochu padlej na hlavu…spis si myslim, ze je udiven, ze porad drzim…
Takze ono to snazeni se, je spis otazkou povahy, nekdo je proste vic laxni, vic sebejistej a jinej se zase pro suk pretrhne
Lide jsou ruzni… a pak taky na zacatku to byva bezne a nebo, kdyz nas dotycny ztraci, taky se snazi vic, to je normalni…ale nevim, jak to souvisi s tim, ze nas ma/nema nekdo jiste…to si opravdu nekdo mysli, ze ma nekoho jisteho a nic se nemuze stat, ze ten druhy nemuze nekoho potkat, nemuze ho to prestat bavit…a pod…?
Tomu moc nerozumim…
Ja teda ziju s tim, ze dnes je to tak a zitra muze byt jinak. Clovek neni vec, kterou lze nekam uzamknout. Cili zadna jistota neexistuje ![]()
To nejsou hry
Chlap má zájem - proto se snaží. Když ovšem vidí, že se snažit nemusí, a stejně dostane, co chce, tak se nesnaží. Nesnaží se, když mu projde jakékoli chování. Navíc k milence, se kterou nemá děti ani majetky. Ono je hezké psát: " měl by se snažit každý a pořád", ano, měl. Ale teorie je jedna věc, reálný život druhá. ![]()
Ale nevyslapuju
Napsala jsem mu, ze uvidime, co bude dal, ze tomu dame cas…a taky, ze tu byl mezitim jiny muz…
Coz tu treba nekteri predikovali, ze bude mit alespon Helmi duvod, to ukoncit…nestalo se tak a zase zacal psat hezky, tak pisu taky hezky…a jsem spokojena…
A jestli tomu rikas vyslapovani, tak ok…
Ja myslim, ze jsme proste normalne navazali…mel doma problemy, ok, potreboval pauzu, asi to nedelal jen tak…dali jsme pauzu, ja mela mezitim jineho, on se pak vratil a ja zjistila, ze je stejne nej on
![]()
@Anonymní píše: Více
No a jak by ta snaha mela vypadat u milence, se kterym se nemuzeme videt?
Nic moc jineho, nez kazdodenni psani me nenapada
Telefonaty ja nechci, to nemam rada…A vidite, jak jeho snahy o castejsi vidani dopadly…takze v tomhle on ma svazane ruce a ted uz uplne. Takze za me on se snazi, jen nema ty moznosti jako nekdo, kdo bydli ve vedlejsim vchodu
A podle me se stejne nejvic snazi muzi, o ktere neni moc zajem
To je prokazane a rekla bych i logicke. Stejne jako se rika, ze nejlepsi v posteli jsou osklivky
Ti ne uplne zajimavi a ne tak atraktivni, se to vzdycky snazi dohnat jinde. A ja uz to tady psala mockrat, ale prehnana snaha je pro me asexualni. Potrebuju chlapa, co ma svou hrdost, ne podlejzaka.
Ja to nepredikovala, myslela jsem si, ze mu to bude jedno a zas az tak jsem se nepletla.