Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Myslím si, že nepřijde. Jí to takto vyhovuje. Je už zvyklá být dlouho sama. To by musel Helmut ukončit sám a zablokovat si jí. A podobné chování tu vidím u více zamilovaných, jenže tam to za ně kolikrát vyřešili ti partneři.
Nebudu jmenovat.
Příspěvek upraven 02.08.26 v 22:29
@sirikit píše: Více
I kdybych chutnal jak mana nebeská, tak u manželky mi to nepomůže.
![]()
@marin píše: Více
To bych nedelala ani ja s nikym jinym…
Myslim, ze je to opravdu vyjimecne. Respektive ten pribeh je cely dost nevsedni, proto ho malokdo chape…podle me Helmi musi byt tak trochu jako ja…
Ze zije tou fantazii a utika do jineho sveta, idealizuje si…myslim, ze to tak je…mne i posledni dobou doslo, ze my kdyz jsme spolu v hotelu, tak ja si v zasade vybiram stranu postele, kterou uz predtim obsadil on
Temer vzdy mame stejnou volbu
A nekdy fakt premyslim nad tim, jestli ta ma ztracena babicka v Nemecku…ktera tam zije od nejakych 21 let…
Helmut je treba muj stryc
Protoze je tam opravdu hodne zvlastni pouto.
@Luxusnixicht píše: Více
Tak si zkus udělat rodokmen nebo to někomu zadej.
Teď jí to takto asi vyhovuje. A co bude, bude. Nad tím teď nemusí přemýšlet. Má kolem sebe dost lidí, třeba kamaráda na výlety. Třeba to v budoucnu klapne s ním.
@jege píše: Více
tak to uz je trochu vic informaci nez jsem potreboval vedet 🙈
To je mozne, lec jsem se s tim zatim nesetkala
Jedinej, kdo mi psal taky pomerne dlouho, byl ten treti Nemec Maik, s nim jsem si psala asi pul roku…tam mi to taky docela sedlo, planovali jsme setkani, bohuzel kvulo covidu to nebylo snadne…a Maik se po pulroce nahle uplne odmlcel a za dalsi rok se ozval s tim, ze se omlouva, ale ma jinou
…a obcas se prubezne ozyva…co u me noveho…to ovsem neni to o cem ja mluvim a jak to mame s Helmutem
Vetsine muzu ten zajem nevydrzi, kdyz neni to fyzicno. Coz je logicke. Honibrku je spoustu…ale ze by psali denne 7 let? To asi ne
To zase budme k sobe uprimne, taci maji spoustu dalsich slecen na psani a kdyz odpadne jedna, nejak se tim nevzrusuji a pisi jine
Proste budes muset mila Melody, lec nerada, priznat, ze mezi mnou a Helmutem je zrejme neco vic
Ale to bude dobry, taky se obcas zmylim ![]()
Ja se bojim
Ale pokud by Helmut byl muj stryc, pak by ho ma babicka musela mit v 35 letech, jelikoz je Helmut o 19 let mladsi, nez muj tata a meho tatu mela babi udajne v 16…takze by to nebylo nemozne…a ja verim, ze ona dalsi rodinu jeste pak zalozila…ale nic o ni nevime…tata jen jednou rikal, ze tu byla za nim a chtela, aby s ni sel do Nemecka…ale on nesel…a ze pry zije v zapadnim Nemecku ( cili tam, co Helmut ) s nejakym Nemcem…nebo jsem holt po babicce
Ale nikdy jsem ji vlastne nevidela ani na fotce..jen z doslechu vim, ze byla modrooka blondyna…jako ja…a jako Helmut ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Helmut to asi ne.
Ale mě by to třeba zajímalo, kdybych měla někde babičku, tak bych chtěla najít kořeny nebo příbuzné v zahraničí. ![]()
@Fukitol píše: Více
Tak třeba, až budeš mít chuť na gin, tak si na to vzpomeneš a… chuť Tě přejde!
![]()
@Centropen píše: Více
Ja bych ty dva nesrovnavala…jsou jako den a noc, voda a ohen, kde ma jeden prednosti, ma druhy nedostatky…proto jsem je chtela oba, byli dokonala kombinace…a ano, co se darku a fyzicke blizkosti tyce, vynikal vic Andy…ale Helmut zase vynika v jinych vecech.
No asi by to mohlo byt zajimave…babicce ted bude tak 81…tata rikal, ze ji videl naposledy asi kdyz mu bylo 12…ale nikdy nemel zajem ji hledat, mel ji to dost za zle a nechce o ni nic slyset, takhle nejak se vyjadril…ja o tom dlouho nic nevedela, myslela jsem, ze zemrela, ne, ze utekla. Ale proc, to nevi asi nikdo, respektive nikdy mi to nikdo neobjasnil, proc utekla do Nemecka a nechala tu 2 deti. Musela mit vazny duvod. A asi v tom nechci stourat.