Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tamponem???
omg
Pri MS sex neprovozujeme, ale nic proti tomu nemam… pod sebe stary rucnik ![]()
Sex máme i při menstruaci, ale až končící … V prvním, druhem a třetím dni si to nedokážu představit. Mám to docela silné a popravdě jsem i docela ráda, že si od sexu dachnu a pak to má větší grady ![]()
@kve-tinka takhle se nechala unést kamarádka a pak ten tampon přes dvacet minut nemohli vytáhnout (ani přítel to nedal
) lidi jsou fakt někdy jak telatka ![]()
Jo, jako mladší jsem to taky nemohla vydržet a pak lovila tampon
. Na jiný způsob jsem nepřišla.
Normalne, bez vseho. Vzdy az tak 3-4 den, kdy uz je ms mirnejsi. Zaden rucnik. Nas sex je spontanni a nedovedu si predstavit, ze kdyz na nej prijde chut,letim pro rucnik. Nikdy ze me krev netekla proudem, nastesti, tak to mame jednodusi. Jinak sex a ms je fajn, vse he vice prokrvene a inzenzivnejsi.
S tamponem je to divne, asi by me to ani nenapadlo.
sex s tamponem?
kdysi na pohotovosti vypravel doktor ze jedne mlade holce musel takhle vytahovat tampon protoze provozovala sex s tamponem a pak ji nesel vyndat,protoze ho proste s pritelem zastrcili hodne hluboko.takze jen tak dal ![]()
Tak nevim co je lepsi…jestli pindoura od bobku zapachajici,nebo od krve ufff
snad se to da vydrzet…
@Anonymní píše:
Chapu, ze pro nekoho je toto tema TABU nebo neprijatelne, neni treba nam to sem psata zapojovat se.
Snad se najdou i zeny, ktere to tak maji a sex pri menstruaci provozuji. Chtela bych se zeptat na tipy… my vetsinou kdyz mame klasicky pohlavni styk, tak s tamponem zasunutym hlubooooko a pak ho nekde lovim - s tim me zaujala nova pomucka morske houbicky, ale nevim zda si chci do pochvy strkat nejaku morskou vec a pak se celkem obavam udrzby, pripadne infekce. Nebo se milujete jen s nejakou podlozkou a vse je zamazane? V koupelne nam to moc nejde.
My to zatim bereme jako prilezitost k analnimu sexu, ale treba se dozvim i nejake dalsi tipy
(stop puritanstvi![]()
)
Jako sex při ms,kde gusta..ale s tamponem zasunutym neeeeeeekde vzadu tak to je silny hegešáctví ![]()
@Dojcanis píše:Úplně bych to nenazvala hegešátství, spíš to zavání velkým prušvihem… Tohle by mě nenapadlo…
Jako sex při ms,kde gusta..ale s tamponem zasunutym neeeeeeekde vzadu tak to je silny hegešáctví
Za mě první 4 dny odpočinek… Pak bud uz nemám nebo fakt jen špinění..... A to užse nějak dá no…
Úplně by se mi nechtělo prevlekat celou postel, navic si i myslim ze se při tom dá zanest i lehce infekce…
První 4dny jsem ráda že žiju, mám ji hodně silnou, takže ne, pak už ok, ale s tamponem nikdy.
@Anonymní píše:
Tak nevim co je lepsi…jestli pindoura od bobku zapachajici,nebo od krve ufff![]()
![]()
snad se to da vydrzet…
Presne, to by me vadilo taky a partner.byt zasejreny od krve, ten klasick.oder krve pri sexu brr.
Sex pri ms mi vyhovuje, zvlast prvni den uvolnuje krece. Pouzivame nepropustne prosteradlo. Sex pri ms je pro me vetsinou lepsi nez ve zbytku cyklu, intenzivnejsi, vic si ho uziju.
Můžeš zkusit soft tampony, které jsou na sex při menstruaci doporučované. Nemají šňůrku. Tady je odkaz: tampóny
Pod sebe starou osusku a zasadne s kondomem. Prece jen je to rana, tak bych nerada infekci. Pouzivam kalisek, ale sex jedine bez nej. S tamponem bych sex rozhodne neprovozovala.
Chapu, ze pro nekoho je toto tema TABU nebo neprijatelne, neni treba nam to sem psat
a zapojovat se.
Snad se najdou i zeny, ktere to tak maji a sex pri menstruaci provozuji. Chtela bych se zeptat na tipy… my vetsinou kdyz mame klasicky pohlavni styk, tak s tamponem zasunutym hlubooooko a pak ho nekde lovim - s tim me zaujala nova pomucka morske houbicky, ale nevim zda si chci do pochvy strkat nejaku morskou vec a pak se celkem obavam udrzby, pripadne infekce. Nebo se milujete jen s nejakou podlozkou a vse je zamazane? V koupelne nam to moc nejde.
My to zatim bereme jako prilezitost k analnimu sexu, ale treba se dozvim i nejake dalsi tipy
(stop puritanstvi
)