Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39353
2.8.26 16:08
@Andelskej_Satan píše: Více

Tobě je šedesát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39353
2.8.26 16:10
@Anonymní píše: Více

To se musí v téhle (nebo jiné) diskuzi pak, při psaní příspěvku, zrušit. :mavam:
Ochrana před nechtěným prozrazením :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17246
2.8.26 16:14
@Padlý.anděl píše: Více

Tak kdyby mi Helmut chtel kupovat darky, klidne muze :lol: Zaroven to ale pro me neni nic zasadniho :jazyk: :nevim: On je drzgresle, to ja vim…ale nejen ve vztahu ke mne, ale treba i sam k sobe, ze si nic moc nedopreje…takze to beru, ze je to jeho povaha. Ja jsem opak no..a proto nas to k sobe asi tak tahne…vzajemne se doplnujeme :jazyk: Mne se zase u nej libi jeho klid a trpelivost…tim zase nedisponuju ja :lol: A ano, to jsi napsala presne - ze vy to vidani tak mate nastaveno od zacatku, my zase od zacatku meli, ze to bylo max jednou mesicne…a pak prisel covid a nevideli jsme se dlouhe mesice…a to pro me bylo to nejtezsi obdobi…a tenkrat i Helmut z toho byl spatnej a dokonce mi psal, ze se boji, ze si najdu nekoho jineho :D Ale asi jsme si na to casem tak zvykli… :? On mel zivot tam, ja tady…ale i presto jsme pro sebe zustali nejakym zpusobem duleziti…a tak proste uvidime, co bude dal…ja povazuji i za zazrak jen to, ze si porad piseme…tolik let…to si zase rikam, ze by nas asi bez neceho hlubsiho, omrzelo…takze ono to neni cernobile. Kdyby jedna strana uz nechtela, ten druhy s tim nic nenadela. A ja se budu snazit brat ho vic jako takovej bonus…ne nic samozrejmeho…
A vy jste v uplne jine situaci, mate moznost spolu byt, mate oba manzelstvi v troskach..a navic uz se znate leta, byli jste spolu, vite do ceho jdete :D Ja tedy nedokazu rict, kdyby Helmut byl bliz, ze by jsme spolu byli…ale rozhodne by jsme se vidali vic. Helmut mi jednou napsal, ze by me nejradeji vidal 1× tydne :lol: Ze pry vic ne…ze bych ho v posteli znicila :lol: 8o To on vzdycky rika, ze mi za chvili prestane stacit…ale tak to neni, to jen, ze se vzdycky vidime po takove dobe…a ja bych mohla furt :oops: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12299
2.8.26 16:22

Chtěl jsem ti poslat SZ, ale vyseknu ti hold veřejně: konečně máš profilovku! A krásnou. Až mi z ní zacukalo ve spodní břízce. Hele, a vy jste nějak příbuzensky spjatí s Padlým andělem? Já jenom, že to tady za chvíli bude vypadat jako na sjezdu perutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.8.26 16:23
@Anonymní píše: Více

Vypada tak, drzim palce at se jim to vyviji uz jen k lepsimu. Je ale asi potreba aby dalsi krok udelal on, pochopil jsem ze andilek uz se rozvadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.8.26 16:27

Kdyz zrovna nestoji tak nestoji, uzasna zena oceni kdyz muz rozehraje prstove divadlo a z te slamastiky se dokaze hladove vylizat. :andel: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.8.26 16:29
@Ploskutáček píše: Více
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108466
2.8.26 16:30

Fandím úžasným ženám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.8.26 16:31

Ty mi začínáš někoho připomínat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.8.26 16:32
@Velryba černá píše: Více

To bylo mysleno obecne na lidi starsiho veku, ze maji termoregulaci uplne jinde. Ne na Kacaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.8.26 16:33
@Venetia píše: Více

Taky dobrý :mrgreen:
Tak ono se to sem tam dá pochopit a jak píše satan..Vynahradit to jinak.
Ale vždy. To fakt nee..To si pak žena nepřipadá moc žádoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.8.26 16:34

Jee. Ty jsi milej :hug: Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.8.26 16:34
@Luxusnixicht píše: Více

Mi to. prijde jak oplaceni deti na piskovisti, kdyz jim druhy rozbil babovicku…fakt to mas Soni zapotrebi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.8.26 16:35

Jo a proto jsi takto reagoval na příspěvek, který se ho týkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108466
2.8.26 16:36

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...