Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka39 píše: Více
A on me nekdo terorizuje?
Ja to s Helmutem zazivam taky, jen proste na dalku a s urcitymi omezenimi, verim, ze radi se mame…nebo si vazne myslis, ze by nejakej chlap takhle roky drzel a denne psal jen kvuli suku 3× do roka?
Tomu snad neveris. To leda, ze bych byla extra trida v posteli
![]()
@Velryba černá píše: Více
No tak to snad ne. Bych si zavolala pro jistotu na tu pohotovostni linku a s lekarem prekonzultovala vsechny ty symptomy co mas od vcera.
@xiaxxx píše: Více
Ja myslim, ze proste jen nechapou, ze clovek muze byt spokojeny i jinak, nez byt v klasickem vztahu, s darky a kazdodennim vidanim…ale kolik je lidi, co nemaji vubec nikoho? Co ziji uplne sami…a nikdo jim nenapise jako mne Helmut, nezajima se o ne, nechce je videt, nemaji se na koho tesit…ja mam navic deti, pocetnou rodinu…a Helmuta na hezke psani a obcas i neco vic…fakt si nemyslim, ze nejak stradam…proste desna dramatizace
Jak uz je tady ostatne zvykem. Ten Helmut me ale desne tyra kluk jeden oskliva
![]()
@Monicka39 Jinak dala jsem teda tu fotku na WA…a Andy zatim nic…ale jeste pockame…visi to tam neco pres hodinu…za me ale v bloku jsem.
@Luxusnixicht píše: Více
To chápu že by v případě ohrožení rodiny milenec omezil schůzky ale, že by musel omezit pár smsek denně v době, kdy ani není se ženou?..
Si Helmuta maluješ na růžovo jak prince z pohádky a nechceš si připustit, že je v tom prostě třeba jen obyčejnej shuk, když jede kolem..ale pokud ti to vyhovuje, tak cajk… ![]()
No vzdyt pro mne jsou Helmuti antisexualni, pro jinou ne, v tom neni rozpor.
Hele, kdysi jsem videla pred nasim supermarketem dva nachlastane bezdomovce, jak po sobe vykrikovali, ze on ji ( nejakou zenu), v te dobe neje*bal ( doslovne ), tak to decko neni jeho, ale musi byt toho druheho. Evidentne i chlap, co ma 3 zuby a prepity mozek, se vhodnemu, zenskemu protejsku libi ![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 20:51
@Adull píše: Více
Tak kdyby to byl obycejnej shuk, asi by se to projevovalo podobne jako u Andyho…ze by se ozval jen kdyby mel chut ![]()
Tak evidentně píše, když ho to bavi…když ne jsi dva měsíce bez řádku…
@Luxusnixicht tady furt někdo někoho terorizuje, strašná diskuse, jeden divnější než druhý. ![]()
A jo, asi by par smsek zvladnul, ale proste mu lezlo na nervy, jak jsem porad s necim vypruzovala…a navic v dobe, kdy toho mel sam dost…a vedel, ze kdyz ty zpravy omezi, budu prudit jeste vic…
Coz mel pravdu. Udelal to dobre…ja mela cas o vsem premyslet…a s odstupem videt, ze jsem taky delala chyby. A nektere veci jsem prehodnotila a ted nam to treba pujde diky tomu lepe…ne proto, ze bych ustoupila ze sebe, ale proto, ze jsem se naucila to brat, jak to je a nehledat zbytecne chyby. Stejne jako to dela on.
@MyMelody píše: Více
Tak už žloutne. No blbec já, ale žízeň byla veliká. ![]()
Tak kdyby se to behem tech 7 let stalo 10×, asi bych na to koukala jinak…v tomhle pripade, bych z toho nedelala pravidlo
Myslim, ze uz se to opakovat nebude..
@Velryba černá píše: Více
To teda
Ale hlavne, ze se mame radi ![]()