Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Ach jo, no tak snad bude zitra uz lepe.
@MyMelody píše: Více
Mně se možná povedlo to, co tobě, protože bezbarvá moč. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Od supermana ma daleko, ma chyby, stejne jak ja, stejne jak je mame kazdy. Ale milovat zenu umi, v tom je to kouzlo.
Příspěvek upraven 02.08.26 v 22:09
@Monicka39 píše: Více
To leda, ze by obetoval deti a rodinu…
Nebo to tu snad nectes? Nevis, ze ted hrozilo Helmutovi vyhozeni? Ty jsi fakt mimo. To stejne Melody, kdyz ho porad srovnava s nekym nezadanym, bez zavazku. Asi ma holt nejakou zodpovednost, vy si to predstavujete jak Hurvajs valku.
Jezis, no jeste to ti chybi ke stesti.
![]()
Mer si, kolik toho vypijes, abys nepresahla ty 3 litry, nebo kolik to je.
Tohle je ale hodne takove zjednodusene…a rekni mi kolik chlapu se snazi v dlouholetych vztazich?
Ja jich moc neznam…vetsina proste usne na vavrinech a ta snaha jde pryc…vy z nich porad delate nejake prince z pohadky…fakt by jste mely ty telenovely omezit. To, ze se chlap nechova jako Chose Armando, neznamena, ze zenu nemiluje.
Ty jsem přesáhla minimálně dvakrát určitě. Protože horečka, žízeň, pořád pocit sucha v ústech, takže se napít… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jaky telenovely? My jsme to realne zazily. Proste ma chlap tu zenskou rad a tak se k ni chova.
@Luxusnixicht píše: Více
Buhvi, co mu hrozilo a nehrozilo, vzdyt ti furt keca.
@xiaxxx píše: Více
Ja zadnej problem nevidim, sebe obelhat muze, ale obecenstvo ne
Kdyz ji to vyhovuje, at to tak ma, jen to nazyvam pravymi jmeny.
Ja teda nevim, kolk jsem toho vypila, vecer to zacalo palit, tak jsem v hruze, ze budou antibiotika, zacala pit jednu sklenici za druhou, dalsi den pokracovala a kolem 23 hodiny to prislo, slabost, pak me neposlouchali svaly, prestala jsem chodit, mela jsem mdloby a zacala arytmie.
Davej si na to pozor, max. 3 llitry denne.
Příspěvek upraven 02.08.26 v 20:23
Jojo, mám podobné příznaky, ale přičítala jsem je úpalu a dneska mi dojelo, že si to možná dělám sama. ![]()
Zase jen tve hypotezy
Ja myslim, ze to neni vcelku nic vyjimecneho, ze se chlap rozlouci s milenkou, aby zachranil manzelstvi, deje se to casto…Helmut byl alespon dobrej, ze to napsal narovinu. Nekteri by se jen odmlceli beze slova.
Pravymi jmeny asi ne, nazyvas to tak, jak si MYSLIS, ze to je
A vis co znamena myslet?