Milování při menstruaci

Anonymní
16.3.19 18:34

Milovani pri menstruaci

Chapu, ze pro nekoho je toto tema TABU nebo neprijatelne, neni treba nam to sem psat :D a zapojovat se.

Snad se najdou i zeny, ktere to tak maji a sex pri menstruaci provozuji. Chtela bych se zeptat na tipy… my vetsinou kdyz mame klasicky pohlavni styk, tak s tamponem zasunutym hlubooooko a pak ho nekde lovim - s tim me zaujala nova pomucka morske houbicky, ale nevim zda si chci do pochvy strkat nejaku morskou vec a pak se celkem obavam udrzby, pripadne infekce. Nebo se milujete jen s nejakou podlozkou a vse je zamazane? V koupelne nam to moc nejde.

My to zatim bereme jako prilezitost k analnimu sexu, ale treba se dozvim i nejake dalsi tipy :dance:

(stop puritanstvi :mrgreen: :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
16.3.19 18:37

S tamponem??? 8o 8o 8o 8o omg
Pri MS sex neprovozujeme, ale nic proti tomu nemam… pod sebe stary rucnik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 18:39

Sex máme i při menstruaci, ale až končící … V prvním, druhem a třetím dni si to nedokážu představit. Mám to docela silné a popravdě jsem i docela ráda, že si od sexu dachnu a pak to má větší grady :lol:

• Citovat
  • Upravit
21311
16.3.19 18:39

@kve-tinka takhle se nechala unést kamarádka a pak ten tampon přes dvacet minut nemohli vytáhnout (ani přítel to nedal :lol: ) lidi jsou fakt někdy jak telatka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
16.3.19 18:40

Jo, jako mladší jsem to taky nemohla vydržet a pak lovila tampon :D . Na jiný způsob jsem nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.3.19 18:41

Normalne, bez vseho. Vzdy az tak 3-4 den, kdy uz je ms mirnejsi. Zaden rucnik. Nas sex je spontanni a nedovedu si predstavit, ze kdyz na nej prijde chut,letim pro rucnik. Nikdy ze me krev netekla proudem, nastesti, tak to mame jednodusi. Jinak sex a ms je fajn, vse he vice prokrvene a inzenzivnejsi.
S tamponem je to divne, asi by me to ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
16.3.19 18:44

sex s tamponem? :zed: kdysi na pohotovosti vypravel doktor ze jedne mlade holce musel takhle vytahovat tampon protoze provozovala sex s tamponem a pak ji nesel vyndat,protoze ho proste s pritelem zastrcili hodne hluboko.takze jen tak dal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 18:51

Tak nevim co je lepsi…jestli pindoura od bobku zapachajici,nebo od krve ufff :mrgreen: :lol: :D snad se to da vydrzet…

• Citovat
  • Upravit
3662
16.3.19 19:02
@Anonymní píše:
Chapu, ze pro nekoho je toto tema TABU nebo neprijatelne, neni treba nam to sem psat :D a zapojovat se.

Snad se najdou i zeny, ktere to tak maji a sex pri menstruaci provozuji. Chtela bych se zeptat na tipy… my vetsinou kdyz mame klasicky pohlavni styk, tak s tamponem zasunutym hlubooooko a pak ho nekde lovim - s tim me zaujala nova pomucka morske houbicky, ale nevim zda si chci do pochvy strkat nejaku morskou vec a pak se celkem obavam udrzby, pripadne infekce. Nebo se milujete jen s nejakou podlozkou a vse je zamazane? V koupelne nam to moc nejde.

My to zatim bereme jako prilezitost k analnimu sexu, ale treba se dozvim i nejake dalsi tipy :dance:

(stop puritanstvi :mrgreen: :mrgreen: )

Jako sex při ms,kde gusta..ale s tamponem zasunutym neeeeeeekde vzadu tak to je silny hegešáctví 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 19:48
@Dojcanis píše:
Jako sex při ms,kde gusta..ale s tamponem zasunutym neeeeeeekde vzadu tak to je silny hegešáctví 8o
Úplně bych to nenazvala hegešátství, spíš to zavání velkým prušvihem… Tohle by mě nenapadlo…

Za mě první 4 dny odpočinek… Pak bud uz nemám nebo fakt jen špinění..... A to užse nějak dá no…

Úplně by se mi nechtělo prevlekat celou postel, navic si i myslim ze se při tom dá zanest i lehce infekce…

• Citovat
  • Upravit
19983
16.3.19 20:00

První 4dny jsem ráda že žiju, mám ji hodně silnou, takže ne, pak už ok, ale s tamponem nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
16.3.19 21:03
@Anonymní píše:
Tak nevim co je lepsi…jestli pindoura od bobku zapachajici,nebo od krve ufff :mrgreen: :lol: :D snad se to da vydrzet…

Presne, to by me vadilo taky a partner.byt zasejreny od krve, ten klasick.oder krve pri sexu brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 21:19

Sex pri ms mi vyhovuje, zvlast prvni den uvolnuje krece. Pouzivame nepropustne prosteradlo. Sex pri ms je pro me vetsinou lepsi nez ve zbytku cyklu, intenzivnejsi, vic si ho uziju.

• Citovat
  • Upravit
16.3.19 23:02

Můžeš zkusit soft tampony, které jsou na sex při menstruaci doporučované. Nemají šňůrku. Tady je odkaz: tampóny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
16.3.19 23:12

Pod sebe starou osusku a zasadne s kondomem. Prece jen je to rana, tak bych nerada infekci. Pouzivam kalisek, ale sex jedine bez nej. S tamponem bych sex rozhodne neprovozovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí