Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Nj, kdyz ty jsi na ty prince…
Helmut je jen obycejnej rybar…kteremu staci, ze obcas ulovi nejakou rybu k veceri, da si jointa a pivko a nemusi nic resit
A ja zase radsi uplne obycejne chlapy
Nepotrebuju nicim ohromovat.
@Monicka39 píše: Více
Pro mne jsou telenovela Helmuti, protoze ja v realu, u kamaradek, nevidim, aby se zenskou tak chlapi vytirali, jak to delaji Helmuti se Son a aby si to zena nechala libit tak dlouho, mam nekdy problem verit, ze to ta tak je, ono to vypada jak telenovela, ale neni.
@Luxusnixicht píše: Více
No o tom to neni, jasneze se kazde libi neco jine, bavime se o tom, ze neni moc zen, ke kterym se muzou muzi dllouhoobe chovat jak k tobe. Jina vec je, kdyz jsou tam deti a ta zena nema financni zazemi a ona zustava s nekym takovovym, ale ty jses v tom masochismu dobrovolne a o tom se tady vlastne celou bavime. Ale tobe to vyhovuje a chces to tak, neni co resit.
Příspěvek upraven 02.08.26 v 21:11
Přiznám se, ze tomu teď nerozumím. Opakuješ tady mockrát, ze ti na dárcích a činech nezáleží, že je Helmut držgrešle a že máte společné zážitky. Ok.
V případě Andyho jsi tady ale ty sama zmínila fakt, že ti přivezl dárek a vlastnoručně vyrobený minimálně 3×.
Udivuje mě, že na to nepoukazala už @sirikit ale prostě to na mě působí dojmem, že dárky fajn (protože minimálně pri výběru na mě myslel, dal si záležet, investoval a dosad si co chceš) ale v případě Helmuta je vsechno jinak a tam zo omluvis lakomstvim s tím, ze na to vubec nejsi. ![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 21:31
@Adull píše: Více
Kéž by… ![]()
Už se mi ten veget chýlí ke konci, a to jsem se ještě skoro každý den otravoval s barákem.
![]()
V tom s tebou nesouhlasím a pleteš se. Muž, který se snaží se snaží pro tu ženu, nikoliv proto, že je neatraktivni, nebo nezajímavý. Natřásá brka proto, aby s ním ta žena byla, aby ji ulovil, oslnil a předvedl, že je nejlepší z nejlepších.
@Centropen píše: Více
Tys ještě nepochopila, že ženská si omluví i neomluvitelné, aby to v hádce anebo při rozchodu vyčetla? Kolik já jsem se o sobě dozvěděl, že to, že bylo předností a plusem byl vlastně nedostatek a velký mínus! ![]()
@Fukitol píše: Více
Ty jo, a víš, že do tequily jsem ještě nedospěl? Od mladického pij všechno, co hoří, přes koňaky a později whisky, jsem došel k značkovým rumům, ale tequila mě minula?! Asi proto, že bezbarvý alkohol nemám rád, vodka je o ničem, ovocné pálenky jsou hnus (kromě koňaku a brandy) a gin mi připomíná můj první cunnilingus, kdy partnerka chutnala po jehličí, přičemž to bylo uvnitř a na posteli, a ne v lese pod jehličnanem.
![]()
I po 16 ti letech se stále snaží dělat mě šťastnou a dopřávat mi vše, co mi na očích vidí. Nemusí, chce. ![]()
@jege píše: Více
Viděli jsme vodáky na Vltavě. Já se bála, že pneumatika mě neudrží na hladině. ![]()
@jege píše: Více
Ano ano a doplním pouze o:
„v manželství můžeš mít buď pravdu, nebo klid“
Pamatuj si to! ![]()
A kolik Helmutú bylo na Šumavě
Tam by se Ti líbilo. ![]()
@MyMelody píše: Více
No teď už je to jasné
AI má o Helmutovi jasno, hele
![]()