Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit já jsem naopak ranní ptáče, co chodí brzy spát, takže mi invaze grilovaných kuřat unikla ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Já jsem byla odchycena a nalákaná na banány zadarmo a potom prý přijde Honza 12 a bude sranda, tak jsem zvědava ![]()
@jege píše: Více
Nekdy nam az pozdeji docvakne, ze motiv blizkeho cloveka, ktary nas nejakym zpusobem zranil, byl jiny, jak jsme v te chvili mysleli.
@MyMelody píše: Více
Protože v první chvíli jde o invazi do našeho světa, čímž vznikne taková malá panika… ![]()
@M_Vladim píše: Více
V rodine, u blizkeho cloveka, uz vim, ze odpusteni je nejlepsi vec, co jsem mohla udelat. Nemusime se moc kontaktovat, pokud komunikece dela problemy, proste kontakt omezuju na mimimum, ale hrozne se cloveku ulevi… bylo to, jak kdyby mi spadl kamen ze zad, ktery me drzel na miste, covek citi lehkost a muze jit dal..
@MyMelody píše: Více
To samozřejmě je fajn a jde v pohodě když jde o jednorázovku.
Ale například, když se dotyčný opakovaně připomene, nebo to stále nějak zasahuje do života…
![]()
@Centropen píše: Více
No protože vzdy komentoval jen Soni a Helmuty a Soni konečně dostala rozum a nepíše sem každý „prd“ s Helmuty
. Tak Honzin nemá co psát
.
@free333 píše: Více
@sirikit píše: Více
Tak doufám, že pak nelezeš do společné ložnice. Jako skřivan bych že zabila.
@Arturie píše: Více
Lezu.
![]()
Myšákovi je to jedno, i když pak ještě svítím mobilem a něco dočítám. A to mu dám, spícímu, obvykle ještě pusu na dobrou noc, on se trochu probere, vrátí mi ji, pohladí me a spí dál.
Ten nesnášenlivý k ranním vstávačům jsem já!
![]()
Vo pěti budík, on se radostně vymrští, rozsvítí, sposhledá ranní prášky, oblíká se, a občas I nechá otevřené dveře do chodby a pustí si o dvě místnosti dál v jídelně TV, což já ale slyším a budí mě to.
![]()
Ale nemůžu moc řvát, protože já prudím v noci, že jo. ![]()
Takže pozavírám dveře, okno (papouši jsou taky skřivánci) a spím ještě 3 - 4 hoďky, což mě se situací smiřuje.
Ale nechcem spát zvlášť, chcem spát spolu, i když to přináší drobná úskalí.
@free333 píše: Více
S Honzou a sranda? To bych chtela nekdy zazit ![]()