Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1045
3.8.26 01:41
@Luxusnixicht píše: Více

Budes v tom mit jasno, az k tomu, jak to ma chlap s tebou, nebudes potrebovat AI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
3.8.26 01:45
@Centropen píše: Více

Jenze to nesouvisi s laskou, spis s povahou dotycneho…muj tata nedelal nic, kdyz mu mamka rekla, ze asi odejde…nebral to vazne a nechtel se podbizet a rekl ji, at si jde, ze ji drzet nebude…az kdyz videl, ze opravdu jde, zacal neco delat..a dodnes ji chce zpet a jinou nemel…jenze hrdost mu tenkrat nedovolila udelat cokoliv vcas…tohle jsou opravdovi chlapi…ne ti vasi subici, co vrti ocaskem, jen co se objevite ve dverich… :nevim: Ja to mam proste jinak…a dle toho vypada i muj vyber muzu :nevim: Ale ty vase bych nechtela ani za nic. Promin. Ja potrebuju silneho muze.

Příspěvek upraven 03.08.26 v 01:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
3.8.26 01:45

Pokud ti takova hypoteza napadla a hledas odpoved, zeptala bych se Helmuta na jeho predky, jestli tam nebyla nejaka Ceska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
3.8.26 01:48
:D Son, mam podezreni, ze zrovna pijes to tve kysele, bublinkate vino, nevim jak se to vola? :) :cert:
Laska prece nema nic s vrtenim ocaska subika, kdyz se zena objevi ve dverich.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
3.8.26 02:02
@MyMelody píše: Více

Obcas me to napadne… :D Ale nemyslim si to nejak vic ;) Jeho mamka bude nejspis mladsi, nez moje babicka…i kdyz tenkrat mi neumel odpovedet, kdyz jsem se ho ptala, kolik je mamce…tak sam presne nevedel :lol: Pry neco pres 70..coz znaci, ze ho mela pomerne pozde..spis se zeptam na krestni jmeno…nasla jsem na fb starsi pani, ktera ma jeho prijmeni a par spolecnych pratel s nim a jmenuje se Petra :D :think: Modrooka blondynka… Ale je pravda, ze nevim ani krestni jmeno sve babicky…musela bych se zeptat taty…jenze vim, ze tohle tema mu nikdy nebylo moc po chuti…takze je to tezke. Ma dcera nedavno sestavovala rodokmen a vim, ze byla i za dedou…ale neptala jsem se, co zjistila…tak se ji mozna zeptam…za mnou byla kdysi pred x lety v praci sestra me babicky…chtela puvodne najit meho tatu, ale nebyl doma…a rikala mi, ze jsem ji hrozne podobna a byla tim hrozne dojata…a taky, ze nechape, proc to tenkrat udelala a proc utekla…ale ze porad zije..a ze je v Nemecku…jinak i ma druha babicka ma vazby na Nemecko…tam zase jeji maminka byla Nemka :D Takze ja za Helmuta proste nemuzu :nevim: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
3.8.26 02:06
:D To by bylo, kdyby se potvrdilo, ze Helmut je tvuj strejda, nebo jiny pribuzny… na svete se nekdy stavaji silene veci a nahody. Helmuti saga je podivna, ale tohle by tomu nasadilo surealistickou korunu. :) 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
3.8.26 02:27
:D Piju… :oops: :D :jazyk: Ale to se nesmi rikat…neb jeden clen nasi rodiny byl alkoholik…a zemrel v pomerne mladem veku…ale to neni to nejhorsi, byla i horsi smrt…ale uz vic nechci rikat…dnes jsem toho rekla az moc…a jdu radeji spat a mluvit se bude zase jen o Helmutech :jazyk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
3.8.26 02:29

No to uz by bylo fakt jako telenovela :lol: :mrgreen: Ale je pravda, ze me to napadlo vicekrat :lol: Helmut ma totiz stejne zuby jako muj tata a taky maji oba radi pizzu :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
3.8.26 02:40
:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
3.8.26 03:06
@zmrzlik píše: Více

Tak priste no :jazyk: :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
3.8.26 03:13
@marin píše: Více

Prave…ze jsem nikdy nemela pocit samoty…Helmut neni pro parovy typ zen a pro prisavky…ale ty ostatni, s nim mohou byt celkem spokojene :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10100
3.8.26 05:56
@jege píše: Více

To nás všechny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.8.26 06:09

Tak tohle dočítání byla jedna veliká bžunda! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10100
3.8.26 06:11
@Velryba černá píše: Více

U mě spíš jeden velký skok :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.8.26 06:14
@Adull píše: Více

To víš, jsem vzhůru od třičtvrtě na pět, poněvadž se pokouším o vyprázdnění střev, tedy jsem si několikrát zopakovala cestu na a z WC, co při tom dělat jiného? A možná pomohlo, konečně se trošku povedlo. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová