Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Snaha by mela vypadat tak, ze te chce castejc videt, kecy a zpravy se nepocitaj, to zabere doslova par vterin casu.
Muzi to maji stejne, zena, ktera nema hrdost a sebeuctu, takovou helmuti sorta chlapu z casu na cas pouziva a zameta s ni. At je to chlap, nebo zena, kdyz chybi sebeucta, adekvatne k tomu se k takovemu cloveku vadne protejsky chovaji, oni vycituji rychle, ze tohle je pro ne idealni pisecek na hrani.
S tim snazenim to mas trochu domotano, protoze ty na to koukas jen z hlediska sexu, ale existuje i laska a kdyz je chlap zamilovany a muze to byt extra kus chlapa, tak se prirozene k zene, do ktere je zabouchnuty, chova zpusobem, ktery ty nazyvas snazeni, ja to nazyvam zamilovanym zajmem.
Jina situace je, kdyz jde chlapovi jen o pich, tam bych souhlasila, muze se snazit dolezat, ale kdyz ho zena nechce, je mu cele snazeni rychle na prd a skonci.
@MyMelody píše: Více
Presne tak, proste se snazi prirozene, chce si zenskou hyckat, chce, aby byla spokojena. Nepotrebuje si tim nic dokazovat. Prijde mi, ze to Son nezazila.
Souhlasim, nic neni jiste, clovek nevi, co ho ceka, zadny vztah nema zaruku na dozivoti.
Ale jsou vztahy, kde je predpoklad rozchodu vetsi a jsou vztahy, kde je predpoklad, ze neco vydrzi. Ale jistota to samozrejme neni.
@Monicka39 píše: Více
Nezazila zamilovani oboustranne, jinak by co pise, nepsala. Az to zazije, bude z helmutismu vylecena.
Ja bych tipla, ze ma jeji neveru v podstate u zadku, dokud to neohrozuje, co on chce, aby dobehla na hotel, kdyz bude mit sluzebku pobliz.
@Arturie píše: Více
Potrebuju ciny + slova, aby byla slova v souladu s ciny.
@jege píše: Více
tak si ty limetky davej s tequilou. Na to urcite mas ![]()
@Mkmkz píše: Více
Mne pomohla po prvnim patologickem vztahu rekonvalescence bez muzu, byla jsem jisty cas single, dokud to nebylo zahojeno. Ta samota je jedna z nejlepsich veci, ted se na to koukam tak, protoze dava prostor na to, aby se hlava a duse mohla svym tempem vylecit, vycistit..
@MyMelody píše: Více
Ty ses šíleně náročná!
Kdo to má jako stihat??? Máš snad za milence Supermana?
![]()
Son, vysoce pravdedpobne je, ze bys neudelala ( v soucasnem stavu ) nic. Helmuti rozhoduji, ne ty.
@M_Vladim píše: Více…pohadka meho detstvi, milovala jsem ji, mam chut si to kouknout znovu
Nj, ty se nikdy nepletes
A jak vis, ze mu to bylo jedno?
Ty jsi s nim o tom mluvila?
@Velryba černá píše: Více
No a jak ti je zdravotne? Doufam, ze lepe.