Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17635
2.8.26 21:36

Miluju AI, konečně mám jasno :D :* :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77526
2.8.26 21:36
@Centropen píše: Více

Já LX nechávám, vždyť ty argumenty jsou pořád dokola několik posledních let.
Tuhle jsem se jen tak pro zajímavost dívala na začátek vlákna, co tam vlastně zůstalo po všem tom promazávání, a dva roky zpátky se na některé z prvních stran řešilo, že je Helmut na Malorce, nepíše a Son už se na to na mou duši fakt vykašle. :)
Může mít sex jenom s někým, koho miluje/ klidně může mít sex i s korespondenčním kámošem, který po čtyřech letech dopisování vylezl zpod kamene, Helmut je super a ten vztah jí dává strašně moc zážitků/ Helmut je na zabití, nechává ji bloudit cizím městem, v rámci schůzky po půl roce si dvě hodiny telefonuje s kamarádem, ale těch fantastických zážitků spolu mají bambilion, nepotřebuje sex/ v posteli je dračice, která chlapa do tejdne utahá, nepotřebuje od muže dárky/miluje, když jí Anďouš přivezl chobotničku z bavlnek, nebo co to vlastnoručně vyrobil… kdo by to řešil? :nevim:
Beru jako fakt, že to holt má takhle, miluje svého vysněného Helmuta a baví ji sem o tom psát.

Mám svejch starostí dost - dvě noci mě bolely nohy jak prase, od kolenou dolů, skoro jsem nemohla spát, říkala jsem si, že mi z těch hiců buď obživly vnitřní křečáky, nebo se opravdu začaly projevovat vedlejší účinky toho Atorisu :zed: :zed: - a dneska hádej co?
V průběhu odpoledne sem vypila ten čistící sajrajt s asi kilem různých aniontů, kationtů a jiných dobrot, a jsem jak nová! 8o
Já jsem si, blbka, v průběhu těch pěti hladových dní, kdy jsem pila jen bylinkový čaj nebo vodu, zřejmě vyčůrala a vypotila všecky ty možný prvky, co je člověk potřebuje, aby fungoval! 8o
To mě někdo nemohl upozornit, že mám pít nějakej ionťák? :cert: :cert:

Příspěvek upraven 02.08.26 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
2.8.26 21:38
@Luxusnixicht píše: Více

Helmutu, co si radi vypisuji, jsou plne socky a seznamky, muzi, kteri hledaji zenske na psani, sexting, zabava a masturbuje to ego i ptaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.8.26 21:41
@sirikit píše: Více

Grandiózní shrnutí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
2.8.26 21:45

Ty jsi prostě dobrá, že její příspěvky vůbec čteš a uděláš nám tu pěkné shrnutí v 10 radcich. Respekt. :lol:

• Citovat
  • Upravit
77526
2.8.26 21:46
@jege píše: Více

https://www.apetitonline.cz/…etovy-sorbet
Zkus tohle.
Luxus! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77526
2.8.26 21:49
@Virgin_Mojito píše: Více

To stačí zhruba každé třetí kolo, taky tu pořád nejsem.
Obvykle jenom tak mrknu na začátek příspěvku, jestli je zrovna Helmut na bedně, nebo stojí nad propadlištěm dějin, a tu omáčku dál už skáču.
Zajímavé to bylo teď ty dva měsíce radiového klidu, protože jsem tipovala, že se Helmut ozve na sexík, až bude mít cestu kolem, a byla jsem ráda, že můj odhad vývoje se ukázal správný. 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77526
2.8.26 21:57
@Andelskej_Satan píše: Více

No, nevíme. :think:
Helmut si věčně stěžuje na techniku kuřby a že ho pak bolí oháňka, s panáčkováním mívá občas trable, a Andy se taky moc nerozparádil. :think: :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
2.8.26 22:01

Ty jo, fakt? :think: jednou jsem měla Fortrans a tam se píšou snad 4 litry a nebylo mi u toho nic. Melody a velryba právě psaly o tom kritickém nedostatku iontů nebo čeho. :nevim:
S tím zkušenost nemám a iontový napoj jsem teda nepila. 5 dni bezzbytkovou dietu, ale to hladovět nemusíš a pak 24 tekutiny kdy na oběd mohl být ještě čirý vývar. No a pak v den vyšetření šlus.
Budu držet pěsti, ať jsi jura!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30339
2.8.26 22:07

Já bych řekla, že takhle se chová většina zamilovaných. Někteří potom vystřízliví a vezmou to realisticky nebo jsou nedobrovolně do reality vhozeni. Jiní v tom zůstanou a jsou stále snílci. Son tím nikomu neubližuje, není nikomu nevěrná, za mě je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30339
2.8.26 22:09

7 let někomu denně psát, to si taky myslím, že by jiný chlap nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77526
2.8.26 22:10
@Centropen píše: Více

Těžko říct, každopádně jsem ráda, že už mě pacičky nebolí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77526
2.8.26 22:14
@marin píše: Více

Přesně tak.
Nevím, proč tu tolik lidí baví jí to dokola rozporovat.
Já jsem zpravidla vysazená na logické rozpory ve výpovědích, ale už dávno jsem pochopila, že jak jde o Helmuta, žádná logika neplatí, a abych si plácala játra na poukazování na nelogičnosti každých deset stránek, takovýho času přece jenom nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
2.8.26 22:16
@marin píše: Více

Pokud piseme zhrnuti situace, vidim to jinak, ze si ublizuje sama sobe a na to si treba jednoho dne prjde sama, kdyz uz to nebude dal udrzitelne.

Neverna byla Son Helmutovi s Andreasem, coz v tom absurdnim pribehu jde pochopit, protoze od Helmuta dostava strasne malo, zato dostava prilis moc nerespektu dlouhodobym lhanim, neduverou, delanim z milenky blbecka, navic Helmut Son podvadi taky, nebo jinak receno podvadi partnerku se Son, takze jeji nevera s Andym v te silene situaci neprekvapila.
Co tady Son pise leta o Helmutech, vidim jako obranny mechanismus zamilovane zeny pred bolavou realitou. Proto nic nesedi, proto jsou jednoho dne veci jinak jak druhy den a porad se to meni, protoze se Son snazi nasroubovat viru na fakta a proto se veci ohybaji tak, jak to zrovna pro ucel uniku pred realitou potrebuje.

Příspěvek upraven 02.08.26 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.8.26 22:23

Tak uvidime :D Furt nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek