Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
2.8.26 22:24
@MyMelody píše: Více

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30142
2.8.26 22:25

Myslím si, že nepřijde. Jí to takto vyhovuje. Je už zvyklá být dlouho sama. To by musel Helmut ukončit sám a zablokovat si jí. A podobné chování tu vidím u více zamilovaných, jenže tam to za ně kolikrát vyřešili ti partneři. :lol: Nebudu jmenovat.

Příspěvek upraven 02.08.26 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38983
2.8.26 22:27
@sirikit píše: Více

I kdybych chutnal jak mana nebeská, tak u manželky mi to nepomůže. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17072
2.8.26 22:32
@marin píše: Více

To bych nedelala ani ja s nikym jinym… :D Myslim, ze je to opravdu vyjimecne. Respektive ten pribeh je cely dost nevsedni, proto ho malokdo chape…podle me Helmi musi byt tak trochu jako ja… :D Ze zije tou fantazii a utika do jineho sveta, idealizuje si…myslim, ze to tak je…mne i posledni dobou doslo, ze my kdyz jsme spolu v hotelu, tak ja si v zasade vybiram stranu postele, kterou uz predtim obsadil on :mrgreen: Temer vzdy mame stejnou volbu :lol: A nekdy fakt premyslim nad tim, jestli ta ma ztracena babicka v Nemecku…ktera tam zije od nejakych 21 let… :think: :oops: Helmut je treba muj stryc :lol: 8o :jazyk: Protoze je tam opravdu hodne zvlastni pouto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
2.8.26 22:33
:think: No uvidime, kdo vi, ono to muze hypoteticky prijit, teda pokud jednoho dne Helmuta zena nevyrazi a on nebude muset hledat utociste u Son, ale az bude Son opravdu sama, deti uz budou z domu pryc a ona pujde do veku, kdy iluzorni svet prestane stacit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30142
2.8.26 22:34
@Luxusnixicht píše: Více

Tak si zkus udělat rodokmen nebo to někomu zadej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30142
2.8.26 22:38

Teď jí to takto asi vyhovuje. A co bude, bude. Nad tím teď nemusí přemýšlet. Má kolem sebe dost lidí, třeba kamaráda na výlety. Třeba to v budoucnu klapne s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
2.8.26 22:42
@jege píše: Více

tak to uz je trochu vic informaci nez jsem potreboval vedet 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17072
2.8.26 22:46

To je mozne, lec jsem se s tim zatim nesetkala ;) Jedinej, kdo mi psal taky pomerne dlouho, byl ten treti Nemec Maik, s nim jsem si psala asi pul roku…tam mi to taky docela sedlo, planovali jsme setkani, bohuzel kvulo covidu to nebylo snadne…a Maik se po pulroce nahle uplne odmlcel a za dalsi rok se ozval s tim, ze se omlouva, ale ma jinou :lol:…a obcas se prubezne ozyva…co u me noveho…to ovsem neni to o cem ja mluvim a jak to mame s Helmutem ;) Vetsine muzu ten zajem nevydrzi, kdyz neni to fyzicno. Coz je logicke. Honibrku je spoustu…ale ze by psali denne 7 let? To asi ne :) To zase budme k sobe uprimne, taci maji spoustu dalsich slecen na psani a kdyz odpadne jedna, nejak se tim nevzrusuji a pisi jine ;) Proste budes muset mila Melody, lec nerada, priznat, ze mezi mnou a Helmutem je zrejme neco vic ;) :kytka: Ale to bude dobry, taky se obcas zmylim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17072
2.8.26 22:52

Ja se bojim :lol: Ale pokud by Helmut byl muj stryc, pak by ho ma babicka musela mit v 35 letech, jelikoz je Helmut o 19 let mladsi, nez muj tata a meho tatu mela babi udajne v 16…takze by to nebylo nemozne…a ja verim, ze ona dalsi rodinu jeste pak zalozila…ale nic o ni nevime…tata jen jednou rikal, ze tu byla za nim a chtela, aby s ni sel do Nemecka…ale on nesel…a ze pry zije v zapadnim Nemecku ( cili tam, co Helmut ) s nejakym Nemcem…nebo jsem holt po babicce :lol: :oops: Ale nikdy jsem ji vlastne nevidela ani na fotce..jen z doslechu vim, ze byla modrooka blondyna…jako ja…a jako Helmut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30142
2.8.26 22:57

Helmut to asi ne. :lol: Ale mě by to třeba zajímalo, kdybych měla někde babičku, tak bych chtěla najít kořeny nebo příbuzné v zahraničí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38983
2.8.26 23:02
@Fukitol píše: Více

Tak třeba, až budeš mít chuť na gin, tak si na to vzpomeneš a… chuť Tě přejde! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17072
2.8.26 23:03
@Centropen píše: Více

Ja bych ty dva nesrovnavala…jsou jako den a noc, voda a ohen, kde ma jeden prednosti, ma druhy nedostatky…proto jsem je chtela oba, byli dokonala kombinace…a ano, co se darku a fyzicke blizkosti tyce, vynikal vic Andy…ale Helmut zase vynika v jinych vecech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17072
2.8.26 23:08

No asi by to mohlo byt zajimave…babicce ted bude tak 81…tata rikal, ze ji videl naposledy asi kdyz mu bylo 12…ale nikdy nemel zajem ji hledat, mel ji to dost za zle a nechce o ni nic slyset, takhle nejak se vyjadril…ja o tom dlouho nic nevedela, myslela jsem, ze zemrela, ne, ze utekla. Ale proc, to nevi asi nikdo, respektive nikdy mi to nikdo neobjasnil, proc utekla do Nemecka a nechala tu 2 deti. Musela mit vazny duvod. A asi v tom nechci stourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30142
2.8.26 23:13

A s kým táta vyrůstal v Čechách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...