Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To se musí v téhle (nebo jiné) diskuzi pak, při psaní příspěvku, zrušit. ![]()
Ochrana před nechtěným prozrazením ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Tak kdyby mi Helmut chtel kupovat darky, klidne muze
Zaroven to ale pro me neni nic zasadniho
On je drzgresle, to ja vim…ale nejen ve vztahu ke mne, ale treba i sam k sobe, ze si nic moc nedopreje…takze to beru, ze je to jeho povaha. Ja jsem opak no..a proto nas to k sobe asi tak tahne…vzajemne se doplnujeme
Mne se zase u nej libi jeho klid a trpelivost…tim zase nedisponuju ja
A ano, to jsi napsala presne - ze vy to vidani tak mate nastaveno od zacatku, my zase od zacatku meli, ze to bylo max jednou mesicne…a pak prisel covid a nevideli jsme se dlouhe mesice…a to pro me bylo to nejtezsi obdobi…a tenkrat i Helmut z toho byl spatnej a dokonce mi psal, ze se boji, ze si najdu nekoho jineho
Ale asi jsme si na to casem tak zvykli…
On mel zivot tam, ja tady…ale i presto jsme pro sebe zustali nejakym zpusobem duleziti…a tak proste uvidime, co bude dal…ja povazuji i za zazrak jen to, ze si porad piseme…tolik let…to si zase rikam, ze by nas asi bez neceho hlubsiho, omrzelo…takze ono to neni cernobile. Kdyby jedna strana uz nechtela, ten druhy s tim nic nenadela. A ja se budu snazit brat ho vic jako takovej bonus…ne nic samozrejmeho…
A vy jste v uplne jine situaci, mate moznost spolu byt, mate oba manzelstvi v troskach..a navic uz se znate leta, byli jste spolu, vite do ceho jdete
Ja tedy nedokazu rict, kdyby Helmut byl bliz, ze by jsme spolu byli…ale rozhodne by jsme se vidali vic. Helmut mi jednou napsal, ze by me nejradeji vidal 1× tydne
Ze pry vic ne…ze bych ho v posteli znicila
To on vzdycky rika, ze mi za chvili prestane stacit…ale tak to neni, to jen, ze se vzdycky vidime po takove dobe…a ja bych mohla furt
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Chtěl jsem ti poslat SZ, ale vyseknu ti hold veřejně: konečně máš profilovku! A krásnou. Až mi z ní zacukalo ve spodní břízce. Hele, a vy jste nějak příbuzensky spjatí s Padlým andělem? Já jenom, že to tady za chvíli bude vypadat jako na sjezdu perutí.
@Anonymní píše: Více
Vypada tak, drzim palce at se jim to vyviji uz jen k lepsimu. Je ale asi potreba aby dalsi krok udelal on, pochopil jsem ze andilek uz se rozvadi.
@Padlý.anděl píše: Více
Kdyz zrovna nestoji tak nestoji, uzasna zena oceni kdyz muz rozehraje prstove divadlo a z te slamastiky se dokaze hladove vylizat.
.
@Velryba černá píše: Více
To bylo mysleno obecne na lidi starsiho veku, ze maji termoregulaci uplne jinde. Ne na Kacaka.
@Venetia píše: Více
Taky dobrý ![]()
Tak ono se to sem tam dá pochopit a jak píše satan..Vynahradit to jinak.
Ale vždy. To fakt nee..To si pak žena nepřipadá moc žádoucí.
@Luxusnixicht píše: Více
Mi to. prijde jak oplaceni deti na piskovisti, kdyz jim druhy rozbil babovicku…fakt to mas Soni zapotrebi?
@Andelskej_Satan píše: Více
Jo a proto jsi takto reagoval na příspěvek, který se ho týkal.